מידע אחר האם יש המלצות

• פותח/ת השרשור eli26
  • פורסם בתאריך

eli26

משתמש מתחיל
67
6
נק' מוניטין:
6
67
6
מי מכיר או התנסה ויכול לתת חוות דעת

קבצים מצורפים

• IMG_20150201_223626.jpg
    IMG_20150201_223626.jpg
    KB 52 · צפיות: 158
נתקלתי בבקבוקונים כאלה,
זה שניסה למכור לי הוא לא ממש דילר מומלץ! :-*
האריזה נראתה מאוד חובבנית ולא היה תאריך תפוגה על הבקבוקונים,
אם זה המצב גם אצלך, כנראה שלא בחרת נכון

100 מג טרן 300 מג סוס ...ולא הזיז לי את האימון ..נראה לי חלש ומאכזב
לא הבנתי... אתה באמת חושב שזריקת סוסטנון תןרגז באימון?... אתה חושב שזה אקסטזי?...
נתקלתי בבקבוקונים כאלה,
זה שניסה למכור לי הוא לא ממש דילר מומלץ! :-*
האריזה נראתה מאוד חובבנית ולא היה תאריך תפוגה על הבקבוקונים,
אם זה המצב גם אצלך, כנראה שלא בחרת נכון
UgL זה UgL. גם אם האריזה יפה ומלוקקת אין בכך בכדי להעיד על איכות החומר.
בסופו של דבר רק כששומעים מספיק פידבקים חיוביים ומעט מאוד לאורך זמן נפילות החברה עדיפה.

לא הבנתי... אתה באמת חושב שזריקת סוסטנון תןרגז באימון?... אתה חושב שזה אקסטזי?...

בסופו של דבר רק כששומעים מספיק פידבקים חיוביים ומעט מאוד לאורך זמן נפילות החברה עדיפה.
הugl הספציפי הזה פח אשפה

יש בכך כדי להעיד אולי על זיוף ושימוש בשם אותה חברה (זיוף כמו זיוף בד"כ נראה פחות טוב ומושקע מהמקור),
אני במקרה מכיר את זה שקנה את אותם בקבוקונים במקומי, ובמקרה שלו גם הוא לא הרגיש כלום(סייקל ראשון).

בשורה התחתונה, משתמש ותיק גם אם תתן לו חומר בבקבוק של קוקה קולה, הוא ידע לזהות מהר מאוד מה איכות החומר,אתמול הזרקתי לחבר טרן מבקבוקון זכוכית ללא שם, ללא תאריך, ממש בקבוקון זכוכית,כשאמרתי לו שזה נראה לא טוב הוא צחק !!!
עדיין, לאלה שפחות מתמצאים אני חושב שכן חשוב לבחון את האריזה, את הויזואליות ואת תאריך התפוגה

יש בכך כדי להעיד אולי על זיוף ושימוש בשם אותה חברה (זיוף כמו זיוף בד"כ נראה פחות טוב ומושקע מהמקור),
אני במקרה מכיר את זה שקנה את אותם בקבוקונים במקומי, ובמקרה שלו גם הוא לא הרגיש כלום(סייקל ראשון).

בשורה התחתונה, משתמש ותיק גם אם תתן לו חומר בבקבוק של קוקה קולה, הוא ידע לזהות מהר מאוד מה איכות החומר,אתמול הזרקתי לחבר טרן מבקבוקון זכוכית ללא שם, ללא תאריך, ממש בקבוקון זכוכית,כשאמרתי לו שזה נראה לא טוב הוא צחק !!!
עדיין, לאלה שפחות מתמצאים אני חושב שכן חשוב לבחון את האריזה, את הויזואליות ואת תאריך התפוגה
מה אתה מדבר שטויות. איזה מתאמן ותיק יודע לזהות מהר איכות חומר?! אתה רוצה לספר ליאיך משתמש ותיק מזהה איכות חומר?...
כשמדובר בסייקל של טסט בלבד ניתן להבחין שקיבלת שמן. כשמוכנס לסייקל שמלא בחומרים ויאל של טרן שהוא לא טרן, לאחר שהגוף מופצץ חומר, לא תדע לזהות אם זה טרן או טסט או בכלל שמן נקי. למה? כי סטרואידים הם לא סמי הזיות או אמפיתמינים. אדם שמספר שהזריק ומיד ידע נע על הספקטרום שבין שקרן למטומטם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית