הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עבודת חזרות.

Majin Buu

משתמש משקיע
2,798
1,872
נק' מוניטין:
4,840
2,798
1,872
אז הרעיון הכללי של המתודה הוא כזה, מתחילים עם משקל שאתה יודע שאתה יכול לעשות ל5 חזרות, כל אימון מנסים להוסיף חזרות ולבסוף להפוך את ה5RM הזה ל10RM, משם להוסיף 10% מהמשקל ולהפוך את המשקל הזה גם כן ל10RM וכך הלאה.
עכשיו השאלה, עד כמה זה יכול להיות אפקטיבי למתאמן מתחיל? אפקטיבי בכללי?
חשבתי לנסות לעשות את השיטה הזאת לבנץ אבל אני צריך קצת עזרה בבנייה של התוכנית עצמה...

תודה מראש לעונים 😃

לטעמי דווקא לבנץ' זה רעיון טוב ( יישמתי אותו לפני זמן מה וזה עבד יפה).
אבל קח בחשבון מה שרקון אמר, אם אתה מתאמן מתחיל הכל יעבוד לך, אבל לשלב שנתקעים זו יכולה להיות שיטה נחמדה, קראתי על כמה ליפטרים שטוענים שחזרות מרובות טובות להם יותר בבנץ, מילת המפתח היא להם מהסיבה שזה משתנה מאדם לאדם, יש כאלה שמגיבים לחזרות מרובות באופן טוב יותר ויש כאלה שלא.

• פותח/ת השרשור
לטעמי דווקא לבנץ' זה רעיון טוב ( יישמתי אותו לפני זמן מה וזה עבד יפה).
אבל קח בחשבון מה שרקון אמר, אם אתה מתאמן מתחיל הכל יעבוד לך, אבל לשלב שנתקעים זו יכולה להיות שיטה נחמדה, קראתי על כמה ליפטרים שטוענים שחזרות מרובות טובות להם יותר בבנץ, מילת המפתח היא להם מהסיבה שזה משתנה מאדם לאדם, יש כאלה שמגיבים לחזרות מרובות באופן טוב יותר ויש כאלה שלא.
תוכל לרשום איך ממשת אותה?
וכמה היא העלתה לך בכמה זמן?

תוכל לרשום איך ממשת אותה?
וכמה היא העלתה לך בכמה זמן?

RM 5 עד שמגיע ל RM 10 ואז מוסיף עוד 2.5 ק"ג ל RM5 ועושה את הסבב שוב, במידה ונכשל בדרך אז עושה את אותו אימון שוב עד שמצליח וממשיך לטפס ל RM 10.. (עשיתי את זה קצת לאחר SS מהסיבה שלא יכולתי לעשות טקסס באותה תקופה)
היתרון בשיטה הזאת היא שהרבה יותר קל לעשות עוד חזרה מאימון לאימון מאשר להוסיף משקל, אז כמעט ולא נתקעתי.

RM 5 עד שמגיע ל RM 10 ואז מוסיף עוד 2.5 ק"ג ל RM5 ועושה את הסבב שוב, במידה ונכשל בדרך אז עושה את אותו אימון שוב עד שמצליח וממשיך לטפס ל RM 10.. (עשיתי את זה קצת לאחר SS מהסיבה שלא יכולתי לעשות טקסס באותה תקופה)
היתרון בשיטה הזאת היא שהרבה יותר קל לעשות עוד חזרה מאימון לאימון מאשר להוסיף משקל, אז כמעט ולא נתקעתי.
תפרט קצת יותר, אם לא אכפת לך. איך היו המשקלים? מכמה התחלת, על כמה סיימת, וכמה זמן זה לקח?

תפרט קצת יותר, אם לא אכפת לך. איך היו המשקלים? מכמה התחלת, על כמה סיימת, וכמה זמן זה לקח?

האמת שעכשיו חזרתי לזה כי המסגרת שלי לא ממש מאפשרת לי טקסס, אז זה הרבה פחות תובעני.
אין לזה זמן מוגדר, אני עושה את זה כל עוד זה עובד לי, בנתיים אני על 110 ל 7 ואני שוקל 80 אז זה עובד יפה (מעלה חזרה פעם בשבוע)

• פותח/ת השרשור
כל אימון עשית 5-10*3 ?
ורוטציה בין בנץ לפרס?

גם אני עכשיו לא יכול לעשות טקסס וזה הסיבה שאני עושה 5*5 של גייסון בלהה,
אבל גם ה10RM + 2.5 זה יותר קל מה5RM לא?
תוכל פשוט אתה יודע, לפרט יותר, ברמה של מה כל יום..

כל אימון עשית 5-10*3 ?
ורוטציה בין בנץ לפרס?

גם אני עכשיו לא יכול לעשות טקסס וזה הסיבה שאני עושה 5*5 של גייסון בלהה,
אבל גם ה10RM + 2.5 זה יותר קל מה5RM לא?
תוכל פשוט אתה יודע, לפרט יותר, ברמה של מה כל יום..

אמרתי, בנץ' פעם בשבוע 5 RM שבוע אחרי זה RM6 עד שמגיעים ל RM10 ואז עושים RM 5 חדש כבד יותר עד שמגיעים ל 10 וכן הלאה.
אני משתמש בזה רק לבנץ, לפרס אימוני עצימות זה משהו שעובד טוב יותר בשבילי

לא מחייב, יכול להיות שרק בסוף השבוע אתה תהפוך את החזרה מ5 ל6..

חקרתי קצת וגיליתי שסטן אפרדינג מתאמן ככה:drOfzb0GcH:

אתה מכיר תוכנית כזאתי בנוייה שאוכל להסתכל?

אתה מפספס את הנקודה. אתה יכול ליישם סוגים של התקדמות לכל תכנית שאתה עושה.
כנס תקרא כאן עוד:
http://www.myosynthesis.com/basic-strength-workouts-beginner-broken
חפש: "Linear Double Progression - The "Hepburn Method""

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית