עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באייר (שרינג) רפואי לא מייצרים בולד.מישהו מכיר את החברה באייר בולד ואנטט שלהם ? זה רפואי ?
מישהו ניסה?
במידה והוא טען שמדובר בבאייר המקורית, אז כן, אני מעריך שזו המצאה.אז המצאה מי שאמר לי שיש לו בולד של באייר?
כן רפואי לא רפואי ממה שהבנתי הכל מזוייף כבר. אין מישהו אחד אמין כבר
נפשט את זה. לפני שאתה קונה - צלם. תעלה תמונות פה. תייג את מי שצריך (אני אשמח לעזור). אם זה זיוף מאמין שנדע לעזור.אוקיי תודה. טרם השתמשתי במשהו. מי יתן לי בבית מרקחת לבדוק שזה מקורי בכלל
למי יש בולבול קטן? לא יפה...☝️אני חושב שיש בלבול קטן
:cray:x2כן רפואי לא רפואי ממה שהבנתי הכל מזוייף כבר. אין מישהו אחד אמין כבר
חח איזה 🤡 אתהאז למי יש חוות-דעת על באייר?... 😉
למי יש בולבול קטן? לא יפה...☝️
:cray:x2
קשה להתייחס שונה לפוסט שמבקד חוות דעת על אחת מחברות התרופות הידועות בעולם...חח איזה 🤡 אתה
מה שמצחיק שמתייחסים לחומר רפואי ולא נותנים במה לחברות UG שהם לא פחות טוביםקשה להתייחס שונה לפוסט שמבקד חוות דעת על אחת מחברות התרופות הידועות בעולם...
ביחוד ומאחר ורוב המשתמשים לאוך זמן משתמשים ב-UG.מה שמצחיק שמתייחסים לחומר רפואי ולא נותנים במה לחברות UG שהם לא פחות טובים
באייר זה חברה רפואית יש להם טסט' אננטט באמפולות בבית מרקחת בארץ. כל אמפולה בה באריזה נפרדת צבע שקוף אם מדבקה. כל דבר אחר שיגיע בתפזורת או באריזה אם כמה אמפולות סביר להניח מין הסתם שמדובר בזיוף.מישהו מכיר את החברה באייר בולד ואנטט שלהם ? זה רפואי ?
מישהו ניסה?
אתה וודאי יודע שלבאייר אין סוסטנון 😉חוץ מטסט אננטט וסוסטנון ופרווירון שלהם כל השאר לא קיים = זיוף.
בטח הוא התכוון לפרימו 🫤אתה וודאי יודע שלבאייר אין סוסטנון 😉