הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיא עולם מדהים לאוסיין בולט 9:58

שרון שיחקת אותה!.

גם אני רוצה להוסיף משהו, בכל ספורט תחרותי משתמשים בסמי ספורט, החל מכדורסל עד בייסבול.
מי שראה את הסרט BIGGER STRONGER FASTER, שמה מדברים על המקרים שלקחו בספורט התחרותי בארה"ב.

אני לא רואה בזה משהו פסול, רובנו לוקחים סמים, קפאין זה נחשב סם, אלכוהול נחשב סם.
אז מה כי קפאין ואלכוהול חוקיים אז מותר לומר שהם בסדר? בשנות ה 70 או ה 60, הייתה תקופה שאלכוהול היה מחוץ לחוק, אז מה אז אלכוהול היה כמו חשיש? והיום זה בסדר?

לכן יש לקחת דברים בפרופורציות, אני לא רואה כיום שום ספורט תחרותי מקצועני ללא שימוש בסמי ספורט.
אפילו הייתה את הפרשה של האפדרין עם כפיר אדרי בארץ.
הפרשה שיאפ סטאם מלאציו לקח ננדרולון.

אני לא מדבר על ריו פרדיננד שלקח קוקאין, שזה אני פוסל. כי זה סם שרק יכול להרוס, לא להועיל.

חברים,תודה רבה על התגובות,
אני שמח שאהבתם את ההודעה!😃

overpower ,
1.רק חלק נתפסים,כי כמו שאתה רואה במכתב של ויקטור קונטה יש הרבה שיטות לעבור את הבדיקות.
וכנראה,כמו בחיים,IT's all about timing ,כנראה אותם אלה שנתפסו נפלו עליהם בבדיקה כאשר הם לא היו מוכנים,או לא עשו תהליך "ניקוי" כמו שצריך,או שלמרות שחשבו שלא נשארו להם שרידים של חומרים בדם בכל זאת נשאר ממש מעט ועוד סיבות דומות...רוב השימוש בחומרים נעשה ב-off seson כאשר הפיקוח על הספורטאים הרבה יותר נמוך זו גם אחת מהסיבות.

2. אני לא יודע מה להגיב...
יכולות להיות הרבה סיבות:
הרצון לשמור את הספורט "טהור" בעיני הציבור.
תמימות.
חוסר יכולת להוכיח מעל לכל ספק שאכן כולם משתמשים(המצב הקיים..)
ועוד...

רציתי רק להוסיף שגם אם לא ישתמשו בדופינג בספורט התחרותי,תמיד ימצאו דרכים אחרות שיביאו לאותו אפקט.
לדוגמא תאי גרביטציה,שספורטאים משתמשים בהם כדי להגדיל את כמות כדוריות הדם האדומות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית