הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Wei Rui / Reebok Lite TR

Majin Buu

משתמש משקיע
2,798
1,872
נק' מוניטין:
4,840
2,798
1,872
אוקיי אז ככה, עכשיו באתר של ריבוק יש הנחה של 20 דולר(!!!!) על הlite tr בחשבון מהיר הם שולחים בחינם לUSA וBUY2USA שולח ב20 דולר נעליים לארץ.
בקיצור הנעל תעלה 85 דולר(340~ שחים), בניגוד לWEI RUI שעולות באיזור ה70 דולר ללא משלוח.

העמידה שלי בסקוואט היא יחסית רחבה ודדליפט אני עושה סומו, כדאי לי לקנות את הLITE TR או את הWEI RUI?

**למי שיש את המספר של מי שמוכר את הWEI RUI הארץ שירשום בבקשה למטה.

תודה מראש לעונים.

עולות 380,בגלל שהייתי חייל לפני כמה חודשים הצלחתי להשיג ב350.
האיכות שלהם לא בשמים,אבל מספקת,לא התפרקו לי או קיבלו קרע,אבל רואים שיש חומרים יותר טובים.
מבחינת תמיכה הן מעולות,כל פעם הייתי קורס בסקוואט כשהייתי מגיע לתחתית,לא קורה לי יותר,מרגיש כאילו הרגליים נטועות בקרקע.
יש לי כף רגל ממש רחבה,הן מתאימות פיקס ולא לוחצות.בסה''כ אני ממש מרוצה,משתמש בהן כמה חודשים,שם אותם לפני הסקוואט ומוריד אחרי,אין עליהן בלאי.

• פותח/ת השרשור
עולות 380,בגלל שהייתי חייל לפני כמה חודשים הצלחתי להשיג ב350.
האיכות שלהם לא בשמים,אבל מספקת,לא התפרקו לי או קיבלו קרע,אבל רואים שיש חומרים יותר טובים.
מבחינת תמיכה הן מעולות,כל פעם הייתי קורס בסקוואט כשהייתי מגיע לתחתית,לא קורה לי יותר,מרגיש כאילו הרגליים נטועות בקרקע.
יש לי כף רגל ממש רחבה,הן מתאימות פיקס ולא לוחצות.בסה''כ אני ממש מרוצה,משתמש בהן כמה חודשים,שם אותם לפני הסקוואט ומוריד אחרי,אין עליהן בלאי.
מהאתה אומר לגבי מידות ביחס לאולסטאר?

• פותח/ת השרשור
אם אתה טוען שאתה מסקביט רחב ומושך רחב הריבוק יעבדו טוב.
לא כדאי משהו מוגבהה בכל זאת?
בנוסף איך המידה שלהם לעומת האולסטאר?
אין לי אולסטרס,אבל בשביל ההפרש מחו''ל עדיף לך כבר לקנות בארץ.
בבלנדסטון אני מידה 44 ובWARRIOR 43.
תודה רבה.
@Alikk1998 @MasterSplitter

לא כדאי משהו מוגבהה בכל זאת?
בנוסף איך המידה שלהם לעומת האולסטאר?

תודה רבה.
@Alikk1998 @MasterSplitter
היה לי את הווי ראו, נעלים סבבה לגמרי להתחלה..אבל אחרי הרבה חושבים הבנתי שהכי טוב לי לשפוף עם אולסטאר אז אמרתי ננסה את מארק בל שזה שדרוג של האולסטאר וכל אימון אני נהנה מהבחירה הזאת.

• פותח/ת השרשור
היה לי את הווי ראו, נעלים סבבה לגמרי להתחלה..אבל אחרי הרבה חושבים הבנתי שהכי טוב לי לשפוף עם אולסטאר אז אמרתי ננסה את מארק בל שזה שדרוג של האולסטאר וכל אימון אני נהנה מהבחירה הזאת.
אני מסקוויט צר מאוד ומושך קלאסי ואני נהנה מכל רגע מהמרק בל אבל הניסיון שלי עם נעליים אולימפיות דל מאוד.
תודה על העזרה, כנראה שבאמת אלך על המארק בל.
באולסטאר אני מידה 40-41 , איזה מידה לקחת במארק בל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית