הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות בבוקר, כן או לא?

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
יש שאומרים שבבוקר צריך לאכול פחמימות, אפילו פחמימות מהירות שמקפיצות אינסולין בשביל לעצור את הקטבוליזם שקורה בלילה בגלל שלא אוכלים הרבה זמן. מצד שני שמעתי דעות שלא כדאי לאכול פחמימות כמה שעות אחרי שמתעוררים, כי ככה שומרים על רמות GH גבוהות עוד מהלילה, וגם הגוף משתמש יותר בשומן בתור אנרגיה. אני לא בטוח בהסברים שכתבתי, אשמח אם מישהו יאשר/יתקן.
שורה תחתונה, לאכול פחמימות בבוקר, טוב או רע?
ועוד שאלה, אני עובד לילה לפעמים, האם התשובה לשאלה הנ"ל משתנה אם ה"בוקר" שלי מתחיל ב 3 בצהריים?

לאן נעלמת?

העניין הוא שקשה לי להיות "מעורב למחצה" בפורומים בהם אני נוטל חלק, כלומר זה הולך ותופס יותר ויותר זמן שאפשר לנצל קצת יותר טוב, ואז אני נאלץ להגמל cold turkey עד העונג הבא...

העניין הוא שקשה לי להיות "מעורב למחצה" בפורומים בהם אני נוטל חלק, כלומר זה הולך ותופס יותר ויותר זמן שאפשר לנצל קצת יותר טוב, ואז אני נאלץ להגמל cold turkey עד העונג הבא...
אז אני מבין שנפלת מהעגלה אחרי הרבה זמן (הרבה זמן כי אני לא זוכר שראיתי תגובות שלך אי פעם כאן) ועכשיו נשמע ממך הרבה...😃

אז אני מבין שנפלת מהעגלה אחרי הרבה זמן (הרבה זמן כי אני לא זוכר שראיתי תגובות שלך אי פעם כאן) ועכשיו נשמע ממך הרבה...😃
הוא עוד כתב פה עד לפני כמה חודשים.. (אולי חצי שנה?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית