הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגיוני שדגם המוט הוא נכון וזה המחיר שלו בישראל?

123abc1

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום, החלטתי לקנות ציוד אולימפי, אך חיפושים רבים אחר מוט 2.2 אולימפי יד-שנייה לא בדיוק הביאו תוצאות (הרוב המכריע בארץ משתמש ב"סטנדרטי" לפי מה שמצאתי).

הציעו לי בפורום באנגלית לקנות את אחד מהדגמים הפחות יקרים של OB86 ,BodySolid, שנחשב עדיין לאיכותי למחיר, ולפי אמזון עולה בארה"ב 93$ ומיוצר בסין.

חיפוש בגוגל מישראל קישר אותי למוצר של החברה (כביכול) אצל "פרו פיטנס", אבל המחיר לא מסתדר:
בעמוד החנות הישראלית הם מציינים שהדגם הוא OB86PBS ומבקשים 530 ש"ח, בזמן שהסתכלות באתר הרשמי של BodySolid מראה שאותו דגם הוא מסדרת ה"פאוור בארס" היותר יקרה שלהם, מיוצר בארה"ב ואמור לעלות 369$. קשה לי להאמין שהדגם והפרטים המצויינים בפרו פיטנס יכולים להתחייס לאותו המוצר בהתאם למחיר בשקלים. הם כן כתבו שהמוט "תוצרת ארה"ב", אם כי לפי העמוד באתר החברה הדגם מצופה בכסף ("S"?) ובעל סף עומס סטטי של 1,500lbs כאשר בפרו פיטנס נטען שהוא מצופה בכרום ובעל "משקל מקסימלי 500 ק"ג".

זה הגיוני בכלל? הם משקרים או שהתבלבלו בדגם, או שפשוט ממש בא להם למכור אותו?

תודה.

• פותח/ת השרשור
אני מודע לזה, אבל בטח יש פה אנשים שמכירים מוצרים של החברה, או את החנות.
העניין הוא שבשתי חנויות אחרות שמצאתי שמוכרות מוט של החברה, לא מצויין שום דבר לגבי הדגם. המחירים בהן די דומים, בכל אופן.

עריכה: טוב, הם די מבלבלים את השכל או שסתם טיפשים. התקשרתי לחנות לשאול אותם, והבחור בטלפון אמר לי שהם לא יודעים/בודקים בעצמם מה הדגם ומקבלים את הפרטים מהיבואן שהם קונים ממנו - אביר ספורט. די מפגר שהם קונים דרך חנות שמיבאת בעצמה ובכל זאת החנות ה"רשמית" יקרה בעשרים שקל. בכל אופן, התקשרתי לאביר ספורט, והבחור שם היה צריך לבדוק בשביל להגיד לי שזה OB86C (כרום), מה שעולה 93$ באמזון.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית