הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה חזה עוף

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אני לא יודע להכין חזה עוף. תמיד אמא שלי הייתה מכינה לי ואני הולך לעבור לגור לבד בקרוב ורוצה ללמוד איך לעשות את זה. אני צריך שזה יהיה מתכון מהיר שלא יקח הרבה זמן ושיתאים למסה.
תודה מראש

אני לא יודע להכין חזה עוף. תמיד אמא שלי הייתה מכינה לי ואני הולך לעבור לגור לבד בקרוב ורוצה ללמוד איך לעשות את זה. אני צריך שזה יהיה מתכון מהיר שלא יקח הרבה זמן ושיתאים למסה.
תודה מראש
להפשיר
מחבט עם טיפה שמן זית או ספרי פאם מלח פלפל שחור או כל תבלין אחר וזהו עשר דקות בגג

תודה מראש
לא פשוט יותר לשאול את אמא איך היא עושה?

• פותח/ת השרשור
להפשיר
מחבט עם טיפה שמן זית או ספרי פאם מלח פלפל שחור או כל תבלין אחר וזהו עשר דקות בגג

תודה רבה אני אנסה!

לא פשוט יותר לשאול את אמא איך היא עושה?

זה למה ביקשתי מתכון מהיר. אמא שלי מוסיפה תבלינים ומכינה בתנור ולא יודע מה היא עושה בזה.

חזה עוף+צ׳ילי מתוק בתוך מחבת עם טיפה שמן / פאם.
טיפ קטן, שים את החזה עוף בקערה עם הצ׳ילי ושמור במקרר, החזה עוף יספוג את הצ׳ילי ויהיה טעים יותר.

להפשיר. מלח ופלפל. אני מוסיף פפריקה ואבקת שום.

כעשר דקות בתנור עם תבנית ונייר אפייה. יוצא מעולה.
בלי שמן בכלל.

Back
למעלה תחתית