הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שינוי של כמעט שנה וחצי

• פותח/ת השרשור or_055
  • פורסם בתאריך

or_055

משתמש מתחיל
9
3
נק' מוניטין:
3
9
3
אז ככה תמיד הייתי די גבוה אבל רזה ממש...כהשתחררתי מהצבא הייתי 1.84 ושקלתי 62 קילו בערך ביום טוב.
באותו יום שהשתחררתי אמרתי לעצמי מספיק אני לא אוהב איך שאני נראה והתחלתי לעבוד ולעבוד קשה... התחלתי לאכול כל דבר שזז ואני לא מגזים נדבקתי למאמן כושר שלי שנתן לי תוכנית אימונים ותפריט ופשוט עקבתי אחריו...
כעבור חודשיים בערך שהעלתי 2-3 קילו החלטתי להתחיל בסייקל הראשון שלי שכלל טסט אנטט למשך 12 שבועות...
בסוף הסייקל הייתי מרוצה פצצות וסיימתי אותו שעל המשקל מראה 83 קילו...
נשארתי על המשקל הזה במשך מספר חודשים ארוך והמשכתי להתמיד בחדר כושר כמעט כל יום וארוחות מלאות לאורך כל היום...
לפני חודשיים בערך ביצעתי את הסייקל השני שלי שכלל טסט אנטט, ודקה רפואיים ודיאנבול...
באמת במהלך הסייקל הייתה הרגשה של אל, המשקלים הגוף ההרגשה פשוט מטורפת וסיימתי את הסייקל שהמשקל מראה 93 קילו...אני לא אגיד שאני חטוב אפילו ממש לא קרוב לזה יש לי בטן אבל לא גדולה במיוחד בגלל זה אני שואל פה מה ההמלצה כי אני לא מפריע לי כל כך המראה המלא ברור שאני אעשה בסופו של דבר את החיטוב כדי להגיע לאין שאני רוצה להגיע אבל כרגע אני אוהב את הגוף שלי ואני שואל אותכם מה ההמלצות שלכם לגבי אימונים לגבי הסייקל הבא וכו׳... צירפתי פה תמונות מההתחלה של הסייקל השני כאשר אני 83 קילו בערך, לסוף הסייקל שככה אני נראה גם עכשיו...
אז המלצות יתקבלו בברכה תודה!
IMG_0238.jpg 20150202_103004.jpg

אם הבנתי נכון תמונה ימנית לפני אימונים שמאלית אחרי סייקל אחד ?

שני דברים .

אתה בטוח שאתה יודע לאכול נכון ולהתאמן נכון ?

למה אתה עף ככה על חומרים ? בלי לחשוב אתה לקחת כבר טסט דקה דינבול ועכשיו עוד סייקל ?

לפי התמונות אין כלכך בסיס טוב עדין ואתה כבר רוצה להתחיל סייקל 3 . זה שאתה לא רואה תוצאה טובה לא אומר שעל חומרים תראה . גם על חומרים צריך לאכול נכון ולהתאמן בהתאם .
מקווה בשבילך שאתה עושה בדיקות וPCT והתאוששת מכל הדברים שלקחת .

• פותח/ת השרשור
אם הבנתי נכון תמונה ימנית לפני אימונים שמאלית אחרי סייקל אחד ?

שני דברים .

אתה בטוח שאתה יודע לאכול נכון ולהתאמן נכון ?

למה אתה עף ככה על חומרים ? בלי לחשוב אתה לקחת כבר טסט דקה דינבול ועכשיו עוד סייקל ?

לפי התמונות אין כלכך בסיס טוב עדין ואתה כבר רוצה להתחיל סייקל 3 . זה שאתה לא רואה תוצאה טובה לא אומר שעל חומרים תראה . גם על חומרים צריך לאכול נכון ולהתאמן בהתאם .
מקווה בשבילך שאתה עושה בדיקות וPCT והתאוששת מכל הדברים שלקחת .

לא הבנת נכון...התמונה מימין היא לפני שהתחלתי את הסייקל השני אחרי שעברתי כבר סייקל אחד של טסט בלבד והעלתי בו יותר מ20 קילו והתייצבתי אחרי שירדו הנוזלים והכל על 83 קילו...
תאמין לי שאני יודע לאכול ולהתאמן (יש לי תעודת מאמן חדר כושר מווינגייט אז אני יודע גם מה אני עושה)...
לגבי האוכל הייתי אוכל כל שלוש שעות על השעון בוקר פותח עם חביתה משלוש ביצים ושייק של בננה תמרים אגוזים ושיבולת שועל...ובמשהך היום הייתי אוכל חזה עוף ואורז עד המוות ככה שלא סתם העלתי את המשקל הזה בפיצות ומקדונלדס...
שני הסייקלים שעשיתי הסתיימו בpct כמו שצריך מא עד ת ואני עושה גם בדיקות דם כל חצי שנה ככה שאין לך מה לדאוג לגבי זה...
אני שואל שוב על המלצות להבא...אם תרצה את התוכנית אימונים שלי אתה מוזמן גם לשאול על זה אני ארשום אותה גם...דרך אגב עכשיו שאני עובר על ההודעה שלך לא אמרתי בשום צורה שאני לא רואה תוצאות טובות...נהפוך הוא

אפשר לשאול למה קפצת ישר על סייקל? לדעתי יכולתה לצבור עוד הרבה מאוד מסה בדרך טבעית לפי מה שאני רואה ולהכיר את הגוף שלך ולצבור ניסיון לפני שאתה מזריק.
בקיצור לדעתי הייתה צריך לשלב את החומרים בשלב הרבה יותר מאוחר

לא הבנת נכון...התמונה מימין היא לפני שהתחלתי את הסייקל השני אחרי שעברתי כבר סייקל אחד של טסט בלבד והעלתי בו יותר מ20 קילו והתייצבתי אחרי שירדו הנוזלים והכל על 83 קילו...
תאמין לי שאני יודע לאכול ולהתאמן (יש לי תעודת מאמן חדר כושר מווינגייט אז אני יודע גם מה אני עושה)...
לגבי האוכל הייתי אוכל כל שלוש שעות על השעון בוקר פותח עם חביתה משלוש ביצים ושייק של בננה תמרים אגוזים ושיבולת שועל...ובמשהך היום הייתי אוכל חזה עוף ואורז עד המוות ככה שלא סתם העלתי את המשקל הזה בפיצות ומקדונלדס...
שני הסייקלים שעשיתי הסתיימו בpct כמו שצריך מא עד ת ואני עושה גם בדיקות דם כל חצי שנה ככה שאין לך מה לדאוג לגבי זה...
אני שואל שוב על המלצות להבא...אם תרצה את התוכנית אימונים שלי אתה מוזמן גם לשאול על זה אני ארשום אותה גם...דרך אגב עכשיו שאני עובר על ההודעה שלך לא אמרתי בשום צורה שאני לא רואה תוצאות טובות...נהפוך הוא

הקטע שאתה כתבת שינויים בפחותץ מי שנה וחצי זתומרת שבפחות מי שנה וחצי כבר דקפת שני סייקלים ... אני לא בא לשפוט אבל מי בחינתי אתה עף על חומרים בקטע לא טוב . ועכשיו גם רוצה סייקל 3 . אל תבין אותי לא נכון אני בעצמי עוד שבועיים מסיים סייקל ראשון . אבל התאמנתי שנתיים לפני טבעי והתמונה שיש לי בראשית היא לפני סייקל חטוב . אתה לא בודיבילדר מקצועי שמתחרה אלא סתם רוצה גוף לים אז למה לעוף על חומרים ככה ? זה פשוט הדעה שלי ...

סך הכל רואים שחזה קיבל פרופורציה וכתפיים קיבלו טיפה צורה אם ידיים אבל לא משהו שהייתי חושב לשני סייקלים הייתי מצפה ליותר .
אל תעלב כמובן רק אומר את דעתי .

אתה לא נראה טוב ובטח שלא אם זה לאחר שני סייקלים.. זו דעתי.
אני מסכים עם הבחור שמעליי וחושב שאתה עף על החומרים אבל לא יודע לנצל אותם

(יש לי תעודת מאמן חדר כושר מווינגייט אז אני יודע גם מה אני עושה)...
🤦‍♂️

ועכשיו ברצינות,
תעזוב חומרים.
תמשיך בלי.. חבל על הבריאות ועל הכסף.
יש לך עוד המון לתת בלי להיכנס לזה, למרות שכבר התחלת. (אלוהים יודע למה)

• פותח/ת השרשור
חבר׳ה שכחתי גם לציין שלפני שהתגייסתי הייתי בחדר כושר אומנם לא כפעילות עיקרית אלא כיותר מסייעת שיחקתי כדוריד מקצועי...
ולא משנה כמה לקחתי גיינרים או אכלתי בכמויות פשוט לא הצלחתי להוסיף עלי אפילו קילו נוסף פרט למשקל שהייתי בו.. (זה היה ששקלתי 62 קילו) וככה גם התגייסתי לצבא...זה לא שהשתחררתי מהצבא ואז התחלתי להתאמן פתאום בחדר כושר וקפצתי על החומרים זה אחרי הרבה שנים של תסכול על הגוף ועל הגנטיקה שלא מאפשרת לי לפרוץ קדימה ולכן החלטתי להתחיל סייקל וזה לא בא בקלות ראש אני יודע שיש סיכונים אבל שיש גם הטבות שלא באות בלי עבודה קשה ומודעות...

ואו , עכשיו קיבלתי בום רציני ,
חשבתי שאחרי סיקל עולים הרבה יותר ....
חד משמעית , להתאמן כמה שנים ללא , ובמידה ויש תוצאות שמצריכות סייקל , אז להכנס לזה ...
ככל הנראה בלי בסיס טוב , אין סיבה כלל ללכת לכיוון הזה ...כי זה פשוט לא עוזר
..

חבר׳ה שכחתי גם לציין שלפני שהתגייסתי הייתי בחדר כושר אומנם לא כפעילות עיקרית אלא כיותר מסייעת שיחקתי כדוריד מקצועי...
ולא משנה כמה לקחתי גיינרים או אכלתי בכמויות פשוט לא הצלחתי להוסיף עלי אפילו קילו נוסף פרט למשקל שהייתי בו.. (זה היה ששקלתי 62 קילו) וככה גם התגייסתי לצבא...זה לא שהשתחררתי מהצבא ואז התחלתי להתאמן פתאום בחדר כושר וקפצתי על החומרים זה אחרי הרבה שנים של תסכול על הגוף ועל הגנטיקה שלא מאפשרת לי לפרוץ קדימה ולכן החלטתי להתחיל סייקל וזה לא בא בקלות ראש אני יודע שיש סיכונים אבל שיש גם הטבות שלא באות בלי עבודה קשה ומודעות...

מכיר את הבעיה ממישהו שקרוב אליי.
אין מנוס מלאכול ולאכול ולאכול.. ואני יודע שזה קשה לחבר'ה כמוך עם חילוף חומרים מהיר כל כך 🫤

• פותח/ת השרשור
ואו , עכשיו קיבלתי בום רציני ,
חשבתי שאחרי סיקל עולים הרבה יותר ....
חד משמעית , להתאמן כמה שנים ללא , ובמידה ויש תוצאות שמצריכות סייקל , אז להכנס לזה ...
ככל הנראה בלי בסיס טוב , אין סיבה כלל ללכת לכיוון הזה ...כי זה פשוט לא עוזר
..

אחי לפני שנה וחצי שקלתי 62 ועכשיו אני 93,94 מה רצית להכפיל את עצמך?

אחי לפני שנה וחצי שקלתי 62 ועכשיו אני 93,94 מה רצית להכפיל את עצמך?

אח שלי, על תקבל את דבריי בקטע רע..
הכוונה היתה מבחינה ויזואלית לא מבחינת משקל גוף..
אחרי סייקל טסט , המחשבה שלי היתה שיראו הפרדה בין שרירים וכו...

אח שלי, על תקבל את דבריי בקטע רע..
הכוונה היתה מבחינה ויזואלית לא מבחינת משקל גוף..
אחרי סייקל טסט , המחשבה שלי היתה שיראו הפרדה בין שרירים וכו...
הפרדות זה עניין של אחוז שומן ושל חיטוב
לא כל מי ששם מזרק בתחת יראה כמו דוגמן פיטנס

• פותח/ת השרשור
אשמח חבר׳ה אם תתנו הצעות להמשך... הערכת אחוז שומן גם תעזור...האם עדיף להוריד קצת באחוזי שומן או שאפשר להמשיך במאסה...

בתמונה השמאלית רואים קצת יותר כתפיים,אבל אתה אפילו לא נראה קרוב לחשוב על חומרים..

אשמח חבר׳ה אם תתנו הצעות להמשך... הערכת אחוז שומן גם תעזור...האם עדיף להוריד קצת באחוזי שומן או שאפשר להמשיך במאסה...
תראה, אין עוררין על כך שסביר שמרבית האנשים שיראו את התמונות לא יחשבו שאתה עושה שימוש בחומרים. מצד שני, נקודת הפתיחה שלך היתה נמוכה מאוד וגם כאן לרוב יטענו (ואכן טענו) שהיית צריך להתאמץ ולמצות מעט יותר באופן טבעי טרם השימוש.
הגעת להחלטה ולא נשאר אלא לקוות שאתה מנסה ללמוד התנהלות נכונה עם חומרים.
כרגע קיימת מסת שריר סבירה (אתה הרי גבוה יחסית) והכיוון חייב להיות הוספת מסת שריר נוספת. אם הכוונה להמשיך עם חומרים אז לאחר PCT ומנוחה סבירה, כמו גם בדיקות דם, תוכל להמשיך לסייקל מסה נוסף. התזונה חייבת להיות מותאמת שימוש, כמו גם האימונים (מאמן עם תעודה לא לומד להתאים אימונים/תזונה לשימוש.
קח את התגובות בקלות, חשוב לזכור שקל מאוד להחליק את האצבעות על המקלדת.
פנה לפורום סטרואידים ולמד מעט לעומק את הנושא ביחוד אם הכיוון הוא המשך שימוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית