ייעוץ לפני אימון עושים מתיחות לשרירים האנטאגוניסט

מצב
השרשור נעול

PowerMan

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
לפני חימום אני מבין שעושים חימום לשרירים המתנגדים

אז יעני אם יש לי יד קידמית אז אני עושה חימום ליד אחורית וחזה - לגב אני עושה בכך שאני ניתלה על מתח

אתם יכולים להביא לי רשימות של מתיחות של התרגילים =/

אז מישל רק חימום ממש עם המוט לפני התרגיל יכול לעזור למניעת פציעות או DOMS?זה הדבר היחיד?

חימום ומתיחות דינמיות יעזרו לך באימון ,ויפחיתו את הפציעות .

מתיחות זה לא לדומס. חימום טוב כשאתה מעלה טמפ גוף ל38~ פלוס מתיחות משפר ביצועים בין היתר כי זה מרפה את האנטגוניסט

מתיחות זה לא לדומס. חימום טוב כשאתה מעלה טמפ גוף ל38~ פלוס מתיחות משפר ביצועים בין היתר כי זה מרפה את האנטגוניסט
איפה ראית שזה משפר ביצועים? ולמה צריך לעלות את טמפרטורת הגוף ל38?

• פותח/ת השרשור
אז לאיזה שרירים עושים חימום לאותם שרירים של האימון או למתנגדים להם?

אל תתעסק בשטויות. תעשה חימום דינאמי כמו סיבובי ידיים וכו. בלי חימום סטאטי איזומטרי או כל דבר בסגנון לי אישית זה מפריע אח"כ באימון.

איפה ראית שזה משפר ביצועים? ולמה צריך לעלות את טמפרטורת הגוף ל38?

ככה למדתי, וככה קראתי, אלא דוגמה לרפרנסים שעליהם התבססה הכתבה, ובין היתר נסיון אישי עשיר

2. Andrew M. Jones,1 Katrien Koppo2 and Mark Burnley3 Effects of Prior Exercise on Metabolic and Gas Exchange Responses to Exercise. Sports Med 2003; 33 (13): 949-971

. Bishop David. Warm Up I. Potential Mechanisms and the Effects of Passive Warm Up on Exercise Performance. Sports Med 2003; 33 (6): 439-454.
4. Bishop David. Warm Up II. Performance Changes Following Active Warm Up and How to Structure the Warm Up. Sports Med 2003; 33 (6): 439-454.

אתה ממש ליצן
ללמוד מתיחות כן יש לך כח
אבל ללמוד SS לא ?

מעניין מה עדיף ?

ננעל

ככה למדתי, וככה קראתי, אלא דוגמה לרפרנסים שעליהם התבססה הכתבה, ובין היתר נסיון אישי עשיר

2. Andrew M. Jones,1 Katrien Koppo2 and Mark Burnley3 Effects of Prior Exercise on Metabolic and Gas Exchange Responses to Exercise. Sports Med 2003; 33 (13): 949-971

. Bishop David. Warm Up I. Potential Mechanisms and the Effects of Passive Warm Up on Exercise Performance. Sports Med 2003; 33 (6): 439-454.
4. Bishop David. Warm Up II. Performance Changes Following Active Warm Up and How to Structure the Warm Up. Sports Med 2003; 33 (6): 439-454.

אני אעבור על זה יותר מאוחר נראה במה מדובר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית