הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון התרשמות ראשונה - Reebok Power Lit

Jack_Bristow

משתמש קבוע
1,838
634
נק' מוניטין:
1,978
1,838
634
בשנה האחרונה אני סובל מאוד מהפלטפוס ברמה שהייתי מושבת כמעט שנה מכל תחום בספורט. החלפתי נעליים כמו גרביים גם ליום יום והבעיה המשיכה.

ראיתי כמה פוסטים בינהם זה:
תמונה - נעליים רחבות/צרות

על פלטפוס ורגל רחבה שיש המלצה של @kotzer היקר על נעליים להרמת משקולות בעיקר למי שיש רגל רחבה:
Reebok | Reebok Official Website | Life is Not a Spectator Sport

באחד הפוסטים אחד החברים צילם את הרגל שלו ואמר שיש לו רגל רחבה וכו ופתאום אני קולט שזאת אחת לאחת הרגל שלי (עם שינויים קוסמטיים) ברוחב ובקריסה מה שהביא אותי למסקנה שאני חייב להחליף לנעליים רחבות.

עשיתי הזמנה של מספר נעליים מאמזון עם מידות XW (אקסטרה רחב) בלבד ולראשונה לאחר חודש רוב הכאבים שהיו חלפו, אף התחלתי להתאמן גם לחצי מרתון וכבר הגעתי לריצה של 18 ק"מ בקצב איטי מאוד, בפועל בהתייעצות עם המומחה שלנו @hanan החלטתי לוותר על ההתמודדות הקרובה.

בחזרה לנושא, עד כה הייתי מתאמן עם האדידס פאוור ליפט דור 2 המומלצות שלאחרונה נודע לי שהם לא מומלצת לבעלי רגל רחבה כלל שאני בוחן את הנעל שהרגל שלי בתוכה חלק מהכף רגל בורח מהסוליה בתוך הנעל כי הסוליה צרה, בנוסף יש הגבהה מעט שיכולה להפריע לחלק מבעלי הפלטפוס.

בבלאק פריידי עשיתי הזמנה של הנעל:
Reebok | Reebok Official Website | Life is Not a Spectator Sport

עלו לי נטו 50$ ללא מיסים (מחיר כולל קופון בלאק פריידי היה 65$ וקיבלתי מהם החזר של 15$ על איחור במשלוח).

היום הם הגיעו אליי סוף סוף:

1712232668206.png

במבט ראשון מכוערות ומוזרות למראה, בכללי הן מרגישות חזקות מסביב מלבד הסוליה שהיא רכה ומשום מה קצת מדאיג בשונה מכל הנעליים שאנחנו מכירים, השרוכים פשוטים, במדידה באצבעות מרגיש קצת לוחץ אך ניסבל, המידה סבבה לגמרי.

אימון ראשון איתם היה שונה ומוזר, כל צעד שאתה עושה יש חרקות כאלה של נעליי כדורסל, בסקוואט בשונה מהאדידס שלא זכור לי לחץ על בברכיים מרגישים יותר את הברכיים צריך לבדוק פעם הבאה למה. בדדליפט ההרגשה כמו יחף, לא מרגיש משהו מיוחד ולא משהו שמפריע.

לחוויה ראשונית קניה טובה מלבד המחיר גם המוצר לבעלי רגל רחבה עם קריסה.יתכן וזאת יכולה להיות הנעל המומלצת של הפורום להרמת משקולות.

אמשיך לעדכן ומי שמעוניין לברר יותר פרטים על הנעל בכייף.

• פותח/ת השרשור
לפי המראה, מזכיר משהו שיש לי:
Reebok CF Lite TR review | Weightlifting Shoe Guide
אחלה נעליים בסהכ
לא חלילה מתנשא, אמנם אין לי את הדגם שלך אז לא אוכל לדעת בוודאות, לפי מה שקראתי זה רק דומה חיצונית.

אפשר לראות בסקירות שהנעל שלך קיבלה חוות דעת שלילית בעוד הדגם החדש מקבל חוות דעת חיובית ביותר.

המחיר גם כפול 2

אותה נעל, שינו את המראה והשם
לא נראה לי כפי שכתבתי לעיל היו מאוד מאוכזבים ממנה, אך לא בטוח בכך ב100%.
הם לא שולחים לארץ
אתה יכול להזמין דרך חברת שילוח בתוספת של 20$ שזה כ-65₪, אני אישית הזמנתי למלון שם וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית