הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך חוות דעת על החברה באייר?

כן רפואי לא רפואי ממה שהבנתי הכל מזוייף כבר. אין מישהו אחד אמין כבר

מה כבר רפואי יש לך, שאתה יכול ליפול בזיוף - טסט וסוסטנון. אם השתמשת פעם ברפואי אמיתי אתה יכול לזהות זיוף תוך עשר שניות. אם לא השתמשת לך לבית מרקחת ותשווה.
הזיופים זה כל מה שמגיע מיובא.

אוקיי תודה. טרם השתמשתי במשהו. מי יתן לי בבית מרקחת לבדוק שזה מקורי בכלל
נפשט את זה. לפני שאתה קונה - צלם. תעלה תמונות פה. תייג את מי שצריך (אני אשמח לעזור). אם זה זיוף מאמין שנדע לעזור.

אני חושב שיש בלבול קטן , כשאנשים אומרים זיוף מתכוונים לחומרים שמיוצרים מפקיסטן או איראן ששם החומרים זולים , הייצור זול . ולא שווה לזייף אמפולות , היום כבר לא מזייפים כמו פעם יותר קל לזייף חברה שהיא בויאל מאשר אמפולות .

מה שמצחיק שמתייחסים לחומר רפואי ולא נותנים במה לחברות UG שהם לא פחות טובים
ביחוד ומאחר ורוב המשתמשים לאוך זמן משתמשים ב-UG.
אין ספק לגבי איכות חומרים רפואיים אבל העלות, אוי העלות. המבחר העלוב...

מישהו מכיר את החברה באייר בולד ואנטט שלהם ? זה רפואי ?
מישהו ניסה?
באייר זה חברה רפואית יש להם טסט' אננטט באמפולות בבית מרקחת בארץ. כל אמפולה בה באריזה נפרדת צבע שקוף אם מדבקה. כל דבר אחר שיגיע בתפזורת או באריזה אם כמה אמפולות סביר להניח מין הסתם שמדובר בזיוף.
אם הבחור אמר לך שיש לו גם בולד של חברת "באייר" אז כנראה זה סתם עוד מישהו שפשוט הזמין מדבקות לבקבוקים שיש לו ורשום "באייר" על הבקבוקים. השם באייר מצלצל לכולם באוזן כי כולם יודעים שזה רפואי אבל מי שמבין יודע שהכל חוץ מטסט אננטט וסוסטנון ופרווירון שלהם כל השאר לא קיים = זיוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית