הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השפעת יהומבין/קלן

• פותח/ת השרשור ben_a
  • פורסם בתאריך

ben_a

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
היי,

חזרתי לפני חודש לאימונים לאחר תקופה של 4 חודשים שבה הפכתי לדיי פדלאה.

הגובה שלי הוא 1.72
משקל נוכחי (נכון לבוקר) 80.1
גיל 24
א"ש בהערכה גסה הייתי אומר 20(אול אפילו יותר)

לפני כשנתיים הודיעה לי הרופאת משפחה שיש לי רשרוש בלב- משו שלא מנע ממני עד כה כלום.

לאור עצם העובדה שאני בחיטוב (קודם כל לפני מסה מן הסתם לאור הא"ש) אני חושב לקחת קלן או יהומבין לזירוז התהליך.

הדילמה שלי כרגע היא בנוגע לאיזה מהם בראש ובראשונה וכיצד זה ישפיע עליי? ישנו מישו פה עם עניין דומה שלקח אחד מהם?

אני כרגע דיי בדילמה ואשמח לתשובה

עריכה: אני מדגיש כי האחריות על הדבר מן הסתם היא עליי בלבד.

אם אני לא טועה קלן הרבה יותר חזק

אבל יהומובין יותר לאחוז שומן ממש נמוך אבל קראתי גם שיש בעיה למי שישתמש בקלן עם בעיות לב או לחץ דם

יש לך הסבר בפורום הסטרואידים והתרופות באתר כתוב לך שימוש בקלן יהומובין או אפדרין

היי,

חזרתי לפני חודש לאימונים לאחר תקופה של 4 חודשים שבה הפכתי לדיי פדלאה.

הגובה שלי הוא 1.72
משקל נוכחי (נכון לבוקר) 80.1
גיל 24
א"ש בהערכה גסה הייתי אומר 20(אול אפילו יותר)

לפני כשנתיים הודיעה לי הרופאת משפחה שיש לי רשרוש בלב- משו שלא מנע ממני עד כה כלום.

לאור עצם העובדה שאני בחיטוב (קודם כל לפני מסה מן הסתם לאור הא"ש) אני חושב לקחת קלן או יהומבין לזירוז התהליך.

הדילמה שלי כרגע היא בנוגע לאיזה מהם בראש ובראשונה וכיצד זה ישפיע עליי? ישנו מישו פה עם עניין דומה שלקח אחד מהם?

אני כרגע דיי בדילמה ואשמח לתשובה

עריכה: אני מדגיש כי האחריות על הדבר מן הסתם היא עליי בלבד.
אל תגע בכלום, לא קלן ולא יהומבין!!
יש לך רשרוש בלב ושום דבר מהנ"ל לא מתאים לך מאחר ושניהם מעלים את הלחץ דם באופן משמעותי. הקלן עובד על רצפוטרי בטא שאחראים על הדופק התקין של הלב. תתרחק מחומרים בגלל הרשרוש

יוהימבין לא יעשה כלום באחוז השומן שלך מבחינת ירידה במשקל וקלן לא שווה את הסיכון עבורך.
אתה יכול לרדת מעולה גם בלי חומרים.

בגדול הלב שלך כבר עכשיו עובד בזרימת דם מהירה, קלן יגרום לכל פעימת לב שלך להיות חזקה יותר ומהירה יותר, מה שיגביר את האיוושה.
התוצאה הלא סימפטית יכולה להיות אי ספיקת לב.

פשוט אל...... לא...., אין מה לעשות הבריאות לפני הכל וזה באמת יכול לגרום נזק במקרה שלך.
ואם תרצה גם טבעי תגיע לתוצאות הדבר היחיד שמבדיל זה הזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית