הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מתח

ballislife

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני לא מצליח מתח ואני ממש רוצה לעבוד על זה כדי להצליח אז אני נתלה על המתח כמה שיותר זמןם.. היום נתלתי 30 שניות זה טוב? אם אני מצליח 30 שניות בלי לרדת זה אומר שאני יכול לעשות מתח פשוט אין לי טכניקה נכונה?

מה שעזר לי לעשות מתח בתכלס זה מכשיר כזה בחדר כושר שאתה עומד על משהו שיש לו משקל ואז תמעלה את עצמך ללמעלה

אם תמשיך להחזיק כמה שתוכל, תקפוץ על כיסא ותתנגד למשקל גוף שמושך אותך למטרה לפחות 6 סטים 3 פעמים בשבוע- אני מעריך שאחרי חודש גג אתה עושה מתח נקי כמו גדול.

בשביל לעשות מתח אתה צריך לעשות מתח ולא לחזק את הסיבלת של האמות.
אם אתה לא יכול לעשות משקל גוף תעשה במכשיר כמו שאמרו פה לפני

אני לא מצליח מתח ואני ממש רוצה לעבוד על זה כדי להצליח אז אני נתלה על המתח כמה שיותר זמןם.. היום נתלתי 30 שניות זה טוב? אם אני מצליח 30 שניות בלי לרדת זה אומר שאני יכול לעשות מתח פשוט אין לי טכניקה נכונה?
אם אתה סתם נתלה עליו זה מחזק את האחיזה אבל לא מחזק את הרירים שעושים את המתח.
אם יש לך בחדר כושר את המכשיר שאמרו למעלה שעוזר לך תתחיל ממנו, אם אין אז כמו שאמרו תקפוץ למעלה ותתנגד בירידה (תנסה לרדת כמה שיותר לאט). אם מאיזושהי סיבה גם לזה אין אפשרות אז אל תיתלה סתם על המתח, תיתלה ותנסה בכל הכוח להרים את עצמך

אתה יכול גם להיעזר במשיכה של פולי עליון בחדר כושר, להתקדם בו ולהתאמן על מתח במקביל. בסוף את תשתפר. זה לא עניין של טכניקה, זה עניין של כוח.

מה שעזר לי לעשות מתח בתכלס זה מכשיר כזה בחדר כושר שאתה עומד על משהו שיש לו משקל ואז תמעלה את עצמך ללמעלה
גרביטון.

ולפותח הפוסט - מצטרף להמצלמה על פולי עליון. תתחיל בזה עד שתתחזק מעט בגב.

עוד לא ראיתי בנאדם אחד שלא יכל לעשות מתח, ובזכות גרביטון או פולי עליון הצליח.

עוד לא ראיתי בנאדם אחד שלא יכל לעשות מתח, ובזכות גרביטון או פולי עליון הצליח.

למה לדעתך הם לא יכולים לתרום לכך?

אני לא מדבר על מישהו שעושה 4 מתח ורוצה להגיע ל 10, אני מדבר כל כאלה שלא מצליחים את הראשון אפילו.
בגלל חוסר בכח.

למה לדעתך הם לא יכולים לתרום לכך?

אני לא מדבר על מישהו שעושה 4 מתח ורוצה להגיע ל 10, אני מדבר כל כאלה שלא מצליחים את הראשון אפילו.
בגלל חוסר בכח.
דווקא בגלל זה. כשמישהו לא מצליח לדחוק 60 קילו חזה, הוא לא ישתפר בזה ע"י פרפר במכונה, אלא ע"י דחיקה בבנץ'.

דווקא בגלל זה. כשמישהו לא מצליח לדחוק 60 קילו חזה, הוא לא ישתפר בזה ע"י פרפר במכונה, אלא ע"י דחיקה בבנץ'.

אבל אלה 2 דברים שונים לגמרי אחי, גם מדובר בטווח תנועה שונה לגמרי.
ואומנם פולי עליון זה לא אותו הדבר כי אין עבודה על שרירים מייצבים,בטן ועוד גורמים אבל זה כן יחזק את הרחב גבי.

או שאני טועה?

אבל אלה 2 דברים שונים לגמרי אחי, גם מדובר בטווח תנועה שונה לגמרי.
ואומנם פולי עליון זה לא אותו הדבר כי אין עבודה על שרירים מייצבים,בטן ועוד גורמים אבל זה כן יחזק את הרחב גבי.

או שאני טועה?
אז קח במקום פרפר את המכונה הזאת שמסמלצת דחיקה, במצב ישיבה.
אני לא יודע להסביר את זה, הגרביטון והפולי נראים כמו אותה תנועה, אבל הם עדיין שונים מהמתח.
בפולי לא מעט מהכוח מגיע מהיכולת ליצור מתח בין הרגליים שמקובעות, לבין המוט של הפולי, והבטן עוזרת בזה לא מעט, כך שהעבודה הנקייה של הגב היא קטנה.
בגרביטון - כשפעם ניסיתי - הרגשתי הבדל דרמטי בין משקל שדוחף אותך, לבין משקל שכבר נשאר באוויר (בגלל החיכוך הפנימי של המכונה) ומאלץ אותך לעבוד לבד. זה כאילו תנועה אחרת.

מתח שלילי זה הפתרון הכי טוב לדעתי, תעשה את התוכנית 50pullups או את הסרטון ששמו למעלה, גם זה אחלה

אז קח במקום פרפר את המכונה הזאת שמסמלצת דחיקה, במצב ישיבה.
אני לא יודע להסביר את זה, הגרביטון והפולי נראים כמו אותה תנועה, אבל הם עדיין שונים מהמתח.
בפולי לא מעט מהכוח מגיע מהיכולת ליצור מתח בין הרגליים שמקובעות, לבין המוט של הפולי, והבטן עוזרת בזה לא מעט, כך שהעבודה הנקייה של הגב היא קטנה.
בגרביטון - כשפעם ניסיתי - הרגשתי הבדל דרמטי בין משקל שדוחף אותך, לבין משקל שכבר נשאר באוויר (בגלל החיכוך הפנימי של המכונה) ומאלץ אותך לעבוד לבד. זה כאילו תנועה אחרת.

לגביי גרביטון מעולם לא ניסיתי אז אני אניח שאתה צודק לגביי זה.

בקשר לפולי, הכל תלוי בתנועה ובזווית המשיכה לדעתי.
הרי אתה יכול באותה מידה למשוך עם הידיים והכתפיים יקרסו למטה ואז הידיים+כתפיים יעבדו והגב מעט מאוד.

אבל יש קו מנחה לעבודה נכונה על פולי עליון, אם אני לא טועה זה גב ישר ובעת המשיכה הטייה לאחור במעט.
דווקא הנעילה של הרגליים אמורה "לבודד" כביכול את שאר השרירים מהחלק התחתון (בדיוק מה שלא טוב בזה, אבל זה לא הנושא כאן)
ואם זה נותן לך יותר כוח למשוך וע"י כך להתחזק, אז מה רע?

הרי לא אמרתי לעבוד על פולי עליון כתחליף למתח.
סה"כ לדעתי שבוע-שבועיים של פולי עליון יכול לעזור לדעתי.
מתח שלילי זה הפתרון הכי טוב לדעתי

מה זה מתח שלילי ? 😲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית