הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית 70s תוכנית חדשה שהתחלתי

טופי

משתמש מתחיל
221
66
נק' מוניטין:
201
221
66
אז שלום ...בקיצור התחלתי תוכנית חדשה שנקראת the old school 70's bodybuilding routine ,משרציתי לשאול אם התוכנית לא יותר מידיי מתקדמת בשבילי ואם היא בסדר בכללי

זאת התוכנית :יום ראשון ורביעי(חזה&גב)
Flat Barbell Bench Press superset with Chinups – 5 sets / 5-12 reps per set of Bench Press, as many chinups as possible per set

Incline Barbell Bench Press superset with Barbell Bent Rows – 5 sets / 5-12 reps per set

Chest Dumbbell Flyes superset with T-Bar Rows – 5 sets / 8-12 reps per set

יום שני וחמישי (כתפיים וידיים)
Behind the Neck Barbell Press – 5 sets / 5-12 reps per set

Arnold/Scott Press – 5 Sets / 8-12 reps per set

Lateral Dummbell Raises – 5 sets / 8-12 reps per set

Standing Barbell Curls superset with Close Grip Bench Press – 5 sets / 8-12 reps per set

Incline Dumbbell Curls superset with Standing French Press – 5 sets / 8-12 reps per set

Concentration Curls superset with Rope Pulldowns – 5 sets / 8-12 reps per set

יום שלישי ושישי (רגליים )
Squats – 5 sets / 5-20 reps per set
/8-12 Stiff leg deadlift -5 sets
Leg press – 5 sets / 8-20 reps per set
Lying Leg Curls super set with Leg Extensions – 5 sets / 8-20 reps per set

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם זה abc אז איפה הפיצול של חזה ורגליים?? אני ב-ab ויש לי יותר פיצול ממך
לרגליים נותנים פעמיים בשבוע אימון שלם
אין שום סיבה בעולם שתתאמן 6 אימונים בשבוע.
מה אם אני כן רוצה להתאמן כל יום ? ככה אני מרגיש טוב,ab לדעתי כבר מיציתי ומשעממת אותי ובונסף לכך אני דיי אוהב תקטע של השילוב של הכוח והפיטרופיה שיש בתוכנית הזאת .... יש תוכנית באחרת בסגנון שאתה ממליץ עלייה? ולא לינארית עם עזר לא מתאימה לי

אחשלי יש לך בחזה 3 תרגילים וברגליים 4 איפה בדיוק הפיצול פה? אם אתה חושב שאתה מתאים לabc זה אמור להיות לכל אות בערך 6\8 תרגילים...

• פותח/ת השרשור
אחשלי יש לך בחזה 3 תרגילים וברגליים 4 איפה בדיוק הפיצול פה? אם אתה חושב שאתה מתאים לabc זה אמור להיות לכל אות בערך 6\8 תרגילים...
אחי זה לא abc רגילה.... אני מסביר לך מאמנים תרגליים בתוכנית הזאת בנפרד יעני leg day ושחכתי לכתוב בתוכנית שאני מוסיף סטיף לג דדליפט ותאומים

15 סטים לכל שריר (20 לרגליים) זה הרבה יותר מדי נפח עבודה לדעתי. אני לא יודע מה הרמה שלך באימונים, אבל אני בטוח שאתה ברמה קצת יותר נמוכה מבאדיבילדרים בשנות ה70

• פותח/ת השרשור
15 סטים לכל שריר (20 לרגליים) זה הרבה יותר מדי נפח עבודה לדעתי. אני לא יודע מה הרמה שלך באימונים, אבל אני בטוח שאתה ברמה קצת יותר נמוכה מבאדיבילדרים בשנות ה70
אתה צודק ב 100% אבל לי ספיציפית יש בעיה שאני פשוט מכור לאימונים אז אני באמת יעדיף להיות כל יום בחד״כ מאשר 3/4 פעמים בשבוע שדרך אגב ab התחיל ממש לחפור ולשעמם

בהתחלה חשבתי לעשות 5x5 עם עזר אבל זה רק 3 פעמים בשבוע ככה שלא כל כך מתאים לי ...🫤

בקיצור מה אתה מציע ?

אתה צודק ב 100% אבל לי ספיציפית יש בעיה שאני פשוט מכור לאימונים אז אני באמת יעדיף להיות כל יום בחד״כ מאשר 3/4 פעמים בשבוע שדרך אגב ab התחיל ממש לחפור ולשעמם

בהתחלה חשבתי לעשות 5x5 עם עזר אבל זה רק 3 פעמים בשבוע ככה שלא כל כך מתאים לי ...🫤

בקיצור מה אתה מציע ?

כולנו מכורים במידה כזאת או אחרת.

אל תתאמן כל יום,
אתה תעשה נזק יותר.מתועלת.

בקיצור מה אתה מציע ?
מסכים עם התגובה מעליי, אתה כנראה תעשה יותר נזק מתועלת עם אימונים כאלה...

AB תעשה 4 פעמים בשבוע, עם הרבה פחות תרגילים/סטים מאשר בתכנית שכתבת, ותתקדם בה יותר טוב
יש תוכניות בפורטל, תבחר משהו משם לדעתי

אם נלך לפי מה שאתה אומר לי פה נקשיב לכל אחד שאומר מה שהוא מאמין ונתחיל לעבוד על פי זה... אולי אמממ נחיה עפ"י ynet?
הכי טוב לא?
זה לא מה שהוא מאמין, רוב המתאמנים מקבלים תוצאות יותר טובות מFBW או פיצול 4 פעמים בשבוע של עליון \ תחתון.
ולהזכירך, הרוב המוחלט של מפתחי הגוף משנות ה40-70 היו עובדים עם FBW.

למה שהוא יעשה נזק זה המשמעות של abc... יש מלא אנשים שעושים ככה
30 סטים בשבוע לכל שריר, 40 לרגליים, זה מלא, במיוחד שאני מניח שאלה סטים ברמת מאמץ גבוהה ולא סטים קלילים. זה לא "המשמעות של ABC", ABC אפשר לעשות גם 4 פעמים בשבוע, וגם עם פחות סטים ממה שיש כאן. כשאתה אומר מלא אנשים עושים ככה, אתה מכיר מישהו אישית שמתאמן ABC בנפח כזה 6 פעמים בשבוע (ושהוא לא לוקח משהו)? אתה לא יכול להשוות מתאמן ממוצע, או אפילו אחד מעל הממוצע, לבאדיבילדר מקצועי שהעבודה שלו זה להתאמן, לאכול, ולהזריק.
אם נלך לפי מה שאתה אומר לי פה נקשיב לכל אחד שאומר מה שהוא מאמין ונתחיל לעבוד על פי זה... אולי אמממ נחיה עפ"י ynet?
הכי טוב לא?
תראה, הבחור ביקש חוות דעת על התכנית, נותנים לו חוות דעת. אני אישית לא עשיתי מחקרים וכאלה, ואני מאמין שמי שענה גם לא עשו בעצמם מחקרים, אלא כל אחד עונה לפי מה שהוא ניסה בעצמו או ראה אנשים אחרים מה עובד יותר טוב או פחות טוב. בסופו של דבר מי שקורא לא חייב ליישם את מה שאומרים כאן ויכול לנסות על עצמו...

קנדיטו לא ממש מדבר על זה כאן, הוא מדבר על ספליט של 5 ימים, סגנון ABCDE

30 סטים בשבוע לכל שריר, 40 לרגליים, זה מלא, במיוחד שאני מניח שאלה סטים ברמת מאמץ גבוהה ולא סטים קלילים. זה לא "המשמעות של ABC", ABC אפשר לעשות גם 4 פעמים בשבוע, וגם עם פחות סטים ממה שיש כאן. כשאתה אומר מלא אנשים עושים ככה, אתה מכיר מישהו אישית שמתאמן ABC בנפח כזה 6 פעמים בשבוע (ושהוא לא לוקח משהו)? אתה לא יכול להשוות מתאמן ממוצע, או אפילו אחד מעל הממוצע, לבאדיבילדר מקצועי שהעבודה שלו זה להתאמן, לאכול, ולהזריק.

תראה, הבחור ביקש חוות דעת על התכנית, נותנים לו חוות דעת. אני אישית לא עשיתי מחקרים וכאלה, ואני מאמין שמי שענה גם לא עשו בעצמם מחקרים, אלא כל אחד עונה לפי מה שהוא ניסה בעצמו או ראה אנשים אחרים מה עובד יותר טוב או פחות טוב. בסופו של דבר מי שקורא לא חייב ליישם את מה שאומרים כאן ויכול לנסות על עצמו...

קנדיטו לא ממש מדבר על זה כאן, הוא מדבר על ספליט של 5 ימים, סגנון ABCDE
עדיין.. זה בערך אותו עיקרון
הוא מסביר שם שכדי לגדול צריך לעשות את המורכבים ולהתחזק בהם, ובשביל זה הוא ממליץ פיצול של עליון \ תחתון.
יש לי דוגמא מושלמת לתוכנית שהוא בנה, משלבת כוח והיפרטרופיה והולכת ככה:
תחתון כוח:
סקוואט 3X6
דדליפט 2X6
2 תרגילי עזר 3X8-12

עליון כוח:
בנץ' 3X6
חתירה 3X6
לחיצת כתפיים כלשהי 1X6
תרגיל לגב העליון 1X10
2 תרגילי עזר כלשהם 3X8-12

ואז יש תחתון היפרטרופיה:
סקוואט\פרונט סקוואט 5X8
סוג כלשהו של דדליפט (או סנאץ' דדליפט, או DEFICIT או סטיף לג) 3X8
לג קורלז 3X12
הרמת עקבים 5X15
2 תרגילי עזר 4X8-12

עליון היפרטרופיה:
לחיצת חזה (מומלץ מאוד עם דאמבלים ולא עם מוט) 4X8
לחיצת חזה שיפוע שלילי 4X8
2 תרגילים לגב העליון
לחיצת כתפיים כלשהי 3X10
בייספס
2 תרגילי עזר

הנפח פה מטורף.. התגובה הזו יותר מופנת לBUBBLE, אני רוצה לראות אותך עושה אותה ואומר שאין בה נפח גבוה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית