מישהו מצליח לשמוע מה הוא אומר בדקה 5:45 שמראים אותו מסיים את הריצה 200 והם צוחקים?חח לא מצליח להבין מה הולך שם..
מישהו יכול לעזור פה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו מצליח לשמוע מה הוא אומר בדקה 5:45 שמראים אותו מסיים את הריצה 200 והם צוחקים?חח לא מצליח להבין מה הולך שם..
די זה כבר לא אנושי 19.19
אתה באמת בספק שספורטאי אולימפי כלשהו הוא לא על חומרים?אבל הם בדוק מזריקים ועל זה מתבסס כל הספורט פה זה בסימן שאלה, למרות שאני בטוח ב99% שיש משהו.
אבל הם בדוק מזריקים ועל זה מתבסס כל הספורט פה זה בסימן שאלה, למרות שאני בטוח ב99% שיש משהו.
כל מה שהצלחתי להבין הוא שלטרמן שאל אותו אם אפשר שהתוצאה במירוץ ה-200 תהייה מהירה יותר מאשר במירוץ ה-100 בולט ענה שזה אפשרי. לטרמן אומר שהוא לוקח את ההובלה, ובולט אמר שהוא הגיע הביתה, ותאר מחשבה שעברה במוחו באותו הזמן. ברגע מסויים לטרמן צהל על הסיום של המירוץ, וזה ערבל הכל.
למה אחי זה דווקא נושא מעניין מאוד. אשמח אם תרחיב.😵💫🥊
משה אתה יכול לעגל את זה ל-100%....
כמובן,שלא מדובר רק בבולט,כל הספרינטרים בטופ העולמי על חומרים...
(אין לי כח להרחיב בנושא גם ככה לא נראה לי שאנשים מתעניינים בתחום..)😵
בקשר לבולט,
אני חושב שההגדרה הכי טובה היא שהוא פשוט מקדים אותנו באיזה 50 שנה מבחינה אבולציונית,
הוא עושה תוצאות שהיינו אמורים לראות בשנת 2060-2070 ....
(בישראל בטח נראה תוצאות כאלה ב-5688 או משהו בסגנון....😣).