הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון טוטאל לפני הגיוס

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247

טוב אז אני מתגיס בשלישי , והלכתי על טוטאל לפני הגיוס לראות מה אני שווה
כמו שתוכלו לראות , המספרים הרבה יותר יפים ממה שהיה בתחרות האחרונה , זה רק מוכיח כמה גרוע הלך לי
אני מאוד מבסוט , הגשמתי את כל המטרות שלי ,הבנצ קצת איכזב (נכשלתי ב95) אבל שטויות
בסקוואט לא הלכתי על יותר מדי כי לאחרונה עברה עליי תקופה לא טובה בסקוואט והעדפתי לשחזר את השיא מהתחרות
בבנצ אני מאוד מופתע לרעה , כי התקדמתי מאוד טוב בלחיצות מאז התחרות וקצת מבאס שלא הלך כמו שתכננתי , אבל עדיין זה לא משהו רציני
בדדליפט אין מאושר ממני , זו הייתה המטרה שלי לפני הגיוס והיא הושלמה בהצלחה עם הרבה רעידות
אני נפצעתי כשבוע לאחר התחרות , ככה שלא התקדמתי הרבה בסקוואט ובדדליפט כי פשוט לא ביצעתי אותם כמו שצריך כדי להתקדם

תודה ל @Daniel- על העריכה ועל העזרה בהכל , ל @Eliavitie על העידוד והתמיכה , ל @zaptamaher על בניית התוכנית שרצה במשך התקופה האחרונה , ל @shum_klum על בניית תוכנית ללחיצות שעזרה מאוד , לכל עוקבי הלוג שלי ולכל האנשים שתמכו בי ועזרו

אני מאוד מקווה להמשיך עם זה גם בתקופת הצבא , הכל תלוי בת"ש שאקבל , וגם אם חלילה לא אמשיך אני אחזור לזה בעתיד

ילד הבר מצווה עם טוטאל של תותחים
אין לי מה להגיד לך
היה כיף להכיר אותך אז באוגוסט
תהנה בשירות שלך ומי יתן שתצא לעוד תחרויות ואימונים
ומזל טוב סתם כי באלי לתת לך

הילדה הכי חזקה בגן רקפת 😍
בהצלחה בגיוס אח!
מקווה שרואים אותך במרץ לפחות כצופה...!
או שתזמין שוב לאימון.😛

השבוע אני הולך לאימון ניסיון שם.
אתה מהאיזור?
בוא ל״מכון חלודה״ בקריות
פי 1000 יותר טוב ועולה רק 50 שקל בחודש

והביטוח כולל פלסטר חינם או קרח (רק אחד מהשניים , אי אפשר את שניהם ביחד)

השבוע אני הולך לאימון ניסיון שם.
אתה מהאיזור?
אימון נסיון? זה פאקינג פאוורהאוס הייתי נרשם בלי לראות תמונות אפילו אם למכון קוראים ככה
מעניין למה אליאב זורק את בר לראק אחרי ה162.5 😆🤣😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית