הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בקשה| הפנייה למאמר

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
אתם יכולים בבקשה להפנות אותי למאמר (בעברית או באנגלית) שיסביר במפורט איך עובד תהליך ההיפרטרופיה?
תודה

נו, זה מה שאני עושה אני יושב עם מורפיקס ומתרגם מילה מילה,אבל 3 ימים ככה וכולה תירגמתי חצי פרק. אני יתחיל את התכנית ב 2012 בקצב הזה.
בקשר לספוטר-כשאני יתקע בבנץ של 100+ קילו כשיגיע הזמן שלי לעשות ריסט ,לא נראה לי שאני יחשוב כמוך.

אין מה לעשות ככה לומדים .
אני נמחצתי בבנץ , ובסקוואט , עם קצת יותר משקל .
אתה לא צריך בשביל זה ספוטר קבוע ...

אין מה לעשות ככה לומדים .
אני נמחצתי בבנץ , ובסקוואט , עם קצת יותר משקל .
אתה לא צריך בשביל זה ספוטר קבוע ...
אגב דאוס אם יורשה לי להידחף איך בסוף עלית מעל ה100? אני תקוע בסביבות החודשיים על ה115 4-5 חזרות יש לך המלצה מיוחדת או פשוט להמשיך בפריודיזציה הלא ליניארית + מאזן חיובי?

תגיד לי משהו, אם היה לך מוטיבציה להתחיל את התכנית אבל לא היה לך לא ספוטר ולא היה לך אנגלית ברמה גבוהה שתוכל לקרוא את הספר , מה היית עושה? לא ,ברצינות יש פה אנשים חסרי סבלנות ,אני ממש רוצה להתחיל את התכנית אבל כל הזמן יש את התגובות הציניות האלה..
אני בן 15 לא 23 כמוך ,לא סיימתי ביה''ס עדיין אז אל תתחילו לשגע אותי. עם האנגלית

בפעם ה900, לא צריך ספוטר בשביל ss, אל תהפכו תתכנית הזאת לאיזה תכנית של תחרויות מטורפות או לא יודע מה.
התרגיל היחיד שתצטרך ספוטר הוא בנץ' פרס, ואם אף מדריך או בן אדם מהמכון שלך לא מוכן 3x60 שניות לעזור לך, אז שיזדיין.

אגב דאוס אם יורשה לי להידחף איך בסוף עלית מעל ה100? אני תקוע בסביבות החודשיים על ה115 4-5 חזרות יש לך המלצה מיוחדת או פשוט להמשיך בפריודיזציה הלא ליניארית + מאזן חיובי?

אני עושה את התוכנית הלינארית , רק סבלנות קידמה אותי בבנץ .
תמשיך לעבוד כמו שצריך ויהיה בסדר , אם אתה רואה שיש לך חולשה מאוד רצינית בחלק מסויים
אולי אפשר להתחיל גם לשלב תרגילי עזר .

אני עושה את התוכנית הלינארית , רק סבלנות קידמה אותי בבנץ .
תמשיך לעבוד כמו שצריך ויהיה בסדר , אם אתה רואה שיש לך חולשה מאוד רצינית בחלק מסויים
אולי אפשר להתחיל גם לשלב תרגילי עזר .
אז ניתן לזמן לעשות את שלו, תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית