הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לבוגרים בלבד 18+

Stav Shy

משתמש פעיל
514
85
נק' מוניטין:
380
514
85
אני לפני סייקל ראשון ובידיוק אבדתי את הסידור הקבוע שלי ורציתי לדעת עד כמה באמת אתה יותר חרמן בסייקל ראשון טסט רפואי של bayer 12 שבועות ויני 8 שבועות בזמן הסייקל ושנגמר הסייקל איזה הרגשה יש במחינת הדיאון איך זה בא לידי ביטוי השיתוק ביום יום ולכמה זמן ? ברור שלכל אחד זה קצת שונה אני סתם רוצה לישמוע מקרים לדעת פחות או יותר למה לצפות בהבטים האלה , כמובן שימוש בPTC טמוקסיפן פרוירון פרגינל

זה משתנה מאדם לאדם אבל זאת חרמנות שאי אפשר להסביר, הדיכאון אחרי זה דיי תלוי בך ואיך תגיב לpct, ברגע שתתחיל סייקל ראשון אתה כבר תחשוב על הרביעי והחמישי

אני לפני סייקל ראשון ובידיוק אבדתי את הסידור הקבוע שלי ורציתי לדעת עד כמה באמת אתה יותר חרמן בסייקל ראשון טסט רפואי של bayer 12 שבועות ויני 8 שבועות בזמן הסייקל ושנגמר הסייקל איזה הרגשה יש במחינת הדיאון איך זה בא לידי ביטוי השיתוק ביום יום ולכמה זמן ? ברור שלכל אחד זה קצת שונה אני סתם רוצה לישמוע מקרים לדעת פחות או יותר למה לצפות בהבטים האלה , כמובן שימוש בPTC טמוקסיפן פרוירון פרגינל

אני לא יודע להגיד לגבי אחרים - אני באופן אישי נהיה מוטרף חרמנות כך שאין מצב שאין מצב.
לגבי הדאון - כל אחד מקבל את זה אחרת, אני לא חווה דאונים בכלל.

גילוי נאות,
אני ביצעתי בחיי פעמיים PCT - ולאחר מכן גיליתי שזה סתם עושה לי יותר רע, אני כיום לא מבצע PCT, הגוף שלי מתאושש מהר לבד (עד היום טפו טפו טפו), אני לא בדכאון, אין לי עצבים של PCT וכיף לי.

סליחה שאני סוטה מהנושא אבל למה התחלת סייקל?
הגעת לתוצאות מעולות בלי עזרה מחומרים, אני מאמין שאתה יכול להגיע רחוק ולממש פוטנציאל בגיל שלך עוד הרבה
לפני שתכניס פקטור של חומרים לגדילה.
😃

הי אביעד , אשמח אם תפרט מה זה אומר "רע"
תודה

רע? לעולם לא יצא לי לחוות דיכאון - לא בסייקלים ולא מחוץ לסייקלים, לא עם PCT ולא בלי PCT.

PCT עושה אותי מאוד מאוד עצבני כך שאני לא יכול לתפקד, הקיבה גם מתפקדת לא טוב תחת PCT.
אני מגלה שאני מאבד בסופו של דבר יותר שריר כי אין לי גם תאבון עם הכדורים.

כל מיני תופעות מעצבנות. בלי PCT הכל רגיל.

אני לא יודע להגיד לגבי אחרים - אני באופן אישי נהיה מוטרף חרמנות כך שאין מצב שאין מצב.
לגבי הדאון - כל אחד מקבל את זה אחרת, אני לא חווה דאונים בכלל.

גילוי נאות,
אני ביצעתי בחיי פעמיים PCT - ולאחר מכן גיליתי שזה סתם עושה לי יותר רע, אני כיום לא מבצע PCT, הגוף שלי מתאושש מהר לבד (עד היום טפו טפו טפו), אני לא בדכאון, אין לי עצבים של PCT וכיף לי.

זה לא פעם ראשונה שאני שומע את זה, אני מכיר עוד מישהו שלא לוקח פי סי טי, הוא מתאושש יפה גם בלי זה.

הוא לוקח טריבולוס בלבד וזה עוזר לו.

וגם אני עשיתי לפני שלוש שנים סייקל ראשון ללא PCT והתאוששתי יפה.

השאלה, אם עשית בדיקת דם לאחר הסייקל ?

זה לא פעם ראשונה שאני שומע את זה, אני מכיר עוד מישהו שלא לוקח פי סי טי, הוא מתאושש יפה גם בלי זה.

הוא לוקח טריבולוס בלבד וזה עוזר לו.

וגם אני עשיתי לפני שלוש שנים סייקל ראשון ללא PCT והתאוששתי יפה.

השאלה, אם עשית בדיקת דם לאחר הסייקל ?

אני עושה, כן.
אבל אני לא צריך בדיקה שתגיד לי איך אני מרגיש - גם אם הטסט' שלי 0 בבדיקה ויש לי חשק מיני ואני מרגיש טוב ונראה סבבה בשבילי.
מה אכפת לי מה הערכים.

אביעד.... הרגת אותי!
לא יודע למה, אבל מקריאה של הפוסטים והתגובות שלך עד לרגע זה קיבלתי רושם אחר לגמרי וחשבתי דווקא שאתה מאוד בעד!
אם להוסיף לכך את העובדה שלא מעט מהסייקליסטים הכבדים שדיברתי איתם אמרו לי שPCT זה סתם רעל ובזבוז כסף.
אז וואאללהההההה, בילבלתם אותי לגמרי 😵

אביעד, בסייקלים שלא ביצעת PCT, לקחת פרגניל במהלכם או לא ?

אביעד.... הרגת אותי!
לא יודע למה, אבל מקריאה של הפוסטים והתגובות שלך עד לרגע זה קיבלתי רושם אחר לגמרי וחשבתי דווקא שאתה מאוד בעד!
אם להוסיף לכך את העובדה שלא מעט מהסייקליסטים הכבדים שדיברתי איתם אמרו לי שPCT זה סתם רעל ובזבוז כסף.
אז וואאללהההההה, בילבלתם אותי לגמרי 😵

אביעד, בסייקלים שלא ביצעת PCT, לקחת פרגניל במהלכם או לא ?

גם לגבי הפרגניל יש חילוקי דעות, המשתמשים הותיקים לוקחים פרגניל שבועיים לאחר סיום הסייקל.
ובשנים האחרונות מצאו לקחת את הפרגניל במהלך הסייקל.

אני אגב בסייקל שעשיתי לקחתי בסוף הסייקל,

זה נושא מאוד שונה מאחד לאחד...אני ממליץ לך בסייקל ראשון כן לעשות פי סי טי...עם ותק בסייקלים כשאתה מכיר יותר את התגובות של הגוף לחומרים תדע אם לעשות ומה לעשות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית