עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימון B ב19/3/15:
- סקוואט 1X140 1X150 1X160
- בנץ' פרס 1X80 1X90 1X100
הסיה לצורת האימון רציתי לקחת הפסקונת מכל הנפח בתרגילים המורכבים מכמה סיבות:
- דדליפט 1X150 1X160 1X170
- קצת מתח ומקבילים עם משקל
- קרלז
א. אני מותש מהשבוע
ב. יש לי משהו מוזר בגב - בתנועות מסויימות אני מרגיש כאילו משהו עוקץ אותי באזור השכמות השמאליות ממש מתחת לטרפז שמאל - אני משער שזה משהו מתוח/משהו עצבי
ג. סתם לראות מה המצב של ההרמות לPR
בקשר לאימון עצמו - ההרמות לא היו קשות, בייחוד הבנץ', והן היו בלי חגורה ואני שמח על זה (בייחוד שאני יחסית מותש) - מראה שיש התקדמות טובה מתחילת התכנית.
הולישיט, יש לי בדיוק אותו הדבר באיזור השכמה השמאלית, זה כל כך מוזר.. יכול להיות שיש לנו את אותו הדבר.
אם אתה מצליח להבין מה זה בדיוק, או שאתה משחרר את זה, אתה יכול לתייג אותי שאני אראה איך שיחררת את זה או מה זה היה?
פישפוש קטן באינטרנט מצא קשר לפריצת דיסק בL5-S1, אני לא חושב שזה מה שיש לי או יותר נכון מקווה.
תבדוק אם יש לך כאבים בצד החיצוני של כף הרגל (האמת שלי יש אבל ברגל ימין כאשר הכאבים בחלק השמאלי של הגב - אולי זה הפוך?).
הכאב בגב הוא ממש כמו דקירה/עקיצה בשריר - חוץ מזה אין כאבים, גם הכאב של הדקירה/עקיצה הוא בתנועות מאוד מאוד מאוד ספציפיות שלי אישית קשה להגיע אליהן "בכוונה"
הכאב ברגל עבר (כנראה בכלל מענליים חדשות שאני עובד איתן) - מעבר לזה הכאב של הדיקרה עדיין קיים אך הרבה יותר חלש - כנראה עצב/מתיחה כלשהיא.
כמה זמן אתה ככה?
- בנץ' פרס 3X5 משקל 930
נשמע מעניין. אתה מתחרה?
אתה מאוד אופטימי אם אתה חושב שתעשה פרס 90 על בנץ' פרס 115. כדי לסגור פרס 90 לסינגל הבנץ' לסינגל חייב להיות יותר באזור ה130-140.
למרות שהפרופורציות שלך עכשיו בין הבנץ' והפרס מוזרות קצת בכל מקרה
וטיסה נעימה 😃