הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול עצבים על דואר ישראל

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
בטוח שלהרבה כאן יש מה להגיד ומה להוציא כי לא חסרים מקרים והתמודדויות עם דואר ישראל.

אני אישית רשום בקבוצה הזאת https://m.facebook.com/profile.php?id=1533642570208634

אני בטוח שלהרבה אנשים נמאס, הגיע הזמן לעשות רעש ולכעוס. כנראה שרק ככה זה הולך.

דודה שלי עובדת שם, ותשמע... אני לא מעז להוציא מילה. יש לי פרוטקציות אצלה אז אני יכול להחכנס פנימה והיא מביאה לי את החבילה שלי בלי לחכות לתור,
הם עובדים שם כמו חמורים, כל יום מגיעים אלפי חבילות מאיביי ואמאזון, מה שהולך שם זה בלאגן אחד גדול וזה פשוט נורא...
אתה כל כך לא יכול להאשים אותם...זה לא אנושי

דודה שלי עובדת שם, ותשמע... אני לא מעז להוציא מילה. יש לי פרוטקציות אצלה אז אני יכול להחכנס פנימה והיא מביאה לי את החבילה שלי בלי לחכות לתור,
הם עובדים שם כמו חמורים, כל יום מגיעים אלפי חבילות מאיביי ואמאזון, מה שהולך שם זה בלאגן אחד גדול וזה פשוט נורא...
אני זוכר לא מזמן שהזמנתי את האבקה דרך DHL, היה אצלי בבית שליח פעמיים בלי שהיה אף אחד בבית, ואף אחד לא התקשר להודיע לי בכלל או לתאם איתי משהו.
העבירו את זה לסניף דואר והייתי צריך ללכת לקחת את זה.
וזה רק החלבון, היו לי 1001 חבילות מאייביי, דיל אקסטרים, איביי סיני ( אין לי יותר מדי כוח לחפור על זה ) ועוד כמה אתרים שדואר ישראל עשה לי בעיות.
כשהזמנתי טימברלנד המשלוח הגיע דרך שילוח אווירי בתוך שבוע לדואר והייתי צריך לחכות חודש וחצי בשביל לקבל את החבילה, סתם ככה בלי סיבה.

בקיצור, חבורה של קקות, לא עושים כלום בשביל לשפר את השירות.

• פותח/ת השרשור
ומה הפתרון?

לתת את העבודה הזאת לחברות פרטיות וליצור תחרות. לא יכול להיות שכולנו נהיה שבויים של הדואר.

דודה שלי עובדת שם, ותשמע... אני לא מעז להוציא מילה. יש לי פרוטקציות אצלה אז אני יכול להכנס פנימה והיא מביאה לי את החבילה שלי בלי לחכות לתור,

אין בעיה אני יכול להבין אבל אתן לך כדוגמא את הסניף שלי לשעבר. הסניף שלי לשעבר היה סניף פרטי. החנות הייתה קטנטנה כשבה יש 2 דסקים עם 2 נשים מבוגרות אדישות כשכל אדם שמגיע אליהן עומד איתן שעה בתור במקום לתקתק עניינים. ולהן לא אכפת מכלום. מצידו שתירקב שם. עכשיו סגרו את הסניף הזה ואני(לעוד כמה עשרות אלפים באזור) צריך ללכת לסניף הראשי בעיר שבגלל לא קרוב אליי כדי לעמוד התורים שגרועים יותר מהסניף הקודם שלי, למה ?

למה שאני ארחם על מישהו שעובד בדואר ולא נותן לי שירות בעבור משהו ששילמתי בעבורו.
באופן עקרוני אני ממש בנאדם מתחשב ואני כן מרחם עליהם בתוך תוכי כמובן. אבל ראבאק אנכנו משלמים בעבור המשלוח. הדואר לא עושה את זה בחינם.
פשוט אנכנו כצרכנים התרגלנו לשלם ולקבל שירות חרא כפשרה. הדואר צריך לדאוג להתמודד עם העומס הנוראי שהוא חווה. עוד סניפים עוד מערכות עוד כוח אדם. עבל מה עושה ? לא משנה כלום, לא נערך מחדש למציאות האינטרנטית החדשה גוזר את הקופון מכמות העצומה של החבילות ואנכנו ממתינים

מה שיותר מעצבן מהדואר שלנו זה התלונות המיותרות האלה בפורומים... הרי גם ככה לא יקום אף אחד עם מחאה אמיתית כמו שעושים בעולם ויצית איזה סניף דואר, אז למה סתם לעשות רעש?

במסגרת צעדי ההתייעלות הדואר סגר סניפים באיזור מגוריי, וצמצם את שעות העבודה בסניף שלי 🤦‍♂️
התוצאה תור ענק שרובו נמצא ברחוב149eg:
היו ימים שחיכיתי מעל שעה 🤬

האנשים לעומת זאת הפתיעו לטובה.
מחכים בשקט, לא דוחפים, לא מקללים.
ממתינים בסבלנות על כל מספר רץ גם כאין מישהו מאחוריו.
יש גם הווי וחיי חברה עשירים בהומור ובציניות, יש לי כבר "חברים" מהתור 🙄

בכל פעם אני ממתין מעל לשעה,
ולא משנה באיזה שעה.

אני לא מבין מה מפתיע בזה.. כבר שנים זה ככה 🙁

דווקא פעם ראשונה שהדואר חושב כמו שצריך ועכשיו יש בכל עיר סניף שהוא במיוחד לקבלת חבילות(לאט לאט מכניסים את זה לכל הארץ).
כך שבקרוב לא תצטרך לחכות כל כך הרבה זמן בתור.

אין לאף אחד בעיה עם דודה שלך, אבל אם זה לא היה מוסד ממשלתי והיו מתחרים כולם היו עוברים למתחרים.
מכיוון שאין וברור לכולם שהשירות הוא חרא (כשבראש ובראשונה עומד מכס ישראל הזבל הראשי), אולי כדאי להעסיק עוד כמה עובדים כדי לפחות למלא את כל הדלפקים בכל סניף דואר...

דווקא פעם ראשונה שהדואר חושב כמו שצריך ועכשיו יש בכל עיר סניף שהוא במיוחד לקבלת חבילות(לאט לאט מכניסים את זה לכל הארץ).
כך שבקרוב לא תצטרך לחכות כל כך הרבה זמן בתור.
הסניף שלי הוא רק לקבלת חבילות.
אין מקום על המדרכה מחוץ לסניף 😡

• פותח/ת השרשור
בכלל לא,להפך,אני ממש מרוצה מהסניף דואר שלי
גם אין שביתות שם (זה סוכנות),גם מכירים אותי ואין לי צורך בתעודה מזהה
חושב שגם @saaravi יסכים איתי..

לא מאמין שקיים דבר כזה... סניף דואר שגורם לאנשים במדינה הזאת להיות מרוצים ממנו....

מקרה שקרה לי. הזמנתי 3 חבילות קטנות+ 2 חבילות קטנות וקיבלתי את כל חמשת הפתקים בהפרש של יום.
הלכתי להוציא בדואר את כולן, ולאחר שעה שחיכיתי בתור קיבלתי את ה 3 הקטנות ונאמר לי שה2 הגדולות בסניף אחר בעיר.
נסעתי לסניף השני ובמזל הייתי שני בתור כי הוא בדיוק נפתח, לקחתי מספר וראיתי בחורה שמדברת עם הפקיד.
היא הייתה צריכה לקבל 2 חבילות מטורקיה ואיך שקיבלה את 2 החבילות ראתה שהן בכלל מארה"ב, המוכר הבטיח לה שזה שלה כי לפעמים החברות שולחות את זה ממקומות אחרים, ואחרי שבדקה טוב את החבילה פתאום רואה שזה בכלל למישהו אחר, אז היא שואלת מי זה? אני עונה לה שזה שלי.
כך מסתבר שכמעט הביאו לה את החבילות שלי.

למה הם זונות:
*מתוך 50 הזמנות שמגיעות לסניף הראשי, פתאום הדוור החליט לשלוח את זה למשני על דעת עצמו.
* הפקיד לקח מהבחורה 2 טפסים, לא בדק למיה חבילות מיועדות ואפילו ששמע שהן אמורות לבוא מטורקיה ולא מארה"ב הוא עדיין לא הבין שאלו לא החבילות שלה. הכל בזכותה, רק היא שמה לב.
*כשלקחתי את החבילות הוא אפילו לא רצה לקחת את הפתקים שלי המפגר הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית