הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שימום בקלן ו t3

alaa ibrahim

משתמש מתחיל
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
שלום אני מתכוון להתחיל סייקל חדש של קלן בשילוב עם t3 , קראתי בפורום שלא כדאי לי לעשות זאת ללא סייקל של סטרואידים קי הטי 3 קטאבולי .
הרעיון הוא שאני לא מעוניין להתחיל בנתיים שימוש בסטרואידים מרגיש לי מוקדם מדי , האם זה אפקטיבי לעשות את זה בלי סטרואיד ? התפריט שלי כולל 200 גרם חלבון 70 גרם פחמימות ו 65 גרם שומן
אם אני יוסף עוד חלבון לתפריט האם זה ישנה משהו ?
תודה על העזרה

שלום אני מתכוון להתחיל סייקל חדש של קלן בשילוב עם t3 , קראתי בפורום שלא כדאי לי לעשות זאת ללא סייקל של סטרואידים קי הטי 3 קטאבולי .
הרעיון הוא שאני לא מעוניין להתחיל בנתיים שימוש בסטרואידים מרגיש לי מוקדם מדי , האם זה אפקטיבי לעשות את זה בלי סטרואיד ? התפריט שלי כולל 200 גרם חלבון 70 גרם פחמימות ו 65 גרם שומן
אם אני יוסף עוד חלבון לתפריט האם זה ישנה משהו ?
תודה על העזרה
פשוט רד מ-T3 אלא אם אתה בעניין של אובדן שריר.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה 😃 אז לבנתיים להמשיך עם סייקלים של קלן עד שאני מגיע למצב שכן צריך סטרואידים ?

תודה על התשובה 😃 אז לבנתיים להמשיך עם סייקלים של קלן עד שאני מגיע למצב שכן צריך סטרואידים ?
אני באמת לא חושב שאני יכול לענות לך על השאלה הזאת. אני לא יודע שום דבר עליך.
אין מצב ש"צריך" סטרואידים. אם אתה מרגיש שאתה זקוק לחיטוב ואתה מרוצה מהשימוש בקלן ומשתמש בו נכון, המשך.

• פותח/ת השרשור
אני ממש מרוצה מהקלן , חשבתי על לקצר את תקופת חיטוב בשימוש ב טי 3 אבל אם כך אז שיהיה עוד חודש או חדשים חיטוב נמות מרעב אבל ישרוד חחח

• פותח/ת השרשור
פרק זמן נתון
אחרי 3 סייקלים של שבועיים מחכים 12 שבועות משו כזה...יש את זה בנעוצים

אני עושה לפי הספר .
אבל אחרי 3 סייקילים עושים הפסקה ? על זה לא קראתי באמת
עריכה : בדקתי בנעוץ , מופיע שם שלא מומלץ לעשות יותר מ 2-3 סייקלים עם הפסקות , אבל לא צינו פרק זמן לאחר 3 סייקלים כמה זמן לתת לגוף ?!

אני עושה לפי הספר .
אבל אחרי 3 סייקילים עושים הפסקה ? על זה לא קראתי באמת
עריכה : בדקתי בנעוץ , מופיע שם שלא מומלץ לעשות יותר מ 2-3 סייקלים עם הפסקות , אבל לא צינו פרק זמן לאחר 3 סייקלים כמה זמן לתת לגוף ?!
אני בוודאות זוכר שגם אם אתה עושה שבועיים און שבועיים אוף של קלן יש מגבלה כמה סייקלים כאלה אפשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית