הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם אומרים? יהיה משהו לפני הבחירות או לא?

זה נתון מגמתי. בחלק מהמקרים הממשלה נפלה אחרי שהיו האירועים הנ"ל, כך שאתה לא יכול להאשים אותה שהיא עשתה את זה בשביל בחירות.
מין הסתם לא הכל קונספירציה.. אבל יש משהו מאחורי הדברים של DANGERDOOM. ביבי בשלטון בגלל שאנשים מפחדים- לגלוש בWALLA או NRG ואתה רואה אך ורק הפחדה. הוא שולט בחדשות,שולט בצבא,שולט בעיתון ראשי- ובקשר הדוק עם מיליארדרים כמו שלדון אדלסון. לא ימיני ולא שמאלי- סתם אפרטוניסט פחדן וחסר עמוד שדרה. 3 קדנציות הוכיחו את זה. מה שבטוח שכולם עכשיו כולל ביבי ואביגדור מנסים לעלות על הגל "אנטי טרור" כדי לתפוס עוד קולות. מה הם עושים בפועל? כלום.
הממשלה כאחד אולי לא הייתה אחראית להסלמה- אבל פוליטיקאי זה או אחר שמבין דבר אחד או שתיים בפסיכולוגיית הפחד יכל בקלות להסלים כדי שאחרי זה הוא יציא פתרון(אחמ חמ ביבי)

מין הסתם לא הכל קונספירציה.. אבל יש משהו מאחורי הדברים של DANGERDOOM. ביבי בשלטון בגלל שאנשים מפחדים- לגלוש בWALLA או NRG ואתה רואה אך ורק הפחדה. הוא שולט בחדשות,שולט בצבא,שולט בעיתון ראשי- ובקשר הדוק עם מיליארדרים כמו שלדון אדלסון. לא ימיני ולא שמאלי- סתם אפרטוניסט פחדן וחסר עמוד שדרה. 3 קדנציות הוכיחו את זה. מה שבטוח שכולם עכשיו כולל ביבי ואביגדור מנסים לעלות על הגל "אנטי טרור" כדי לתפוס עוד קולות. מה הם עושים בפועל? כלום.
הממשלה כאחד אולי לא הייתה אחראית להסלמה- אבל פוליטיקאי זה או אחר שמבין דבר אחד או שתיים בפסיכולוגיית הפחד יכל בקלות להסלים כדי שאחרי זה הוא יציא פתרון(אחמ חמ ביבי)
הוא שולט בחדשות?אתה אמיתי?מתי פעם אחרונה פתחת YNET?מתי הרמת עיתון?
הכל מוצף בהכפשות. מהאינטרנט ועד העיתונים.
למה פוליטקאים אחרים לא בקשר עם בעלי הון אחרים?בוז'י מקבל מימון מהקרן החדשה, ו?

ערימה של שטויות באמת.
גם צוק איתן היה לפניי הבחירות האלה, מה לא?זה לא קשור לבחירות?
ביבי הוא לא איזה משיח בטחון גדול וקשה לי לומר שהבטחון איתו הוא טוב. אבל האלטרנטיבה, בוז'י, זה יהיה כ"כ הרבה יותר גרוע.

אם אח קליצק'ו היה מתמודד פה לראשות הממשלה והיא לוקח - לא היה עוד חמאס או עזה

אנשים פה הזויים...
אם כמה שאני לא אוהב את ביבי, אין שום קשר לבחירות, מדובר היה במה שחשבו לחוליה שמנסה לפגע בישראל וטוב שהפציצו אותה.

אז מה, הצלחתם לקשר בין מבצעים צבאיים לבחירות? כל שנתיים שלוש יש בחירות ומדינת ישראל מוקפת במוסלמים...

אתה הזוי שאתה בולע פרופוגנדות כמו אספירין
The greatest form of control is when you think you're free when you're being fundamentally manipulated and dictated to. One form of dictatorship is being in a prison cell and you can see the bars and touch them. The other one is sitting in a prison cell but you can't see the bars but you think you're free.

What the human race is suffering from is mass hypnosis. We are being hypnotised by people like this: newsreaders, politicians, teachers, lecturers. We are in a country and in a world that is being run by unbelievably sick people. The chasm between what we're told is going on and what is really going on is absolutely enormous.

אז ציטטת חפירה באנגלית? טיעון חזק אחי, השתכנעתי.
אנשים סגורים גם אי אפשר לשכנע.. ממתי YNET שייך לביבי? פתח ישראל היום ותראה מה זה הסלמה והכל בחסות אדלסון(שאגב בעד ישראל כמדינה דיקטטורית, בלי קשר ליהדות).
סוציאליסטים נגד ביבי.. שניהם גרועים, אני הולך על עלה ירוק:jester:

אנשים סגורים גם אי אפשר לשכנע.. ממתי YNET שייך לביבי? פתח ישראל היום ותראה מה זה הסלמה והכל בחסות אדלסון(שאגב בעד ישראל כמדינה דיקטטורית, בלי קשר ליהדות).
סוציאליסטים נגד ביבי.. שניהם גרועים, אני הולך על עלה ירוק:jester:
לא יודע, לא הצלחתי להבין מה כתבת ולא יודע מה לי ולYNET או ישראל היום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית