הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סימני מתיחה

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
מאז שהתחלתי SS הסימני מתיחה הולכים וגדלים
זה נהיה מצב שכשאני מסתובב בלי חולצה כולם אומרים לי "מה זה מי שרט אותך ??? "
יש לי כמעט בכל פלג גוף העליון , בביספס , בבית שחי , בגב , והכי בולט זה בחזה , זה כבר נראה ממש ממש מגעיל
אני יודע שזה מסמן על גדילה של השריר (תקנו אותי אם אני טועה)
אבל זה כבר גועל נפש , אם אתם מעוניינים אני אצלם
מה אפשר לעשות בנידון ?
אני לא מתכוון ל"איך אפשר להעלים אותם לגמרי , כי יודע שזה לכל החיים , אבל בכל זאת , איך אפשר למזער את זה , ו/או לצמצם את הקיימים

נ.ב , הסברתי למשפחה שלי שזה מגדילה (של השריר) , והם בתגובה אמרו שזה מכוער ואם ככה אז שאפסיק לגדול , מפה לשם עזבתי את הבית

סימני מתיחה מופיעים כתוצאה ממתיחה של העור בצורה ממש מהירה. או מגדילה של שריר או השמנה. או שניהם ביחד. מה הסיבה להתרחבות אתה תדע לדעת. אם אתה אוכל כמו מטורף אז אני בספק אם כל ההתרחבות שלך היא משריר. אז שם כדאי שתרגיע.

בנוסף. כמה תקרע זה עניין די גנטי. יש כאלה שהעור שלהם עומד בזה בקלות ויש כאלה שלא. ואכן כל סימן זה לכל החיים.

ממליץ לך לקנות קרמים לשימוש של נשים בהריון . הם סובלות מאותה תופעה. תבדוק תקרא ותשאל.
בנוסף גם לתזונה יש תפקיד - מזונות עשירים בשומנים שיעזרו לעור. גם זה שווה לקרוא וללמוד.

• פותח/ת השרשור
סימני מתיחה מופיעים כתוצאה ממתיחה של העור בצורה ממש מהירה. או מגדילה של שריר או השמנה. או שניהם ביחד. מה הסיבה להתרחבות אתה תדע לדעת. אם אתה אוכל כמו מטורף אז אני בספק אם כל ההתרחבות שלך היא משריר. אז שם כדאי שתרגיע.

בנוסף. כמה תקרע זה עניין די גנטי. יש כאלה שהעור שלהם עומד בזה בקלות ויש כאלה שלא. ואכן כל סימן זה לכל החיים.

ממליץ לך לקנות קרמים לשימוש של נשים בהריון . הם סובלות מאותה תופעה. תבדוק תקרא ותשאל.
בנוסף גם לתזונה יש תפקיד - מזונות עשירים בשומנים שיעזרו לעור. גם זה שווה לקרוא וללמוד.

תודה על התגובה
אני באמת אוכל המון , אני בתוכנית כוח שהיא די תובענית , ככה שאני חייב לאכול הרבה
אני יודע שעליתי בשומן , אבל לדעתי גם לא מעט שריר
האופציה של להרגע מאוכל לא כל כך אקטואלית (אני עוד שבוע שבועיים מתחיל להוריד טיפה במשקל , לדעתך זה יעזור?)
יש לך המלצה לקרם מסויים ?
לגבי שומן , אני אוכל בסדר גמור בכמות שצריך

היו בפורום המון דיונים על הנושא. תעבור עליהם.
קרמים "של נשים בהריון" שמתיימרים למנוע סימני מתיחה: א. לא עוזרים בטיפול בקיימים ב. כתוב עליהם למרוח מספר פעמים ביום כדי שזה יהיה אפקטיבי.
למי יש עצבים למרוח קרם על הגוף מספר פעמים ביום?? לי לא היה אפילו בהריון.

אין מה לעשות
חלקם ילכו וידהו/יטשטשו מעט
חלקם ישארו כמו שהם לתקופה ארוכה מהחיים
זה גם עניין מאוד גנטי. יש כאלו שגדלים ולא מופיעים להם הרבה סימנים

זה היה שמור לטרולים 😃
אה. פיתיון?.. ונפלתי בפח?...

אז פעם הבאה נא לעשות את זה מעניין. משהו כמו: מפה לשם, פשטתי את העור, הוא סתם מפריע בחיכוך של המוט בדדליפט.

אני בספק אם כל ההתרחבות שלך היא משריר. אז שם כדאי שתרגיע
מילא בחזה אבל כמה השמנה יכולה להסביר גדילה של בית השחי/בייספט
כנראה שאצלך התופעה מתעצמת בגלל סוג העור ואיכותו.

מה אפשר לעשות בנידון ?
אני לא מאמינה ביעילות של הקרמים למיניהם אבל יתכן שלעיסוי עצמו יש ערך בהגמשה ושיפור האלסטיות של העור אז לא הייתי שוללת.
בנוסף יתכן שמיתון הגדילה יסייע לעור להסתגל למתיחה וימנע את הקרעים.

ושיזוף יעזרו.
דרך אגב שיזוף (טבעי) ממש לא מעלים את התופעה אלא מדגיש אותה.
הזמן יעזור.

• פותח/ת השרשור
היו בפורום המון דיונים על הנושא. תעבור עליהם.
קרמים "של נשים בהריון" שמתיימרים למנוע סימני מתיחה: א. לא עוזרים בטיפול בקיימים ב. כתוב עליהם למרוח מספר פעמים ביום כדי שזה יהיה אפקטיבי.
למי יש עצבים למרוח קרם על הגוף מספר פעמים ביום?? לי לא היה אפילו בהריון.

עברתי , וכנראה שבאמת שיזוף זה הפתרון היחידי שיש לי

אין מה לעשות
חלקם ילכו וידהו/יטשטשו מעט
חלקם ישארו כמו שהם לתקופה ארוכה מהחיים
זה גם עניין מאוד גנטי. יש כאלו שגדלים ולא מופיעים להם הרבה סימנים

איך גורמים לזה שהם ידהו ? רק שיזוף ?

רק זמן ושיזוף יעזרו.

אז יש סיכוי שהם יעלמו ? כמובן אם אחכה מספיק זמן ...

אני לא מאמינה ביעילות של הקרמים למיניהם אבל יתכן שלעיסוי עצמו יש ערך בהגמשה ושיפור האלסטיות של העור אז לא הייתי שוללת.
בנוסף יתכן שמיתון הגדילה יסייע לעור להסתגל למתיחה וימנע את הקרעים.

דרך אגב שיזוף (טבעי) ממש לא מעלים את התופעה אלא מדגיש אותה.
הזמן יעזור.

קצת נעלבתי מהמשפט הראשון :(
תוכלי לפרט איזה עיסוי ? משהו קבוע ? עיסוי ארוך ? או משהו שאפשר לעשות אפילו עם פואם רולר ?
וכולם אומרים פה ובשאר הדיונים ששיזוף יעזור לסימני לדהות , למה את לא ממליצה ?

.
יש לי סימני מתיחה באזורים אלה כתוצאה מהשמנה. הם הצטמצמו אחרי שירדתי במשקל אך לא נעלמו. וזה בוודאי קשור לעור.

לגבי העיסוי התכוונתי שאולי הקרמים למיניהם לא מונעים סימני מתיחה אבל עצם המריחה שלהם יכולה לעזור לשפר את הגמישות של העור ולכן לא הייתי פוסלת.

לגבי שיזוף, לפי הנסיון שלי הסימנים עצמם לא משתזפים ולכן כשהעור שזוף הם בולטים יותר. אולי שיזוף מלאכותי מתנהג אחרת, לא יודעת, מעולם לא ניסיתי.

• פותח/ת השרשור
לגבי העיסוי התכוונתי שאולי הקרמים למיניהם לא מונעים סימני מתיחה אבל עצם המריחה שלהם יכולה לעזור לשפר את הגמישות של העור ולכן לא הייתי פוסלת.

לגבי שיזוף, לפי הנסיון שלי הסימנים עצמם לא משתזפים ולכן כשהעור שזוף הם בולטים יותר. אולי שיזוף מלאכותי מתנהג אחרת, לא יודעת, מעולם לא ניסיתי.

אני לא בנאדם כזה לבקן , אפשר להגיד שאני אפילו די שזוף , ובכל זאת הם בולטים מאוד
עד כמה שיזוף יכול לעזור כאן ? באמת שאין לי מושג
ולגבי העיסוי , אני אראה מה אני יכול לעשות בנוגע לקניית קרמים , לדעתך פואם רולר על אזורי המתיחה יכול לעזור ?

עברתי , וכנראה שבאמת שיזוף זה הפתרון היחידי שיש לי

איך גורמים לזה שהם ידהו ? רק שיזוף ?

אז יש סיכוי שהם יעלמו ? כמובן אם אחכה מספיק זמן ...

קצת נעלבתי מהמשפט הראשון 😭
תוכלי לפרט איזה עיסוי ? משהו קבוע ? עיסוי ארוך ? או משהו שאפשר לעשות אפילו עם פואם רולר ?
וכולם אומרים פה ובשאר הדיונים ששיזוף יעזור לסימני לדהות , למה את לא ממליצה ?
קלישאה, אבל תן לזמן לעשות את שלו

אני עם סימני קריעה מגיל 16. זה לא עובר. זה הופך ללבן אבל עדיין קיים. שיזוף אפילו גרם לזה להראות יותר אדום.

הדבר היחיד שאני רואה מכל מה שקיבלת פה זה לקנות קרם מתאים ולמרוח בתקווה למנוע קרעים חדשים.

גם לי יש בעיה דומה רק שלי יש גם ברגליים
עם הזמן הם נחלשים ומתבהרים שזה כבר לא כזה נורא

אצלי כל הגב מפוצץ, עם הזמן זה "נעלם", פשוט הפך לצבע של העור ולא רואים את זה, רק מרגישים.
אני פעם אחת הלכתי לרופאת עור והיא הביאה לי משהו אבל לא ממש הקפדתי, תנסה אולי זה יעזור לזרז את התהליך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית