הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון לבוגרים בלבד 18+

Stav Shy

משתמש פעיל
514
85
נק' מוניטין:
380
514
85
אני לפני סייקל ראשון ובידיוק אבדתי את הסידור הקבוע שלי ורציתי לדעת עד כמה באמת אתה יותר חרמן בסייקל ראשון טסט רפואי של bayer 12 שבועות ויני 8 שבועות בזמן הסייקל ושנגמר הסייקל איזה הרגשה יש במחינת הדיאון איך זה בא לידי ביטוי השיתוק ביום יום ולכמה זמן ? ברור שלכל אחד זה קצת שונה אני סתם רוצה לישמוע מקרים לדעת פחות או יותר למה לצפות בהבטים האלה , כמובן שימוש בPTC טמוקסיפן פרוירון פרגינל

רק אני צופה שמעכשיו כל מיני אנשים יוותרו על PCT כי "אביעד המליץ" ?? 😆

שאף אחד לא יעיז!! אני לא ממליץ - אני מחייב את כולכם לעשות PCT!! אתם זה לא אני.

אביעד.... הרגת אותי!
לא יודע למה, אבל מקריאה של הפוסטים והתגובות שלך עד לרגע זה קיבלתי רושם אחר לגמרי וחשבתי דווקא שאתה מאוד בעד!
אם להוסיף לכך את העובדה שלא מעט מהסייקליסטים הכבדים שדיברתי איתם אמרו לי שPCT זה סתם רעל ובזבוז כסף.
אז וואאללהההההה, בילבלתם אותי לגמרי 😵

אביעד, בסייקלים שלא ביצעת PCT, לקחת פרגניל במהלכם או לא ?

אני בעד וזה הכרחי הרבה אנשים שאני מכיר נדפקו בגלל PCT לא נכון או בכלל לא.
לי באופן אישי זה עושה יותר רע מטוב - אבל אני אדם עם ניסיון והכרה של הגוף שלי ואני מרשה לעצמי. לא עשיתי את זה אללה בבללה
אני בודק שאכן הדברים כמו שצריך ועוקב.

פרגניל תמיד לקחתי במהלך הסייקל מלבד בסייקל הראשון שלי שלא ידעתי שצריך בזמן הסייקל אז לקחתי בסוף.

אביעד זה אתה או שמישהו השתלט לך על שם המשתמש? 😲

חח לא לא - כשאני אומר שלא אכפת לי מה הערכים אני בעצם מתכוון שאכפת לי אבל לא אכפת לי עם הטסט' הוא 10 או 30.
אכפת לי להרגיש טוב יותר מהכל - אפשר לתפקד עם טסט' 10 גם אם אתה מרגיש מצויין.

כמובן שאני בודק כליות, כבד, כולסטרול, שומנים את כל השאר שיהיו תקינים.

זה נושא מאוד שונה מאחד לאחד...אני ממליץ לך בסייקל ראשון כן לעשות פי סי טי...עם ותק בסייקלים כשאתה מכיר יותר את התגובות של הגוף לחומרים תדע אם לעשות ומה לעשות...

אכן! לא רק בסייקל ראשון - תעשו PCT ובלי ניסויים מיותרים.

שאף אחד לא יעיז!! אני לא ממליץ - אני מחייב את כולכם לעשות PCT!! אתם זה לא אני.

אני בעד וזה הכרחי הרבה אנשים שאני מכיר נדפקו בגלל PCT לא נכון או בכלל לא.
לי באופן אישי זה עושה יותר רע מטוב - אבל אני אדם עם ניסיון והכרה של הגוף שלי ואני מרשה לעצמי. לא עשיתי את זה אללה בבללה
אני בודק שאכן הדברים כמו שצריך ועוקב.

פרגניל תמיד לקחתי במהלך הסייקל מלבד בסייקל הראשון שלי שלא ידעתי שצריך בזמן הסייקל אז לקחתי בסוף.

חח לא לא - כשאני אומר שלא אכפת לי מה הערכים אני בעצם מתכוון שאכפת לי אבל לא אכפת לי עם הטסט' הוא 10 או 30.
אכפת לי להרגיש טוב יותר מהכל - אפשר לתפקד עם טסט' 10 גם אם אתה מרגיש מצויין.

כמובן שאני בודק כליות, כבד, כולסטרול, שומנים את כל השאר שיהיו תקינים.

אכן! לא רק בסייקל ראשון - תעשו PCT ובלי ניסויים מיותרים.
ניסית טרן בלי PCT?

אביעד.... הרגת אותי!
לא יודע למה, אבל מקריאה של הפוסטים והתגובות שלך עד לרגע זה קיבלתי רושם אחר לגמרי וחשבתי דווקא שאתה מאוד בעד!
אם להוסיף לכך את העובדה שלא מעט מהסייקליסטים הכבדים שדיברתי איתם אמרו לי שPCT זה סתם רעל ובזבוז כסף.
אז וואאללהההההה, בילבלתם אותי לגמרי 😵

אביעד, בסייקלים שלא ביצעת PCT, לקחת פרגניל במהלכם או לא ?
גם לגבי הפרגניל יש חילוקי דעות, המשתמשים הותיקים לוקחים פרגניל שבועיים לאחר סיום הסייקל.
ובשנים האחרונות מצאו לקחת את הפרגניל במהלך הסייקל.

אני אגב בסייקל שעשיתי לקחתי בסוף הסייקל,
אין כאן עניין של "חילוקי דעות". משתמש אחד או אחר יכול להחליט עבור עצמו שכלומיד לא עושה לו טוב או שהוא מרגיש הרבה יותר טוב כשהוא לא משתמש בפרגניל במהלך הסייקל. זה לא משנה את מכאניזם הפעולה של כלומיד ואת התרומה האיכותית, המכרעת והמוכחת להתאוששות הציר או את העדיפות בהימנעות מאטרופיה בכל שלבי הסייקל והחסרונות בפיצוצי פרגניל.
סיפורי ה"גם אני מכיר אחד" ו-"תמיד עשיתי ככה ותראו אותי" לא מדגימים הרבה יותר מהבנה לקויה בסטטיסטיקה. כמעט כל אחד ואחד מהאנשים שעשו את המעבר משימוש בחומרים להיפוגונדיזם עברו דרך זלזול ב-pct והומאוסטזיס ("עבר חודש, מרגיש מוכן לסייקל נוסף..."), תזמון לקוי לשימוש בעזרים השונים ובעיקר אטרופיה.
זה נושא מאוד שונה מאחד לאחד...אני ממליץ לך בסייקל ראשון כן לעשות פי סי טי...עם ותק בסייקלים כשאתה מכיר יותר את התגובות של הגוף לחומרים תדע אם לעשות ומה לעשות...
PCT הוא נושא מאוד שונה מאחד לאחד? אולי תסביר לי למה?

במהלך הסייקל הייתה לי חרמנות אש וזה הלך והחמיר עם השבועות.. בשבועיים שלוש הראשונים של הPCT החשק מיני ירד ל0 (או שהייתי רגיל לסף מסויים ..) אחרי חודש הכל הסתדר

• פותח/ת השרשור
חחחחח סך מכל התגובות אני אריץ טסט וינסטרול עם pct מלא ואראה איך ארגיש ולגבי שאלתך מורן אני פשוט מרגיש שזהו אני נכנס לזה בכל הכוח זה פשוט מוציא ממני אנרגיות טובות אני רוצה לקחת את
זה to the next level @Moran Weissman

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית