הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לפני-אחרי,השינוי שלי

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
לפני שנה:

2ur6r29.jpg

היום:
k2lsb6.jpg

15ck5m0.jpg

שיפור נחמד, תמשיך להתאמן חזק ולאכול טוב.

**דרך אגב יש לך ג'ינו?

• פותח/ת השרשור
שיפור נחמד, תמשיך להתאמן חזק ולאכול טוב.

**דרך אגב יש לך ג'ינו?
לא אין לי ג'ינו,שהייתי שמנמן זה נבע מחזה שומני שנראה די נשי יש לאמר,היום הוא מוצק ונראה טוב.
נתונםי עכשווים:
גיל 15
גובה 178-179
משקל 72~

לפני כן הייתי יותר נמוך(בסביבות ה175 ) ושקלתי בסביבות ה70 ק"ג גם כן.
עשיתי דיאטת כאסח עד ל60-59 ק"ג,בלי שום ידע. ומשם מאסה חכמה עד המשקל הנוכחי(עלייה של 12 קג)

לא אין לי ג'ינו,שהייתי שמנמן זה נבע מחזה שומני שנראה די נשי יש לאמר,היום הוא מוצק ונראה טוב.
נתונםי עכשווים:
גיל 15
גובה 178-179
משקל 72~

לפני כן הייתי יותר נמוך(בסביבות ה175 ) ושקלתי בסביבות ה70 ק"ג גם כן.
עשיתי דיאטת כאסח עד ל60-59 ק"ג,בלי שום ידע. ומשם מאסה חכמה עד המשקל הנוכחי(עלייה של 12 קג)

יפה מאוד, המשך כך.

כל הכבוד. תוצאות יפות מאוד.

נ.ב.
די כבר עם הפאניקה הזאת מג'ינו. כל תמונה שעולה פה באתר עם חמש קילו עודף כבר מקפיצים פה ג'ינו. גברים צוברים שומן בכל הגוף וזה כולל חזה.

שינוי גדול,הגזמת עם החיטוב,אבל שמסתכלים על זה מפה זה כבר לא נורא,כי התחלת מאחוז שומן נמוך ועלית די נקי אז בסדר.תמשיך להפציץ במאסה עוד שנה.

• פותח/ת השרשור
שינוי גדול,הגזמת עם החיטוב,אבל שמסתכלים על זה מפה זה כבר לא נורא,כי התחלת מאחוז שומן נמוך ועלית די נקי אז בסדר.תמשיך להפציץ במאסה עוד שנה.
כן,הגעתי בסביבות ה10% אולי,על 60 ק"ג.
ומשם מסה,כבר עליתי איזה 13-14 ק"ג בחצי שנה של מסה,אני מתכנן קצת יותר מעוד שנה של מאסה,המטרה היא 100 ק"ג (בהנחה שהגובה הסופי שלי יהיה 186-187)
תודה לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית