הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט קלאסי VS דדליפט סומו

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
נניח ויש לנו בנאדם שהוא חזק יותר בסומו מאשר בקלאסי...

מה יהיה השוני אם אני אקח שני בני אדם זהים שחזקים בסומו מאשר בקלאסי, אחד אאמן רק בקלאסי לעומת השני רק בסומו ?

מה תיהיה התוצאה לאחר תקופה זהה? מי ירים יותר בסומו ?

השאלה נשאלת מכיוון שגם החזקים בסומו עדיין יבצעו דדליפט קלאסי מכיוון שהוא מפתח יותר כוח כללי ומסה.
אז מסקרנת אותי התשובה.

זה לא מה שהוא טען. הטענה הייתה עבודה מבחינת טווח התנועה ולא הנפח

אני לוקח עכשיו מוט עם 180 קילו ונותן חמש חזרות. עשיתי עבודה מסוימת.
אתה לוקח מוט ריק ומרביץ חזרות עד שכמות העבודה שעשית עולה על כמות העבודה שאני עשיתי.
מה יותר יעיל?

אתה לוקח מוט ריק ומרביץ חזרות עד שכמות העבודה שעשית עולה על כמות העבודה שאני עשיתי.
מה יותר יעיל?
עבודה של כוח הכובד תמיד שווה להפרש האנרגיה הפוטנציאלית לכן גם אם עשית 40 אלף חזרות העבודה היא 0.

חברים אני מבקש שמי שמצהיר שסומו זה לא דדליפט שיסביר לי איך התרגיל לא עומד בהגדרה של a loaded barbell is lifted off the ground to the hips, then lowered back to the ground.

בדדליפט לוקחים מוט מהרצפה ומרימים אותו וזה מה שעושים גם בסומו (IN BEFORE שכל הפילוסופים עפים עלי).

MTV has just launched a new show and lucky for us it isn't another season of Teen Mum. Instead Xzibit is teaming up with Westside Barbell for Pimp my Deadlift ! Tag a mate who needs to be featured on Pimp My Deadlift ! ‪#‎banthesumo‬ ‪#‎bts‬

10403616_570904596387210_4847533673830433338_n.jpg

מה יותר יעיל?
אבל זאת לא הטענה! הטענה היא לגבי העבודה עבור כל חזרה. השוואה יותר נכונה פה היא משל בין דדליפט קלאסי עם 180 לבין ראק פולס עם 250. איפה יש יותר עבודה?

שמעתי שאם אתה עומד ב2 בבוקר מול המראה ואומר 3 פעמים "סומו" דן גרין מופיע מאחוריך ועובד איתך על גמישות מפשעתית.
רציתי אתמול בלילה לעבוד על גמישות מפשעתית לפני האימון שהיום ודן גרין לא בא 😭
בטח בגלל שאני עושה דדליפט קלאסי 😭

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית