עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מצפה שזה יכולל פלאים אבל אם יש משהו שיכול לעזור אפילו קצת יהיה מעולה חחחעקרונית אומגה 3 משפר זיכרון, אבל אתה לא באמת מצפה שזה יעזור לך לפסיכומטרי נכון?
קפאין כמו שכתבת בהחלט יכול לעזור
ואלה לא הובחנתי כצריך רטלין. אם אתה חושב שהנושא הזה בא במטרה לצחוק אז אתה טועה. באתי במטרה למצוא תוסף שיעזור. כמו שהבחור למעלה הגיב למשל האומגה 3. קראתי כמה מאמרים על קפאין שאם מכניסים לגוף 200 מ"ג קפאין זה יכול לעזור אבל זה לא מוכח.רטלין?
ממש לא צוחק רטלין עוזר גם למי שלא הובחן כצריך מנסיוןואלה לא הובחנתי כצריך רטלין. אם אתה חושב שהנושא הזה בא במטרה לצחוק אז אתה טועה. באתי במטרה למצוא תוסף שיעזור. כמו שהבחור למעלה הגיב למשל האומגה 3. קראתי כמה מאמרים על קפאין שאם מכניסים לגוף 200 מ"ג קפאין זה יכול לעזור אבל זה לא מוכח.
תודה בכל מקרה.
יש משהו במה שהוא אומר, אבל זה שונה מהשאלה שלך. ריטלין עוזר להתרכז אבל הוא לא משפר את הזיכרון.ואלה לא הובחנתי כצריך רטלין. אם אתה חושב שהנושא הזה בא במטרה לצחוק אז אתה טועה. באתי במטרה למצוא תוסף שיעזור. כמו שהבחור למעלה הגיב למשל האומגה 3. קראתי כמה מאמרים על קפאין שאם מכניסים לגוף 200 מ"ג קפאין זה יכול לעזור אבל זה לא מוכח.
תודה בכל מקרה.
זה נהיה כמו סוכריות... הרופאים מחלקים מרשמים כאילו זה המספר טלפון שלהםיש משהו במה שהוא אומר, אבל זה שונה מהשאלה שלך. ריטלין עוזר להתרכז אבל הוא לא משפר את הזיכרון.
ובשביל להיות רענן ללמידה לפסיכומטרי זה אומר לספק לגוף שעות שינה דרושות, אוכל ושקט. אם אתה חווה בעיות ריכוז ויש לך מאיפה להשיג ריטלין, תנסה.
אשמח לדעת מה זה לטירוזין.אולי ל-טירוזין עם קפאין יעזור.
אפדרין עזר לי אבל זה לא חוקי בארץ... מדינה מעצבנתאני מתחיל ללמוד פסיכומטרי ואני צריך תוספים שיעזרו לי להיות רענן במהלך היום וישפרו את הזיכרון, מה אתם ממליצים לקחת?
קפה אני שותה ברגיל אז קפסולות קפאין לא צריך.
אשמח לדעת מה זה לטירוזין.
אגב רטלין אני לא באמת מעוניין לקחת.. בבסיס היו אנשים שמסניפים אותו אז אני מאמין שזה לא הכי תקין הדבר הזה חחח
אוקי אברר זאת, תודהL-TYROSINE זאת חומצת אמינו לא חיונית. לפי מחקרים מסויימים היא מעלה את רמות הנוירוטרנסמיטורים דופמין, סרוטונין ונוראנדרנלין בדם. שימוש בה לפי כמה מקורות (לא יודע עד כמה הם אמינים) עוזר להפיג לחץ ומעלה את המצב רוח (כנראה בגלל עלייה ברמות הדופמין והסרוטונין).
שימוש בה לא מזיק.
אני לא יודע אם זה תוסף זמין או שצריך מרשם בשבילו.
יש תופעות לוואי ללטירוזון הזה? אם ככה נראה לי שאשאר עם אומגה 3ל-טירוזין ניסיתי, הייתי לוקח גרם וחצי על קיבה ריקה, בימים הראשונים הרגשתי באמת רגוע ונינוח יותר ואח"כ הפסיק לחלוטין, אולי היה פלצבו, זה ללא מרשם וגם לא כ"כ יקר.
מעצבן כי גם אחרי הלקיחה לא אמורים לאכול חלבון לכמה זמן כי אז יכול להיות שהטירוזין יתרכב עם חומצות אמינו אחרות, ככה הבנתי לפחות.
אם תמצא תוסף שבאמת עוזר לזיכרון תעדכן אותי, חושב שניסיתי כל דבר חוקי עד עכשיו והבגרויות הולכות וקרבות ><
לא שידוע.יש תופעות לוואי ללטירוזון הזה? אם ככה נראה לי שאשאר עם אומגה 3
שיט, אם רק הייתי זוכר איך נקרא החומר הזה שאני לוקח כל בוקר לשיפור הזכרון הייתי מספר לך בשמחה. הוא ממש מחולל פלאים!אני מתחיל ללמוד פסיכומטרי ואני צריך תוספים שיעזרו לי להיות רענן במהלך היום וישפרו את הזיכרון, מה אתם ממליצים לקחת?