הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע לגבי TRT

• פותח/ת השרשור dolevm2
  • פורסם בתאריך

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
יש למישהו חומר שאפשר לקרוא בנושא?
צריך PCT לאחר מכן?
מינונים ותדירות הזרקה בהנחה שמדובר באנטט רפואי

יש למישהו חומר שאפשר לקרוא בנושא?
צריך PCT לאחר מכן?
מינונים ותדירות הזרקה בהנחה שמדובר באנטט רפואי
TRT הוא קיצור של:
Testosterone Replacement Therapy
כלומר הוא טיפול המיועד להכניס טסטוסטרון לגוף המטופל שאינו מסוגל לייצר די ממנו באופן עצמאי. מטופל כזה הוא למעשה היפוגונדי, ז"א שהציר הגונדי שלו אינו מבצע את פעילותו כראוי מסיבה כלשהי.
טיפול שכזה נערך כמוצא סופי כשברור שאין דרך עדיפה לפתור את הבעיה והוא ימשך למעשה לכל ימי חייו של המטופל ויחייב מעקב צמוד בכדי לוודא שרמות הטסטוסטרון אכן מתאימות ולצורך מניעה של תופעות לוואי בלתי רצויות.
להלן סקירה מאוד מקיפה של הנושא:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3255409/

• פותח/ת השרשור
TRT הוא קיצור של:
Testosterone Replacement Therapy
כלומר הוא טיפול המיועד להכניס טסטוסטרון לגוף המטופל שאינו מסוגל לייצר די ממנו באופן עצמאי. מטופל כזה הוא למעשה היפוגונדי, ז"א שהציר הגונדי שלו אינו מבצע את פעילותו כראוי מסיבה כלשהי.
טיפול שכזה נערך כמוצא סופי כשברור שאין דרך עדיפה לפתור את הבעיה והוא ימשך למעשה לכל ימי חייו של המטופל ויחייב מעקב צמוד בכדי לוודא שרמות הטסטוסטרון אכן מתאימות ולצורך מניעה של תופעות לוואי בלתי רצויות
להלן סקירה מאוד מקיפה של הנושא:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3255409/
אני יודע מזה השאלה שלי היא יותר כיצד לבצע ולהימנע מתופעות לוואי.
הטסט שלי מאוד נמוך לגילי וזה ככה כבר שנים. בזמן האחרון החשק המיני כמעט נעלם לגמרי ואין כמעט זקפות ספונטניות אם כי אני מצליח לקיים יחסי מין אני מרגיש ירידה בעוצמה של הזקפה.
מצב הרוח ברצפה כבר חצי שנה בערך ושמתי לב בזמן האחרון לנשירה בשיער. ירידה בכוח בחדר כושר גם ניכרת אבל מסת שריר לא נראה שאני מתקשה לבנות.
אני משער שהטסט פרי שלי יחסית בסדר אבל הטוטל נמוך.
חשוב להוסיף שבנוסף לזה ששנים הטסט לא משהו בחצי שנה האחרונה הייתי משתמש בקנאביס על בסיס יומי לפחות למשך חודשיים-שלושה וכשהפסקתי להשתמש נכנסתי לPSMF משהו כמו שבוע אחרי הפעם האחרונה שהשתמשתי.

האם כשמתחילים להכנס ל TRT זה יכול לפגוע בפוריות בהמשך ?
כמובן. TRT שלא יכיל אמצעי להימנעות מאטרופיה כמו פרגניל יוביל לפגיעה בפוריות. גם אז תיתכן פגיעה כזאת. בסופו של דבר הורמונים גונדיים הכרחיים לייצור זרע תקין אינם מופרשים לאחר משך TRT מסויים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית