הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן ובאנגים

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
יש תשובה חד משמעית לגבי השילוב הזה?
ראיתי כמה נושאים ישנים כאלה פה בפורום אבל בלי תשובה חד משמעית לגבי שילוב של קנאביס עם קלן.

שאלה נוספת, יש טעם בכלל להתחיל עם קלן בא"ש גבוה (17-18 בהגזמה) או עדיף לחכות ל12 ומשם להתחיל?
אני מתכוון למחזורים של שבועיים לקחת שבועיים הפסקה ובסוף אולי למשוך עם קטופיפן הכל תלוי איך אני יסתדר עם התופעות לוואי..

איך אתה מתכוון לרדת מ17-18 ל12 בחודש? מבלי לזיין את כל המסה שצברת בחורף..........
אני אניח שיש עליך קצת.נוזלים מהמסה של החורף, אז נוצרת לפעמים אשליה של יותר שומן
ב, לרדת 5% בחודש הראשון זה די נורמלי
ג. גם אם זה חודש וחצי, זה לא יהרוג אותך

לא הייתי מעשן באנגים אם הייתי לוקח קלן או אפדרין .
אם אתה ממש חייב אז פייסל מילא .
ואם לא אז תעשה הפסקה קטנה . זה ידפוק לך יותר חזק כשה תחזור ;)

• פותח/ת השרשור
בעבר עם אפדרין לא היה לי בעיה.. ועם מאנצ'ים לומדים להסתדר.
בכללי לא מומלץ לשלב?

אני אניח שיש עליך קצת.נוזלים מהמסה של החורף, אז נוצרת לפעמים אשליה של יותר שומן
ב, לרדת 5% בחודש הראשון זה די נורמלי
ג. גם אם זה חודש וחצי, זה לא יהרוג אותך
איך יורדים 5% שומן בחודש?

שמע כל אחד מגיב אחרת עד שלא תנסה לא תדע, מניסיון אישי אתה תשתעל הרבה במהלך היום מפני שהדופק שלך עולה ואיתו גם קצב הנשימות . מה שאני הייתי ממליץ לך וגם אני עושה את זה כל תקופה של סייקל כזה או אחר תעשן ביום צ׳יט שך או rest day פעם בשבוע , סך הכל מדובר בשבועיים ובתחום הזה צרריך לוותר על דברים כאלה או אחרים כדי להצליח נסה תירא איך תרגיש אבל סך הכל קאנביס מקובל מאוד בקרב המון בילדרים ישלו אחלה תרומה להתאוששות הרחבה של כלי הדם והנשימה וככה חילוץ חומרים מקבל עוד בוסט אבל שוב תנסה תירא איך משפיע תחליט..

אל תיקח קלן-מיותר ומסוכן. ואים לקחת אל תשלב שום חומר או תרופה נוספים.אין אף אחד שיודע במאה אחוז מה יכול להיסתבך .

אל תיקח קלן-מיותר ומסוכן. ואים לקחת אל תשלב שום חומר או תרופה נוספים.אין אף אחד שיודע במאה אחוז מה יכול להיסתבך .
על סמך מה ההמלצות האלה? אם אפשר לישאול זה מה שמסבך תספורט הזה עניין החומרים בידיוק מהסיבה שאי אפשר לדעת אם רוצה להיות טוב בספורט הזה צריך לקחת תסיכון אם אתה לא רוצה אתה חייב אבל מסוכן מיותר קלן.. קצת מוגזם לטעמי

על סמך מה ההמלצות האלה? אם אפשר לישאול זה מה שמסבך תספורט הזה עניין החומרים בידיוק מהסיבה שאי אפשר לדעת אם רוצה להיות טוב בספורט הזה צריך לקחת תסיכון אם אתה לא רוצה אתה חייב אבל מסוכן מיותר קלן.. קצת מוגזם לטעמי
פירפור פרוזדורים ניראה לך משהו בקטנה. לדעתי האישית קלן מסוכן מכול סטרואיד בטווח הקצר.

פירפור פרוזדורים ניראה לך משהו בקטנה. לדעתי האישית קלן מסוכן מכול סטרואיד בטווח הקצר.
לך הוא עושה פרפורים סבבה ויש גם חלקנו הגדול שלוקח ואחרי ההתרגלות לא מרגיש אותו בכלל אז תגיד שבמקרים חרגיים יכול להיות שהוא יגרום לפרפור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית