הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם אומרים? יהיה משהו לפני הבחירות או לא?

זה לא נראה טוב. יש כבר ספינות חיל ים במים הטריטוריאליים של לבנון, והחיזבאללה פינה מתקנים בדאחייה, ועושה רושם שנערך לעימות, גם אם עד החיסול בשבוע שעבר הוא לא היה מעוניין בו.

• פותח/ת השרשור
זה לא נראה טוב. יש כבר ספינות חיל ים במים הטריטוריאליים של לבנון, והחיזבאללה פינה מתקנים בדאחייה, ועושה רושם שנערך לעימות, גם אם עד החיסול בשבוע שעבר הוא לא היה מעוניין בו.

🙁

לא יודע, שני הצדדים לא מעוניינים במלחמה וחיזבאללה עוד יותר לא מעוניין מישראל, הבעיה שאי אפשר לא להגיב על פגיעה בחיילים וחיזבאללה, בתור ארגון טרור, לא יודע את מקומו ולעולם לא ישאיר את הכדור אצלו בלי לזרוק חזרה. 🫤

תהיה מלחמה.
עצם העובדה ששתי חיילים נהרגו לנו מה פיצוץ נט לא בא בחשבון צהל יגיב ואז תהיה הסלמה

לא מאמין איך ביבי הזה ממשיך לשחק בכולם כמו בובות על חוט נמאס כבר מההיפנוזה ההמונית הזאת

מה ביבי קשור מה?!
10929940_1606049519618193_4156870524448183311_n.jpg

זה התגובה לחיסול גיאהד מורנייה שקורה פתאום לפני בחירות כדי שביבי יוכל לעשות ספין תקשורתי ולדון עוד הפעם על ביטחון "ולהראות שהוא הכי טוב" כמו שהוא עושה תמיד לפני בחירות

זה התגובה לחיסול גיאהד מורנייה שקורה פתאום לפני בחירות כדי שביבי יוכל לעשות ספין תקשורתי ולדון עוד הפעם על ביטחון "ולהראות שהוא הכי טוב" כמו שהוא עושה תמיד לפני בחירות
אז מה היינו צריכים לעשות עם ג'יהאד מורניה?ואיך זה בדיוק עוזר לו כרגע?

אז מה היינו צריכים לעשות עם ג'יהאד מורניה?ואיך זה בדיוק עוזר לו כרגע?
זה עוזר לו.
הוא מתאים את זה דווקא בעיתוי הזה של הבחירות כי הוא צריך את זה,תאמין לי אם לא היו בחירות לא היו עושים את זה עכשיו.
רוצים לראות שהוא חזק/פועל אבל הוא אפס כי הוא יודע שיש לו מתחרים הרבה יותר חזקים:לפיד/בנט/ליברמן/כחלון
והוא יעשה הכל כדי לנצח בבחירות

זה עוזר לו.
הוא מתאים את זה דווקא בעיתוי הזה של הבחירות כי הוא צריך את זה,תאמין לי אם לא היו בחירות לא היו עושים את זה עכשיו.
רוצים לראות שהוא חזק/פועל אבל הוא אפס כי הוא יודע שיש לו מתחרים הרבה יותר חזקים:לפיד/בנט/ליברמן/כחלון
והוא יעשה הכל כדי לנצח בבחירות
תמשיך לשתות את הרפש של התקשורת.
ערימה של שטויות.
פיצץ חלק חשוב מהתשתית של החזבאללה, נקודה.

אם אתה חושב שלפיד או כחלון או ליברמן הם מתחרים חזקים, אתה הוזה.

אני לא חושב שהחיסול של מורנייה היה בגלל בחירות, מהסיבה הפשוטה שביבי הוא פחדן. ראינו כמה הוא "חזק נגד החמאס" עם כל ההססנות וחוסר המנהיגות ב"פוק איתן". גאד, אפילו ריפטו היה יכול להיות ראש ממשלה יותר טוב. 🤦‍♂️

תמשיך לשתות את הרפש של התקשורת.
ערימה של שטויות.
פיצץ חלק חשוב מהתשתית של החזבאללה, נקודה.

אם אתה חושב שלפיד או כחלון או ליברמן הם מתחרים חזקים, אתה הוזה.
לא שותה שום שטויות.
אם ישראל הייתה רוצה היא הייתה מפוצצת כל מנהיג חיזבאללה מתי שצריך.
אפילו איש צבא שהיה בדרגה גבוהה מאוד בצבא אמר שזה בגלל בחירות ותאמין לי שהוא יודע על מה שהוא מדבר.

לא שותה שום שטויות.
אם ישראל הייתה רוצה היא הייתה מפוצצת כל מנהיג חיזבאללה מתי שצריך.
אפילו איש צבא שהיה בדרגה גבוהה מאוד בצבא אמר שזה בגלל בחירות ותאמין לי שהוא יודע על מה שהוא מדבר.
מי זה האיש צבא הזה?
וממתי הצבא מתעסק בניתוח פוליטי של ארועים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית