הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה , האני נאט ציריוס.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי ,

לפעמים אני לא מצליח להגיע לקלוריות אך לערכים כן ובשביל להשלים את הערכים של הפחמימה (אחרי שהגעתי לחלבון כמובן) אני לוקח 100 גרם של הקורנפלקס הנ"ל , אלו הערכים :

http://www.foodsdictionary.co.il/Products/42/מולטי צ%60יריוס

הבעיה שמתוך הפחמימות (72) על האריזה כתוב מתוכם סוכרים : 33.

המסה שאני עושה הכי נקייה שאפשר , ככה שאני לא רוצה עלייה מיותרת באחוז השומן , מה אתם אומרים על זה ?

אין קשר בין כמה סוכרים יש לבין מסה נקייה.
מסה נקייה נקבעת לפי הגבול למכסת הקלוריות שאתה מציב לעצמך.
אני יכול לעשות מסה נקייה ואפילו לחטב עם צ'יפס ועוגיות אוריאו.
אתה אמור לאכול גג 250 קלוריות מעל מה שאתה שורף.
בין אם תכסה את זה בסוכרים, שמנים או כל דבר אחר, אתה עדיין תעלה נקי.

אם תאוכל הרבה מעבר למה שאתה שורף, אתה תעלה מלוכלך, גם אם האוכל יהיה הכי בריא שיש.
הצ'יריוס הוא מאוד טוב, הוא הקרונפלקס היחידי שיש לו מינון גבוה של ויטמינים ומינרלים שאין בקורנפלקסים אחרים.

לא רואה מה רשום פה ולא קראתי

אבל אין אם זה בעיה בכלל. ואם מישהו רואה בעיה ספציפית הייתי רוצה לדעת מה היא

• פותח/ת השרשור
אז הסוכרים הפשוטים כביכול שיש בו , הם בסדר גמור ? כמובן לשמירה על אחוז שומן נמוך תוך כדי אכילה של 250 מעל הנטראלי.

אתה יכול ללכת בגישה השמרנית יותר של אורז וחזה עוף ואתה יכול ללכת בגישה של פחמימה זה פחמימה
אין פה שום דבר מוכח

בכל מקרה 100 גרם צ׳יריוס ביום לא ישנו כלום

אני אגב במסה הולך בגישת פחמימה זאת פחמימה(כן אפילו נסטי וקולה) ולא רואה שום הבדל

אתה מעדיף לשתות נסטי וקולה במקום לאכול משהו? 🤣
לא מדבר אפילו על זה שזה נטו רעל.

אז בוא נאכל שוקולד כמקור לפחמימה בכל ארוחה ביחד עם החזה עוף.

אתה מעדיף לשתות נסטי וקולה במקום לאכול משהו? 🤣
לא מדבר אפילו על זה שזה נטו רעל.

אז בוא נאכל שוקולד כמקור לפחמימה בכל ארוחה ביחד עם החזה עוף.
1.אני ממש לא מת על שתייה מתוקה אני מעדיף מים פשוט בעבודה אני שותה את זה כי אני יכול לא לאכול גם 12 שעות וגם קצת נגעל ממים מהברז של הבר

2.אני לא מגיע לערכים יומיים

3.אני מעדיף אוכל תמיד ואני לא חובב גדול של שוקולד

ואני עדיין תקוע במשקל:suicide:

תמשיך להיות בצום 12 שעות ולכסות את זה עם שתיית קולה ונסטי ואני בטוח שתגדל:lol:
קונים גיינר, אוכלים חטיפי חלבון, מבשלים בבית ולוקחים לעבודה, קונים מים מינרלים ושמים במקרר בעבודה, לא חסרים פתרונות.

חח אני מודע לעניין הזה פשוט העבודה לא תמיד מאפשרת לי את הדברים האלה אני משתדל לפצות בכל ארוחה אני אוכל כמה שיותר עד שאני לא מסוגל יותר..

אז בוא נאכל שוקולד כמקור לפחמימה
לחלק גדול מהאנשים שוקולד הוא בחירה לא רעה בכלל לפחמימה+שומן. נוכחות השומן מפחיתה את הערך הגליקמי כך שמתקבל מזון די מאוזן, וביחד עם כל מיני מיקרו-נוטריאנטים ( לא הגיע הזמן שיהיה לזה איזה מונח עברי?) נוגדי חמצון, נוגדי דלקות וחומרים שמסייעים לבריאות כלי הדם, זאת בחירה סבירה עבור חלק מהפחמימות היומיות.

לא מבין למה יש נושאים שחוזרים על עצמם כל כך.

נסביר שוב בקצרה:

אין שום בעיה לאכול את הפחמימות שלך מאוכל שנחשב ג'אנק כל עוד זה נכנס בערכים, הבעיה בממתקים שבגללה הם קיבלו את המונח "לא בריא" היא שהם מכילים כמות מאוד גבוהה של קלוריות שארוזות באריזה מאוד קטנה ולכן פחות משביעה ברגעים הראשונים ואנחנו נוטים לאכול עוד.

כל עוד אתה לא חורג מהערכים שלך אין שום בעיה בסוכר ולא צריך להתעסק יותר מדי בפחמימות מורכבות או פשוטות.

כמו שכבר נאמר, אם למישהו יש תחושה שצריך לאכול פיבר1 במקום צ'יריוס או כל שטות אחרת שיסביר את עצמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית