הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע זוכרים את החשד לכלומיד המזוייף? התשובה הרבה יותר מפתיעה משחבתם!

יניב ריז

מנהל מרפאת ספורטאים "קרדיו-ספורט"
629
649
נק' מוניטין:
2,241
629
649
מזה כמה חודשים, שאנחנו עוקבים ומטפלים במפתחי גוף שמסייקלים תחת השגחה רפואית.
לפני כחוד פרסמתי נתונים ראשונים, לפיו רק כ-50% מאלו שלקחו כלומיד, או בגנריקה של איקקלומין של חברת ביר-זית, לא החזירו ציר הורמונלי, לעומת קרוב ל-90% שהחזירו ציר הורמונלי על PCT באמצעות טמוקסיפן.

החשד המיידי היה שהכלומיד של ביר-זית מזוייף, אך האמת תפתיע אותכם עוד יותר...

מסתבר, שהאיקקלוין אמיתי ונקי.
ולפי הספרות הרפואית כלומיד אמור להשיב גם את הציר ההורמונלי שתוך חודש בהצלחה של 90%.

אז איך זה מסתדר?

מסתברא, שחלק נכבד מאלו שלקחו את הכלומיד, לקחו אותו במינונים שלא נחקרו, של 100 או 150 מ"ג למשך תקופה בהתחלה, ואז ירדו בהדרגה למינונים שנחקרו בספרות של 50-25 מ"ג.
בדיעבד, מינון היתר היה זה שהזיק.

כמות ה-LH שההיפופיזה מכילה הוא מוגבל, וקצב הייצור של ה-LH מבחינה כמותית בזמן, גם מוגבל.
לכן אלו שנטלו מגה-דוזות של 100 מ"ג כלומיד, גם לטווח קצר לפני שהורידו מינונים, למעשה גרמו לשחרור מאסיבי של GNRH , שבתמורה פשוט שחרר את כל מלאי ה-LH ב"בת אחת", ולכן גם כשאותם ספורטים ירדו למינונים המחקריים, הם נותרו ללא רזרבות של LH, ולמעשה נותרו מושבתי ציר הורמונלי.

מסקנה?

יש רעה חולה בעולם פיתוח הגוף שהיא הרצון "לדחוף" לעצמינו "כמה שיותר", כי מה שיותר - יותר טוב, לא?
הרי המינונים שנחקרו היו עד 50 מ"ג כלומיד, אבל איך בילדר ממוצע חושב? אם 50 כלומיד מחזיר ציר, ואני אחרי סייקל כבד, אקח 100 ליתר ביטחון!
ואח"כ הוא מספר לחבר'ה שהוא על 100, וככה מחזירות ללא הצדקה רפואית, המינון הנפך לפרוטוקול.
ובמקרה הזה, הפרוטוקול מזיק, יקר ושגוי.

אז כלומיד? כן. תרופה מעולה. ולא מזוייפת.
אבל לא מעל 50 מ"ג ביום לחודש.

וטמוקסי? יצאה מנצחת, תרופה מעולה גם כן לביצוע PCT, ע"י היכולת שלה להרים את ה-LH מעל 200%, ובכך לשחרר טסט לדם שרעב לכל טיפה.

טמוקסי בכלל, אם אפשר להמנע מ-AI , עדיף במהלך סייקל, שכן לטמוקסי יש גם יכולת לשחרר ב-170% FSH, משמע שפרגניל ביחד עם טמוקסי בתוך הסייקל עצמו הם בגדר חובה, למי שרוצה לשמור הן על הפוריות שלו (FSH בתאי סרטולי) והן על ייצור הטסט הטבעי שלו (LH בתאי ליידיג).

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6193975

ככה שביחס עלות ובטיחות מול תועלת? טמוקסי עדיף.
גם ביחס הפוטנטיות במ"ג פר מ"ג.

https://thinksteroids.com/community/threads/excellent-article-on-nolvadex-vs-clomid.134317616/

http://www.steroid.com/nolvadex-and-clomid.php

וגם בכך שטמוקסי ניתן להנות ממנו בסייקל עצמו, בעוד כלומיד די חסר אונים מול קטסטרופת משוב שלילי חזק של אסטרוגן וטסט שמתדפקים על ההיפותאלאמוס.

קבצים מצורפים

• Untitled.png
    Untitled.png
    KB 138.8 · צפיות: 155
יניב,
בהקשר לדיון הזה
אשמח לשמוע על איזה פרוטוקול PCT אתה ממליץ,
במידה ומסיבות XYZ, נאלצים לצאת מסייקל בטרם עת,

לדוגמא לסייקל שתוכנן ל 12 שבועות עם הפרוטוקול הסטנדרטי של PCT
שמפסיקים כעבור חודש

• פותח/ת השרשור
@יניב רז שאלה לי אליך , מהם רמות גבוהות של פרולקטין ? במידה ויש לי 182ננומול וה lh fsh הם על ה 0 הפרולקטין פוגע בהתאוששות שלהם ?

ליאור ככה נראה ציר מושבת עם LH כזה. בכל מקרה רמות פרולקטין גבהות מתחילות רק סביב 300+. ולרוב מתחילים טיפול בדוסטינקס מעל 500, או מעל 400 אם יש פגיעה בחשק המיני ובזקפה.

וכן, פרולקטין ממשב שלילית את המשוב ההורמונלי בצורה מאוד מורכבת.
1- הוא מעלה את רגישות ההיפותאלאמוס למשב שלילית אסטרוגן.
2- הוא מוריד את הרגישות של רצטפוצרי הגונדות, במגע עם גונדוטרופינים.

במילים פשוטות, עבור אותה רמת אסטרוגן בדם שמדכאת את החזרה של הציר ההורמונלי? הפרולקטין לכך שהאסטרוגן ידכא אף יותר את החזרה שלו, כלומר יעלה את הרגישות של המוח לדיכוי אסטרוגני.
ולהפך באשכים, שם הוא גורם לירידה ברגישות של האשכים לרמה נתונה של LH ו-FSH.

סתם להרחבת הידע אם כבר מדברים על רגישות רצפטורים...

ידוע ששכל שמתבגרים, ככה האשכים מייצרים פחות טסטוסטרון.
אז חשבו על לטפל בכלומיד באנשים מבוגרים, במקום לתת להם זריקות טסט בטיפולי TRT.

אבל לדאבונם של החוקרים, למרות שהכלומיד העל בכ-150%-200% את ה-LH, האשכים כמעט ולא העלו טסטוסטרון...
ואז המסקנה היא, שהסיבה שהטסט יורד עם הגיל אינה בגלל "שחיקה" של האשך לייצר טסט, אלא פשוט ירידה ברגישות של האשכים ל-LH.
ומכאן שכלומיד לא יכול לשמש כתחליף לטיפולי TRT בגברים היפוגנדיים, והם יצטרכו להמשיך לקבל טסט בצורה ישירה של זריקות או מדבקות.

למעשה, בגלל שרמת הטסט במבוגרים יורדת, נוצר משוב חיובי על ההיפותאלמוס, והוא מנסה להעלות את ה-LH, אך ללא הועיל מבחינת היכולת של האשכים להגיב.

לכן בדיקה קלאסית של גבר מבוגר תראה: LH מעל הנורמה, וטסט מתחת לנורמה.
מה זה ED ו LD50…?

התכוונתי יותר כמו האם הם יגרמו לתפקודי כבד/כליות (או יאמצו כל איבר אחר מעבר לנורמה) גבוהים.

כלומיד מעט יותר בעייתי בתופעות הלוואי שלו, הוא די דומה לטמוקסי אך גם יש לו יכולת (נדיר) לפגוע בראייה

כדי למדוד תרופה משתמשים ב-2 מדדים חשובים:

ED50 = המינון הנדרש כדי להשיג השפעה על 50% מהנדגמים.
LD50 = המינון שבו 50% מהנדגמים ימותו מהרעלת התרופה.

לכן תוצאה מכך, שכדי לחשב את הבטיחות של תרופה , פשוט עושים LD/ED , לדוגמא תרופה מאוד מסוכנת היא דיגוקסין (תרופה לטיפול באי ספיקת לב), היחס בין המינון הרעיל למינון היעיל הוא 2. כלומר טעות בעוד כדור? וקאפיש על החולה.
אקמול לעומת זאת, בשליפה מהזכרון יש לו יחס של 30 אם לא יותר. כלומר אם 1-2 כדורי אקמול הם מינון יעיל, אז 30-60 כדורים ביחדידרשו כדי להרוג לפחות חצי מאלו שיגיעו למינון הזה.

נערך לאחרונה:
ליאור ככה נראה ציר מושבת עם LH כזה.

וכן, פרולקטין ממשב שלילית את המשוב ההורמונלי בצורה מאוד מורכבת.
1- הוא מעלה את רגישות ההיפותאלאמוס למשב שלילית אסטרוגן.
2- הוא מוריד את הרגישות של רצטפוצרי הגונדות, במגע עם גונדוטרופינים.

במילים פשוטות, עבור אותה רמת אסטרוגן בדם שמדכאת את החזרה של הציר ההורמונלי? הפרולקטין לכך שהאסטרוגן ידכא אף יותר את החזרה שלו, כלומר יעלה את הרגישות של המוח לדיכוי אסטרוגני.
ולהפך באשכים, שם הוא גורם לירידה ברגישות של האשכים לרמה נתונה של LH ו-FSH.

סתם להרחבת הידע אם כבר מדברים על רגישות רצפטורים...

ידוע ששכל שמתבגרים, ככה האשכים מייצרים פחות טסטוסטרון.
אז חשבו על לטפל בכלומיד באנשים מבוגרים, במקום לתת להם זריקות טסט בטיפולי TRT.

אבל לדאבונם של החוקרים, למרות שהכלומיד העל בכ-150%-200% את ה-LH, האשכים כמעט ולא העלו טסטוסטרון...
ואז המסקנה היא, שהסיבה שהטסט יורד עם הגיל אינה בגלל "שחיקה" של האשך לייצר טסט, אלא פשוט ירידה ברגישות של האשכים ל-LH.
ומכאן שכלומיד לא יכול לשמש כתחליף לטיפולי TRT בגברים היפוגנדיים, והם יצטרכו להמשיך לקבל טסט בצורה ישירה של זריקות או מדבקות.

למעשה, בגלל שרמת הטסט במבוגרים יורדת, נוצר משוב חיובי על ההיפותאלמוס, והוא מנסה להעלות את ה-LH, אך ללא הועיל מבחינת היכולת של האשכים להגיב.

לכן בדיקה קלאסית של גבר מבוגר תראה: LH מעל הנורמה, וטסט מתחת לנורמה.

כלומיד מעט יותר בעייתי בתופעות הלוואי שלו, הוא די דומה לטמוקסי אך גם יש לו יכולת (נדיר) לפגוע בראייה
אז אתה מציע לי לקחת דוסטינקס ? אני מנסה טיפול עם hmg אחרי שניסיתי כלומיד ופרגניל שלא עזרו לי כלל

• פותח/ת השרשור
יניב,
בהקשר לדיון הזה
אשמח לשמוע על איזה פרוטוקול PCT אתה ממליץ,
במידה ומסיבות XYZ, נאלצים לצאת מסייקל בטרם עת,

לדוגמא לסייקל שתוכנן ל 12 שבועות עם הפרוטוקול הסטנדרטי של PCT
שמפסיקים כעבור חודש

אין משמעות למועד הפסקת הסייקל אם כבר השבתת ציר הורמונלי.

אז פשוט (בתקווה שלקחת פרגניל גם בסייקל עצמו):
שבועים הכנה ל-PCT עם טמוקסי 20MG/ED ופרגניל 1000IU/EOD.
ואח"כ חודש:

כלומיד 50 מ"ג לשבועים וחצי, ואז כלומיד 25 מג לשבוע וחצי נוספים.

או

טמוסקי 20 מג בבוקר+20 מג בערב לשבועים, ואז עוד שבועים עם 20 מג בבוקר.

תודה יניב,
אז פשוט (בתקווה שלקחת פרגניל גם בסייקל עצמו):
שבועים הכנה ל-PCT עם טמוקסי 20MG/ED ופרגניל 1000IU/EOD.
1. עוד לא נכנסתי לסייקל
2. מדבריך אני מבין שהפרוטוקול שלך כולל גם 1000IU פרגניל יום כן יום לא שבועיים לפני PCT, גם אם כבר לקחתי 500IU לשבוע במהלך הסייקל? או שלא הבנתי נכון
3. במידה וכן הבנתי נכון, זה גם מה שאתה ממליץ בפרוטוקול הסטנדרטי?

• פותח/ת השרשור
אז אתה מציע לי לקחת דוסטינקס ? אני מנסה טיפול עם hmg אחרי שניסיתי כלומיד ופרגניל שלא עזרו לי כלל

למה שתקח פרגניל עם כלומיד? כלומיד לא יעיל תחת משטר פרגניל.
הפרגניל משבית ציר הורמונלי ברמת היפותאלמוס, שכן הוא ישחרר כמות גבוהה של טסט, בערך 150%-200% מעל הנורמה, וגם מעלה את רמות האסטרוגן מחדש, ובכך רק יאריך מחדש את זמן השבת הציר הטבעי....
אז תתחכם ותגיד-טוב אז במקום 1,000 אקח רק 500 יחבל. אבל אז לא תשיג אפקט טוב יותר משחרור ה-LH שכבר משוחרר מההיפופיזה בשל הכלומיד. וסך ה-LH שיגיע לאשך יהיה ה-LH שהכלומיד יגרה וישחרר + ה-LH הסינטטי שהוא הפרגניל, ככך שבמקרה הרע שוב תשבית ציר, במקרה הטוב זה יהיה חסר יעילות, כי כבר יש די והותר LH בדם.
בשום פנים ואופן לא לוקחים אותם במקביל ב-PCT. כלומיד לוקחים רק עם עוד כלומיד.

כמה זמן עבר מאז ה-PCT? וכמה זמן ה-PCT נמשך? ומה הוא כלל בדיוק (פרט את כל תרופות ה-PCT שנלקחו).
ואז אוכל להשיב לך.
תודה יניב,

1. עוד לא נכנסתי לסייקל
2. מדבריך אני מבין שהפרוטוקול שלך כולל גם 1000IU פרגניל יום כן יום לא שבועיים לפני PCT, גם אם כבר לקחתי 500IU לשבוע במהלך הסייקל? או שלא הבנתי נכון
3. במידה וכן הבנתי נכון, זה גם מה שאתה ממליץ בפרוטוקול הסטנדרטי?

הבנת נכון מאוד.
500 יחבל פרגניל פע בשבוע בסייקל אם אין לך תכנונים להרות אישה- בחצי שנה קרובה. או 3000 יחבל פעם בשבוע + 10 טמוקסי כל יום אם אתה כן מתכנן להרות אשה.
ואז הכנה של שבועיים ל-PCT, שמתחיל יום אחרי הטסט או הזריקה האחרונה, שבו לוקחים 1000 יבחל יום כן יום לא לשבועים, עם 20 טמוקסי כל יום.

נערך לאחרונה:
ואז הכנה של שבועיים ל-PCT, שמתחיל יום אחרי הטסט או הזריקה האחרונה, שבו לוקחים 1000 יבחל יום כן יום לא לשבועים, עם 20 טמוקסי כל יום.
אתה יכול בבקשה לתת הסבר לסיבה להוספת הפרגניל במינונים האלה שבועיים לפני ה PCT??
בפרוטוקול הסטנדרטי שלעניות דעתי מבוצע על ידי רוב החברים בפורום הזה, זה לא כלול

• פותח/ת השרשור
כן, 500 יחבל פרגניל בסייקל רק מונעים את "הירדמות" (היברנציית) תאי לידיג באשך.
אך יש מגוון רחב של סיבות להעלות מינון זמני וקצר לאחר הסייקל של הפרגניל:
1-נניח בכל זאת שמתאמן X עדיין סובל מהיברניציה חלקית, כי נניח שהוא היהי צריך דווקא 600 יחבל פרגניל במהלך הסייקל, והוא לקח רק 500.
2-שהוא כבר מסייקל סייקל מתקדם שאינו פעם ראשונה, ויש לו ירידה ברגישות ל-LH (או פרגניל).
3-הכל היה תקין, אך במינון של 500 יחידות פרגניל הוא לא שימר את פעילות תאי סרטולי (זקיקי הזרע)

לכן מעבר לשבועים למינונים גבוהים, יבטיח לבטל את כל התתי סיכון הללו, ובכך יביאו אותו בסבירות של כמעט 100% מוכן ל-PCT.
שכן כדי ש-PCT יצליח צריך:
1-שהאשכים ידעו איך לייצר טסט ולא יהיו עדין בתרדמת.
2-שהאשכים יהיו רגישים ל-LH שיזרום אליהם מההיפופיזה שזה עתה חזרה לפעול.
3-להתחיל להעיר את תאי סרטולי שכל הסייקל לא עבדו תחת 500 פרגניל, וזאת במתן של 1000 יחידות יום כן יום לא = 3,500 יחידות בשבוע, למשך שבועיים (מזכיר לך את המינון של 3,000 יחידות בשבוע במהלך סייקל כדי לשמר פעילות תאי סרטולי שימשיכו לייצר זקיקי זרע?)
ככה שבתום ה-PCT תוך חודשיים -שלושה כבר תוכל שוב להרות.

ללא כל אלו עדין אפשר לעשות PCT, אך לרוב הוא יקח יותר מחודש.
הרוב יסיימו את החודש, אך אז יחוו "נפילת מתח" של עוד שבועיים שלושה, שהיא בעצם שוב השבתה של הציר אחרי ה-PCT ש"הצליח", רק כדי שהציר ההורמונלי שלהם יחזיר את עצמו לבד (אם כי לאחר שקיבל בוסט לא קטן מהכלומיד, אך עדין לא השתקם עליו, ולכן ידרשו עוד כמה שבועות עד שהגוף לבדו ישתקם).

ככה שלא נדיר לראות חברה אחרי PCT שהם מרוסקים הורמונלית, לרוב זה בגלל חוסר הכנה ל-PCT או חוסר לקיחת פרגניל לכל הפחות, בסייקל עצמו.

אתה לא יכול לצפות מאשכים שהתנוונו בסייקל, תוך חודש ישר לעבור ממצב של אטרופיה למצב של ציר מלא ופונקציונלי.
@יניב ריז , לגבי מה שכתבת לגהי מינון טסט לחודש , כתבת גרם עד גרם וחצי בחודש לצרכי trt , ממה שאני יודע בטיפול זה המינון הוא נמוך יותר ועומד על 125 עד 150 מג טסט בשבוע .
האם יש לי טעות?
אשמח לקבל גם התיחסות מ @Tom
תודה

הרגל רע שלי, טעות שלי שאני קורא לכל סייקל של עד 1 גרם בחודש TRT, כי במונחי בודיבילדינג זה המינונים לשימור מסת שריר בעת חיטוב.
כאשר הצדק איתך, במקור TRT לקוח מרפואה, והוא בד"כ בממוצע לא עובר את ה-0.75 גרם בחודש, לרוב יותר אפילו לכיוון ה-0.5 גרם בחודש.
@יניב ריז
ראיתי באתר שאתם מספקים גם מרשם לדקה. עד כמה שידוע לי לא נימכר ננדרולון בבתי המרקחת בארץ. אני טועה?
נמכר כטסט דקונאט עם אורך אסטר של 19.

המלצה לתרופה לא ניתנת עלפי סיפור הצלחה אישי, אלא על פי ממוצע על חתך אוכלוסיה.
ומי אמר לך שלא הייתה מחזיר ציר על כלומיד בלבד?
גם לי הצליח טריפטורלין אחרי טרן, זה מצליח אחרי השבתה מלאה הבנתי... הטרן יבטיח לך שזה יקרה (;

למה שתקח פרגניל עם כלומיד? כלומיד לא יעיל תחת משטר פרגניל.
הפרגניל משבית ציר הורמונלי ברמת היפותאלמוס, שכן הוא ישחרר כמות גבוהה של טסט, בערך 150%-200% מעל הנורמה, וגם מעלה את רמות האסטרוגן מחדש, ובכך רק יאריך מחדש את זמן השבת הציר הטבעי....
אז תתחכם ותגיד-טוב אז במקום 1,000 אקח רק 500 יחבל. אבל אז לא תשיג אפקט טוב יותר משחרור ה-LH שכבר משוחרר מההיפופיזה בשל הכלומיד. וסך ה-LH שיגיע לאשך יהיה ה-LH שהכלומיד יגרה וישחרר + ה-LH הסינטטי שהוא הפרגניל, ככך שבמקרה הרע שוב תשבית ציר, במקרה הטוב זה יהיה חסר יעילות, כי כבר יש די והותר LH בדם.
בשום פנים ואופן לא לוקחים אותם במקביל ב-PCT. כלומיד לוקחים רק עם עוד כלומיד.

כמה זמן עבר מאז ה-PCT? וכמה זמן ה-PCT נמשך? ומה הוא כלל בדיוק (פרט את כל תרופות ה-PCT שנלקחו).
ואז אוכל להשיב לך.

הבנת נכון מאוד.
500 יחבל פרגניל פע בשבוע בסייקל אם אין לך תכנונים להרות אישה- בחצי שנה קרובה. או 3000 יחבל פעם בשבוע + 10 טמוקסי כל יום אם אתה כן מתכנן להרות אשה.
אני שלחתי לך לפני שבוע הודעה בפרטי ופירטתי לך כנראה לא היה לך זמן , אני כבר כמעט שנה מושבת מאז הפיסיטי שלקחתי האחרון ניסיתי גם פרגניל כמו שאתה טוען וכלומיד לבד שום דבר

האשכול הולך ונהיה מענין מרגע לרגע,
יניב בהחלט מכניס דם חדש ולא מעט דעות סותרות לפורום, אם הסברים אינטיליגנטיים ומשכנעים.
זה אמנם לא מבטיח (עדיין) שהפרוטוקולים האלה נכונים יותר מאלה שמומלץ עליהם באופן קבוע בפורום.
אך אני לפחות (נכון לרגע זה) דיי מסופק מהתשובות של יניב,
מה שבטוח זה, שגם מי שלא משוכנע ולא יצליח לשקם את המערכת ההורמונלית בפרוטוקול X, יש היום אופציה נוספת ומאוד מעניינת

נכתב ע"י mars:
@@יניב ריז
ראיתי באתר שאתם מספקים גם מרשם לדקה. עד כמה שידוע לי לא נימכר ננדרולון בבתי המרקחת בארץ. אני טועה?

נמכר כטסט דקונאט עם אורך אסטר של 19.
פשוטי העם, כולל עבדך הנאמן, מבינים "דקה" כננדרולון.

• פותח/ת השרשור
נכתב ע"י mars:
@@יניב ריז

פשוטי העם, כולל עבדך הנאמן, מבינים "דקה" כננדרולון.
SAME-SAME
http://en.wikipedia.org/wiki/Nandrolone

זה סתם טסט שקשור לאתסר 19, ולא 17 כמו אננטט. לא משהו מעבר. ולא חומר מיוחד.

יש רק 4 סוגי סטרואידים, וכל השאר זה תת נגזרות:

-טסטוסטרון. (אננט, דקה,ציפיונאט, פרופאט,פרופיונאט), או שילוב של כמה נגזרות טסט כמו סוסטינון.
-DHT (וינסטרול, פרווירון,מסטרולון וכו)
-מעודדי טסט ישירים/עקיפים (אנאבאר, טמוקסיפן,כלומיד וכו)
-הורמונים אחרים אנאבולים (GH, אינסולין, טירוקסין)

אני לא בטוח באיזה קטגוריה טרן אצטט נכנס, אני מניח שהוא קצת כמה קטגוריות.

כל היתר הם חומרי עזר:

תיאזידים/משתנים (פוסיד, פוירוסמאיד, דיזותיאזיד)
ממריצים/מדכאי תאבון (קפאין, יוהמבין,אמפתמין, אפידרין, קלן, סלבוטמול,ריטלין)
מעוררי תאבון (פראמין, בנזודיאזפינים)
משככי כאבים לצורך הגברת עומס (טרמדקס, פרקוסט, איבופן)

ובטח יש עוד רשימה ארוכה... זה ככה הנפוצים שיצא לי להתקל בהם.

SAME-SAME

-טסטוסטרון. (אננט, דקה,ציפיונאט, פרופאט,פרופיונאט), או שילוב של כמה נגזרות טסט כמו סוסטינון.

כל היתר הם חומרי עזר:

טרן הוא NOR-19 כמובן. האסטר לא קשור לסוג הסטרואיד...

ננדרולון:
https://www.lbs.co.il/threads/53546/#post-677560

טרנבולון:
https://www.lbs.co.il/threads/54285/#post-685894

SAME-SAME

כל היתר הם חומרי עזר:

סורי על הבורות,
אך עדיין לא הצלחתי להבין מכל האשכול פה -
מה הוא ה-PCT שמופלים אצלך באנשים שעשו סייקל ?

עכשיו מישהו שאני מכיר עשה :
טסט פרופ 350 מ״ג , דקה קצר 350 מ״ג
מסוף שבוע 2 - 500 יחידות פעם בשבוע של פרגניל.

מה הוא השיקום המומלץ והבטוח ביותר בתוצאות שלו לעשות ?
תודה רבה !

SAME-SAME

כל היתר הם חומרי עזר:

ממתי gh הוא סטרואיד?
הוא לא נגזרת של כולסטרול....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית