הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לבוגרים בלבד 18+

Stav Shy

משתמש פעיל
514
85
נק' מוניטין:
380
514
85
אני לפני סייקל ראשון ובידיוק אבדתי את הסידור הקבוע שלי ורציתי לדעת עד כמה באמת אתה יותר חרמן בסייקל ראשון טסט רפואי של bayer 12 שבועות ויני 8 שבועות בזמן הסייקל ושנגמר הסייקל איזה הרגשה יש במחינת הדיאון איך זה בא לידי ביטוי השיתוק ביום יום ולכמה זמן ? ברור שלכל אחד זה קצת שונה אני סתם רוצה לישמוע מקרים לדעת פחות או יותר למה לצפות בהבטים האלה , כמובן שימוש בPTC טמוקסיפן פרוירון פרגינל

חחחחח סך מכל התגובות אני אריץ טסט וינסטרול עם pct מלא ואראה איך ארגיש ולגבי שאלתך מורן אני פשוט מרגיש שזהו אני נכנס לזה בכל הכוח זה פשוט מוציא ממני אנרגיות טובות אני רוצה לקחת את
זה to the next level @Moran Weissman
סומך עליך שעשית מחקר בנושא..
בהצלחה אחי ✌️

• פותח/ת השרשור
דבר אחד מכל המחקר שעשיתי על חומרים בטוח, כל אחד אומר משהו אחר ואי אפשר לדעת כלום עד שלא מנסים על הגוף שלך על אחת כמה וכמה שזה סייקל ראשון וישלך 0 ניסיון עם הגוף שלך איך הוא מגיב לאנבולים אם לא נריץ
לא נדע אמשיך לעדכן בתחילת הסייקל באפריל

דבר אחד מכל המחקר שעשיתי על חומרים בטוח, כל אחד אומר משהו אחר ואי אפשר לדעת כלום עד שלא מנסים על הגוף שלך על אחת כמה וכמה שזה סייקל ראשון וישלך 0 ניסיון עם הגוף שלך איך הוא מגיב לאנבולים אם לא נריץ לא נדע אמשיך לעדכן בתחילת הסייקל באפריל
מכל המחקר שעשית אתה לא יודע כלום?...

אני בעצם מתכוון שאכפת לי אבל לא אכפת לי עם הטסט' הוא 10 או 30.
זה משנה כי הרגשה היא לא הדבר היחיד שקובע. יש הרבה דברים שמתרחשים מאחורי הקלעים כמו:
1. ייצור כדוריות דם אדומות
2. ייצור זרע (במקרה שלך כנראה לא רלוונטי יותר)
3. אם אתה לא שומר על בקרה קלורית או אפילו אם כן, יש יותר נטייה ל fat distribution
4. דחיסות עצם
5. עם הזמן תהיה גם השפעה על העלאה במסת השריר/כוח

זה משנה כי הרגשה היא לא הדבר היחיד שקובע. יש הרבה דברים שמתרחשים מאחורי הקלעים כמו:
1. ייצור כדוריות דם אדומות
2. ייצור זרע (במקרה שלך כנראה לא רלוונטי יותר)
3. אם אתה לא שומר על בקרה קלורית או אפילו אם כן, יש יותר נטייה ל fat distribution
4. דחיסות עצם
5. עם הזמן תהיה גם השפעה על העלאה במסת השריר/כוח

יש פה יותר פרמטרים שמשפיעים על כל אלו מלבד ערך הטסט' טוטאל.
גם בערך של טסט' טוטאל 10 אתה יכול להיות פרפקטו בכל הנ"ל.

• פותח/ת השרשור
@Tom שמע אין לי מימון לבדיקות להתאמה אישית לרצפטורים למינינים מדיוקים ובטח וובטי ש
מכל המחקר שעשית אתה לא יודע כלום?...
שמע אין לי מימון לבדיקות להתאמה אישית למינימום מדיוקים של חומרים לרצפטורים שלי וגם כסף לחוצרים ברמה רפואית לפחות לא ליותר מסייקל שניים סייקל ראשון הלכתי כמובן על טסט רפואי שחק לי תכיס אבל אין מה לעשות. מה שכן יש את האופציה של לנסות לאט לאט להתחיל באיזי להיות קשוב בעדינות לגוף שלך ולעבוד על פי עמות מידה מקובלות , ברור שאני לא אגיד לך אני מנסה טרן וgh סייקל ראשון נירא איך ילך , טסט ויני סייקל חיטוב ראשון לא חלש אבל גם לא מפוצץ מוגזם לטעמי, אם אתה חושב אחרת אשמח אם תחדש לי מידע רלוונטי למצב הנוחכי

@Tom שמע אין לי מימון לבדיקות להתאמה אישית לרצפטורים למינינים מדיוקים ובטח וובטי ש

שמע אין לי מימון לבדיקות להתאמה אישית למינימום מדיוקים של חומרים לרצפטורים שלי וגם כסף לחוצרים ברמה רפואית לפחות לא ליותר מסייקל שניים סייקל ראשון הלכתי כמובן על טסט רפואי שחק לי תכיס אבל אין מה לעשות. מה שכן יש את האופציה של לנסות לאט לאט להתחיל באיזי להיות קשוב בעדינות לגוף שלך ולעבוד על פי עמות מידה מקובלות , ברור שאני לא אגיד לך אני מנסה טרן וgh סייקל ראשון נירא איך ילך , טסט ויני סייקל חיטוב ראשון לא חלש אבל גם לא מפוצץ מוגזם לטעמי, אם אתה חושב אחרת אשמח אם תחדש לי מידע רלוונטי למצב הנוחכי
לא כ" כ הבנתי מה ניסית לכתוב...
שימוש בחומרים אנבוליים זה לא "אני ארגיש ואז אדע..." כי זה לא סמים. זה סתם משפט של נוב...
אתה תבין בשימוש נכון ובחומרים בפרט אם תלמד את הנושא כמו שצריך. הפורום מלא בקישורים עם מידע על חומרים שונים אפילו בהיבט המולקולרי. זאת נקודת התחלה טובה ועדיפה בהרבה על קשקושי הברו-סאיינס שרצים בפורומים השונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית