עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה?אני בגדול לא ממליץ על הנעל הזאת, יש אופציות טובות יותר, כמו sabo goodlift, ומה שאני מעדיף יותר - vivobarefoot primus lite
אני לא אומר שהנעל לא טובה, יחסית לכמעט כל מה שיש בשוק היא בין הטובות ביותר, אבל פעם היא הייתה זולה יחסית, עד 100$, ואולי קצת יותר אם רצית דגם ספציפי שלא היה במלאי הרשמי, ולא היה לה שום מתחרה בשוק.למה?
אני משתמש בה כבר 5+ שנים (יש לי את הזוג השני, כנראה אקנה חדשות בקרוב).
נעל מאוד פופולרית פה. אני אישית מאוד אוהב.
ניסיתי אותה פעם ומאוד אהבתי ביחס לנעלים אחרות, אתה יודע איפה ניתן להשיג אותם? (להזמין באינטרנט זו אופציה גם)אני לא אומר שהנעל לא טובה, יחסית לכמעט כל מה שיש בשוק היא בין הטובות ביותר, אבל פעם היא הייתה זולה יחסית, עד 100$, ואולי קצת יותר אם רצית דגם ספציפי שלא היה במלאי הרשמי, ולא היה לה שום מתחרה בשוק.
היום הנעל עולה פי 1.5-2, ובמחיר שלה או יותר זול אתה מוצא נעליים שעובדות יותר טוב, כמו הנעליים שאני נתתי שלשתיהן יש סוליה משמעותית דקה יותר. לסאבו יש יתרון בזה שהסוליה קשיחה יותר ויש לה רצועה, וה-VIVO יש לה יתרון בזה שהיא הכי דקה מכל נעל אחרת והיא מתאימה כמו גרב לכל סוג כף רגל
איזה מהן?ניסיתי אותה פעם ומאוד אהבתי ביחס לנעלים אחרות, אתה יודע איפה ניתן להשיג אותם? (להזמין באינטרנט זו אופציה גם)
אני לא אומר שהנעל לא טובה, יחסית לכמעט כל מה שיש בשוק היא בין הטובות ביותר, אבל פעם היא הייתה זולה יחסית, עד 100$, ואולי קצת יותר אם רצית דגם ספציפי שלא היה במלאי הרשמי, ולא היה לה שום מתחרה בשוק.
היום הנעל עולה פי 1.5-2, ובמחיר שלה או יותר זול אתה מוצא נעליים שעובדות יותר טוב, כמו הנעליים שאני נתתי שלשתיהן יש סוליה משמעותית דקה יותר. לסאבו יש יתרון בזה שהסוליה קשיחה יותר ויש לה רצועה, וה-VIVO יש לה יתרון בזה שהיא הכי דקה מכל נעל אחרת והיא מתאימה כמו גרב לכל סוג כף רגל
כשהיא יצאה היא עלתה מעל 120$, כנראה יחסית מהר היא ירדה מתחת, בכל מקרה היום כמעט בלתי אפשרי למצוא אותה אם בכלל. הם עשו טעויות עם הנעל הזאת מההתחלה.המחיר הכי גבוה היה 120$ כשהנעל יצאה בגרסה החדשה ומהר מאוד ריבוק ירדו חזרה לאיזור ה90$.
לגבי הvivo אני לא יודע להשוות, אבל לפחות בהשוואה לסאבו יש לה לא מעט יתרונות(יש לי את שניהן והשוואתי אותן אחת ליד השנייה).
הריבוק מרגישה לי משמעותית דביקה יותר, והבסיס של הסולייה רחב יותר ככה שיש הרבה יותר יציבות.
כמובן שאין תשובה אחת נכונה למה יותר טוב, רק מציין שזאת לא תשובה חד משמעית.
כשהיא יצאה היא עלתה מעל 120$, כנראה יחסית מהר היא ירדה מתחת, בכל מקרה היום כמעט בלתי אפשרי למצוא אותה אם בכלל. הם עשו טעויות עם הנעל הזאת מההתחלה.
בכל מקרה אם אתה עומד על פלטפורמה אז באמת שאין הבדל בין הסאבו לריבוק, על שטיל של תחרות גם לא. יכול להיות שיש הבדלים מסויימים על משטחים שונים של חדרי כושר. בכל מקרה ה-VIVO היא הנעל הכי דביקה שיצא לי לעבוד איתה. ה-VIVO מרגיש לי כמו גרסא הרבה יותר טובה של הריבוק