ייעוץ מאמן אישי באיזור כרמיאל שיכול לעבוד איתי על Deadlift ועוד 2 שאלות

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
טוב אז התחלתי SS לפני שבועיים, ועכשיו אני בהפסקה של כמה ימים כבר עקב פציעה בגב מDeadlift/OHP (אני עובד עם משקלים נורא נמוכים בנתיים ככה שזה 100% בגלל הטכניקה) (חוזר להתאמן ביום רביעי)

אני מנסה ללמוד Deadlift כמו שצריך כבר יותר מחודש, ראיתי המון סירטונים וחרשתי אותם עשרות פעמים, קראתי המון מאמרים וניסיתי לעבוד עליהם בבית\בחדר כושר ועדין אני לא מצליח לסדר טכניקה נוראמלית.

מישהו פה מכיר מאמן אישי טוב מאיזור כרמיאל-משגב שיכול ללמד אותי ולעבוד איתי כמו שצריך על הטכניקה של התרגילים המורכבים? (אני רוצה ללמוד מחדש deadlift ולשפר את הטכניקה בסקוואט ובכל שאר התרגילים המורכבים)

דרך אגב באיזה רוחב אני צריך לאחוז את המוט בבנץ?

ושאני בהפסקה מהאימונים (במקרים של פציעה) אני עדין צריך לאכול כאילו אני במסה מלוכלכת? (+500~)
אם לא אז כמה לאכול כשאני בהפסקה?

ושאני בהפסקה מהאימונים (במקרים של פציעה) אני עדין צריך לאכול כאילו אני במסה מלוכלכת? (+500~)
אם אתה לא מתאמן אז אתה לא צריך להיות בפלוס, אתה סתם תעלה שומן, תהיה על נטרלי.

בקשר לאימונים אישיים, אם אתה מוכן לנסוע לחיפה, אם אני לא טועה @obzion עושה אימונים אישיים

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מתאמן אז אתה לא צריך להיות בפלוס, אתה סתם תעלה שומן, תהיה על נטרלי.

בקשר לאימונים אישיים, אם אתה מוכן לנסוע לחיפה, אם אני לא טועה @obzion עושה אימונים אישיים

תודה רבה על העצה בקשר לתפריט, אני אחזור עכשיו למאזן ניטרלי.
גבר אתה יכול בבקשה גם לענות לשאלה על הרוחב אחיזה בבנץ?

וחיפה זה קצת רחוק מידי, אבל אני אחשוב על זה, אם אני לא אמצא אף אחד אחר אני אולי אדבר איתו, נורא חשוב לי שיהיה לי טכניקה כמה שיותר טובה לתרגילים המורכבים בשביל שאני אוכל למצות מהSS כמה שאפשרי.

אם מישהו מכיר מאמן אישי טוב שיכול לעשות לי אימון יותר קרוב לאיזור כרמיאל-משגב שיכתוב לי פה 😃

גבר אתה יכול בבקשה גם לענות לשאלה על הרוחב אחיזה בבנץ?
לא ממש יודע מה לענות. אומרים שאם אתה מחזיק רחב אז יש יותר עומס על הכתפיים אבל אני לא מספיק בקיא בנושא, עדיף חכה לעוד תגובות

רוחב האחיזה תלוי קודם כל במטרה שלך. על פי SS האחיזה צריכה לאפשר אמות אנכיות בתחתית, טווח תנועה ארוך ומשקל כבד. טווח התנועה המקסימלי מושג כאשר הזרועות אנכיות לקרקע כשהמוט נעול למעלה. רוחב האחיזה האידיאלי נע בדרך כלל בין 55-70 ס"מ בין האצבעות. זה משתנה על פי רוחב כתפיים והעדפה אישית.

מבחינת אימון, אם להגיע לנהלל רלוונטי לך אתה יכול ליצור איתי קשר (יש אימייל בחתימה). למען האמת גם אם לא, פשוט לא בטוח שיתאפשר, אבל אפשר לנסות.

• פותח/ת השרשור
רוחב האחיזה תלוי קודם כל במטרה שלך. על פי SS האחיזה צריכה לאפשר אמות אנכיות בתחתית, טווח תנועה ארוך ומשקל כבד. טווח התנועה המקסימלי מושג כאשר הזרועות אנכיות לקרקע כשהמוט נעול למעלה. רוחב האחיזה האידיאלי נע בדרך כלל בין 55-70 ס"מ בין האצבעות. זה משתנה על פי רוחב כתפיים והעדפה אישית.

מבחינת אימון, אם להגיע לנהלל רלוונטי לך אתה יכול ליצור איתי קשר (יש אימייל בחתימה). למען האמת גם אם לא, פשוט לא בטוח שיתאפשר, אבל אפשר לנסות.

סבבה, תודה רבה.

אם יש עוד אופציות למאמנים טובים שיכולים לאמן באיזור כרמיאל משגב שיכתבו לי פה, יהיה לי קצת קשה להגיע לנהלל/חיפה.

סבבה, תודה רבה.

אם יש עוד אופציות למאמנים טובים שיכולים לאמן באיזור כרמיאל משגב שיכתבו לי פה, יהיה לי קצת קשה להגיע לנהלל/חיפה.
ממש לא בקטע תוקפני, באמת. אבל אתה צריך לקבל תמונת מצב:
יש אנשים בודדים בישראל שמסוגלים לתת את השירות שאתה רוצה. אם אתה גר בכרמיאל ולא רוצה/יכול ליסוע לנהלל/חיפה, אתה תשאר עם אותה בעייה.

ממש לא בקטע תוקפני, באמת. אבל אתה צריך לקבל תמונת מצב:
יש אנשים בודדים בישראל שמסוגלים לתת את השירות שאתה רוצה. אם אתה גר בכרמיאל ולא רוצה/יכול ליסוע לנהלל/חיפה, אתה תשאר עם אותה בעייה.

מצד שני, money talks and bulshit walks
לכל דבר יש מחיר ואם הוא לא רוצה/יכול לנסוע לשם, הוא יאלץ לשלם פרמיה עבור הגעה אליו,או למצוא את הפראייר שיסכים להגיע ללא תוספת מחיר.

מצד שני, money talks and bulshit walks
לכל דבר יש מחיר ואם הוא לא רוצה/יכול לנסוע לשם, הוא יאלץ לשלם פרמיה עבור הגעה אליו,או למצוא את הפראייר שיסכים להגיע ללא תוספת מחיר.
בוודאי, אתה צודק, זו תמיד אופציה. אופציה אפילו דיי מקובלת למען האמת. רק שאם הבעייה מלכתחילה היא התשלום והזמן של האוטובוס להגיע למקום מסויים, הבעייה נשארת זהה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אני לא מבין למה כולכם עושים מזה עניין, רציתי לבדוק שוב עם יש מישהו יותר קרוב שיכול לאמן ולבדוק מחירים אצל מאמנים אישיים אחרים מכיוון שלא ידעתי כמה זה אמור לעלות, הבנתי שטווח המחירים גבוה משחשבתי ואני אדבר עם מאמן אישי על מנת לתאם אימון בקרוב.

בכל מקרה אני משתגע כבר מהדדליפט הזה.. בא לי כבר להרים כבד, והטכניקה תוקעת אותי כבר יותר מידי זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית