הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי מפרקים וסייקל

ashasher

משתמש פעיל
959
485
נק' מוניטין:
700
959
485
עברתי ניתוח במפרק הירך ומאז יש לי לפעמים חריקות כאלה שמלוות בכאב, יש לי גם כאבים במרפקים,
באימונים ולאחר אימונים רצחניים(בלי חומרים)
אני במקור רציתי להיכנס לסייקל ראשון 500 מ"ג אנטט, אבל היה נראה לי מאוד הגיוני שהכאבים (לא כאב נוראי אבל מטריד)שמטרידים אותי לאורך תקופה עלולים לעצור לי את הסייקל מהר מאוד,
בחור מאוד רציני ומעניין, יעץ לי להיכנס לסייקל של חודש GH, 100iu, ללא הפעלת שום עומס על המפרקים הכואבים
כדי לשקם ולחזק את המפרקים ואז להגיע מוכן יותר לסייקל, הוא ניסה זאת על עצמו והתוצאות היו ממש ממש טובות!!(הוא לא מוכר GH ואין לו שום אינטרס.)
אשמח לשמוע אם מישהו מיכם נכנס עם בעיות/(כאבים במפרק זה או אחר) דומות לסייקל, ואם כדאי (הכוונה שלי, זה לא אם כדאי סטרואידים או לא,את זה כבר החלטתי!! אלא אם כדאי להיכנס לסייקל לפני שהבעיות מטופלות)

עברתי ניתוח במפרק הירך ומאז יש לי לפעמים חריקות כאלה שמלוות בכאב, יש לי גם כאבים במרפקים,
באימונים ולאחר אימונים רצחניים(בלי חומרים)
אני במקור רציתי להיכנס לסייקל ראשון 500 מ"ג אנטט, אבל היה נראה לי מאוד הגיוני שהכאבים (לא כאב נוראי אבל מטריד)שמטרידים אותי לאורך תקופה עלולים לעצור לי את הסייקל מהר מאוד,
בחור מאוד רציני ומעניין, יעץ לי להיכנס לסייקל של חודש GH, 100iu, ללא הפעלת שום עומס על המפרקים הכואבים
כדי לשקם ולחזק את המפרקים ואז להגיע מוכן יותר לסייקל, הוא ניסה זאת על עצמו והתוצאות היו ממש ממש טובות!!(הוא לא מוכר GH ואין לו שום אינטרס.)
אשמח לשמוע אם מישהו מיכם נכנס עם בעיות/(כאבים במפרק זה או אחר) דומות לסייקל, ואם כדאי (הכוונה שלי, זה לא אם כדאי סטרואידים או לא,את זה כבר החלטתי!! אלא אם כדאי להיכנס לסייקל לפני שהבעיות מטופלות)
הורמון גדילה ידוע בכך שהוא מקל על הפרקים. אני באופן אישי לא הייתי לוקח חומר שמיועד למטרה אחת ומנסה לנצל אותו לטיפול בבעיה אחרת. תלך לרופא תשאל אותו מה אפשר לעשות בנוגע לבעיות בפרקים.
מה גם שזה חומר יקר בטירוף וזה פשוט בזבוז לקחת אותו בשביל כזה דבר. לפי דעתי גם חומר מאוד לא מומלץ למי שלא מתכנן לבנות קריירה בתחום כי הוא פשוט לא שווה את זה..
דרך אגב המינון שרשמת (100iu) לא נשמע לי הגיוני בכלל כי זה מינון מטורף לחלוטין, גם לפרו בודיבילדרים.
אם התבלבלת במינון אז לא נורא אבל אם לא התבלבלת אז אל תקשיב יותר לבחור שייעץ לך חח..
בכללי- במינון נמוך הוא נחמד מאוד אם יש לך עודף של כסף אבל במצב כזה אני הייתי מעדיף לטוס למלדיביים.

• פותח/ת השרשור
הורמון גדילה ידוע בכך שהוא מקל על הפרקים. אני באופן אישי לא הייתי לוקח חומר שמיועד למטרה אחת ומנסה לנצל אותו לטיפול בבעיה אחרת. תלך לרופא תשאל אותו מה אפשר לעשות בנוגע לבעיות בפרקים.
מה גם שזה חומר יקר בטירוף וזה פשוט בזבוז לקחת אותו בשביל כזה דבר. לפי דעתי גם חומר מאוד לא מומלץ למי שלא מתכנן לבנות קריירה בתחום כי הוא פשוט לא שווה את זה..
דרך אגב המינון שרשמת (100iu) לא נשמע לי הגיוני בכלל כי זה מינון מטורף לחלוטין, גם לפרו בודיבילדרים.
אם התבלבלת במינון אז לא נורא אבל אם לא התבלבלת אז אל תקשיב יותר לבחור שייעץ לך חח..
בכללי- במינון נמוך הוא נחמד מאוד אם יש לך עודף של כסף אבל במצב כזה אני הייתי מעדיף לטוס למלדיביים.
לא טעיתי במינון,
זה 100 IU לחודש, לא ליום.

מה רופא יכול לעזור לי-
  1. לרשום לי ארקוקסיה?
  2. לתת לי וולטרן?
  3. מגה גלופלקס?
  4. להציע לי לא להעמיס על המפרקים??
GH מעלה את כמות ה IGF1 בדם, שידוע מאוד בניה שיקום וחיזוק מפרקים.
אין שום תרופה שיודעת לחקות את העבודה שלו בתחום הזה !

הורמון גדילה מאוד עוזר לשיקום פציעות. כמו כן ידוע בשיקום סחוסים ומפרקים.
כאב במרפק כמו שאתה מתאר מעיד על בעיה שכנראה נובעת מדלקת.
קח בחשבון ששימוש בסטרואידים לעיתים קרובות בעצמו גורם לכאבים במפרקים (כאב קצת שונה מכאב דלקתי אבל בתחושה הכללית).

המלצה שלי:

תתחיל ממנוחה שבוע שבועיים טוטאלית. אל תתקרב לחדר כושר ולאימונים
אתה מבצע תרגיל אחד או שתיים שגורמים לך לכאב במרפק. תאתר אותו ותפסיק לבצע \ תקן תכניקה \ תוריד עומס. הייתה לי בעיה דומה.
אצלי זה "לחיצה צרפתית" (SCUL CRUSHERS ) . הפסקתי לעשות לחודש. המרפק התאושש. חזרתי לבצע עם משקלים מאוד קלים ולחזרות. לאט לאט בניתי כח וחוזק בתרגיל אבל כבר לא ניגש אליו כמו פעם.
שימוש במשחה אנטי דלקתי כמו וולטרן יעזור.
שימוש ב FOAM ROLLER וכדור לקרוס באופן קבוע פעם ביום לפחות ממש עוזר (אני מבצע לפני אימון כחלק משגרת החימום).

במידה ואתה מתוקצב יפה, שימוש ב GH רפואי (לא סיני - נורדיטרופין או גנוטרופין) ב 5 איו ליום ייתן לך בוסט רציני בהחלמה (אני סבלתי מדלקת בברך וקרע ברצועה קטן ובמשך שלושה חודשים כלום לא עזר, שבועיים GH וחזרתי לסקוואט).
עכשיו מצד שני GH זה לא תרופת פלא. נדרש שימוש ממושך לכמה חודש טובים בכדי לקבל ממנו משהו, אבל כשזה קשור לפציעות במינון גבוהה יחסית התמורה נאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית