הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
משקלים ממש יפים!
יאללה תעלה סרטונים 😃

ובלוג זה בסדר.. יותר מעניין מסתם לראות מספרים.
גם אני משתדל לחפור אצלי בלוג ;)

עוקב

• פותח/ת השרשור
משקלים ממש יפים!
יאללה תעלה סרטונים 😃

ובלוג זה בסדר.. יותר מעניין מסתם לראות מספרים.
גם אני משתדל לחפור אצלי בלוג ;)

עוקב
תודה רבה אחי! אני יוצר עכשיו את הפוסט עם הסרטון של הדד ליפט תבוא עוד 3-5 דקות לפורום PL ואתה תראה אותו! אני אשמח גם לראות ביקורת שלך ראיתי שאתה בחור מבין עניין

תודה רבה אחי! אני יוצר עכשיו את הפוסט עם הסרטון של הדד ליפט תבוא עוד 3-5 דקות לפורום PL ואתה תראה אותו! אני אשמח גם לראות ביקורת שלך ראיתי שאתה בחור מבין עניין
מבין פה ושם, בקטנה 😃
יאללה בכיף אבדוק יותר מאוחר את הסרטון.

מוזמן להספים גם אצלי בלוג ✌️

• פותח/ת השרשור
מבין פה ושם, בקטנה 😃
יאללה בכיף אבדוק יותר מאוחר את הסרטון.

מוזמן להספים גם אצלי בלוג ✌️
נעבור עליו אחרי הארוחה של אחרי אימון 😃
אמא השקיעה לא יכול לאכזב אותה 😛

קודם כל תודה על ההקדשה כבוד הוא שלי 😃
דבר שני טוב שאתה כל פעם מספר ככה זה יותר מעניין וכל הכבוד על ההתמדה באימונים אתה מאחל לך להגיע הכי רחוק שאפשר
ותעקוב גם אחרי הלוג שלי !

עוקב, בהצלחה גבר!!

• פותח/ת השרשור
ScrewYouHippies עדכן/ה את הלוג ״לוג כוח - המטרה -> להיות יותר חזק מאלברו״:

עדכון לוג: 20/02/15 - שבירת שיאים!

אהלן
אני רוצה לעדכן קצת מבחינת ההתקדמות שלי מהיום הראשון של הכוח ב18.1 לאומת היום.
בנץ' - לפני חודש עשיתי חמישיות עם 95. הייתי מצליח 3 חזרות דיי לבד ו2 עם עזרה של ספוטר + עזרה להוריד את המוט למאטה. השבוע עשיתי סט ממש קל עם 95 ל-5 והיום סט של 3 עם 97.5 שגם היה דיי קל. את כל הסטים עשיתי בלי ספוטר שיוציא לי את המוט והורדתי עד נגיעה והרגשתי שיכולתי להוסיף עוד 5 קילו כל צד ולהצליח (עם עזרה כנראה).
סקוואט - לפני חודש הייתי דיי מתקשה עם סקוואט 100 קילו. היום עשיתי סקוואט 115 ל-3 והרגשתי שהוא לא היה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה!!! תמשיך להתקדם, נראה אותך עם גביע בעתיד:)
אני רק רוצה להגיד משהו על הבנץ', אמרת שלפני חודש היית עושה חמישיות עם 95, כאשר 2 האחרונות עם עזרה של הספוטר. זה אומר בעצם שעשית 3 חזרות (בכל זאת, אם הספוטר נגע זה אומר שהוא הפעיל כוח אפילו קטן)

• פותח/ת השרשור
בהצלחה!!! תמשיך להתקדם, נראה אותך עם גביע בעתיד:)
אני רק רוצה להגיד משהו על הבנץ', אמרת שלפני חודש היית עושה חמישיות עם 95, כאשר 2 האחרונות עם עזרה של הספוטר. זה אומר בעצם שעשית 3 חזרות (בכל זאת, אם הספוטר נגע זה אומר שהוא הפעיל כוח אפילו קטן)
כה זה רק מראה עד כמה התקדמתי אם עכשיו ה97.5 לא הרגיש כבד. אם אז הייתי לוקח את ה95 בלי ספוטר הייתי מצליח אולי 2 חזרות כי הייתי צריך גם להשקיע כוח בלהוציא את המוט.
תודה על המוטיבציה הגביע עוד מחכה לי 😃

כה זה רק מראה עד כמה התקדמתי אם עכשיו ה97.5 לא הרגיש כבד. אם אז הייתי לוקח את ה95 בלי ספוטר הייתי מצליח אולי 2 חזרות כי הייתי צריך גם להשקיע כוח בלהוציא את המוט.
תודה על המוטיבציה הגביע עוד מחכה לי 😃
יאללה תפציץ, במכון בטכניון יש תנאים טובים לאימוני כוח:s85: מקווה שיהיה לך זמן לזה עם כל הלימודים רק.
מצד שני אני בטוח שמי שרוצה להתאמן ואוהב את זה מספיק ימצא את הכמה שעות בשבוע לבוא ולהעיף ברזלים

• פותח/ת השרשור
יאללה תפציץ, במכון בטכניון יש תנאים טובים לאימוני כוח:s85: מקווה שיהיה לך זמן לזה עם כל הלימודים רק.
מצד שני אני בטוח שמי שרוצה להתאמן ואוהב את זה מספיק ימצא את הכמה שעות בשבוע לבוא ולהעיף ברזלים
אני בא למכינה עם יתרון כי למדתי בבצפר פיזיקה + מתמטיקה ב5 יחידות ואנגלית הוצאתי 142 בפסיכומטרי. אני לא אתקשה שם לפחות בכמה שבועות הראשונים כי הכל יהיה בשבילי חזרה על חומר שכבר למדתי פעם אז אני חופשי אמצא זמן להתאמן. אח שלי גם אמר לי שהמגורים של עזה נמצאים קרוב למכון שזה גם יעזור 😃
אגב רציתי לשאול אותך, בתור תלמיד מכינה אני אחשב סטונדט ואוכל להתאמן בחד"כ בלי לשלם? אני רק צריך להביא לשם אישור רופא ולשלם ביטוח?

נכון, מעונות עזה זה באמת ממש ליד המכון.
כן, אתה תחשב סטודנט, שותף שלי בדירה לומד במכינה והוא בדיוק נרשם למכון לפני איזה שבועיים אז הוא אמר לי. נראה לי אתה אמור לקבל תעודת סטודנט כשתתחיל ללמוד. המכון זה לא בדיוק בלי לשלם, מנוי עולה 200 שקל לכל 2015, שזה בעצם כמעט בלי לשלם 😃 אתה בא למשרד עם הכרטיס סטודנט, כסף ואישור מהרופא וזהו. רק אל תשכח ללכת לרופא מראש ולקחת אישור רפואי, כי יש לי תחושה שאתה תרצה להתאמן ישר איך שתעבור לכאן 😁

• פותח/ת השרשור
נכון, מעונות עזה זה באמת ממש ליד המכון.
כן, אתה תחשב סטודנט, שותף שלי בדירה לומד במכינה והוא בדיוק נרשם למכון לפני איזה שבועיים אז הוא אמר לי. נראה לי אתה אמור לקבל תעודת סטודנט כשתתחיל ללמוד. המכון זה לא בדיוק בלי לשלם, מנוי עולה 200 שקל לכל 2015, שזה בעצם כמעט בלי לשלם 😃 אתה בא למשרד עם הכרטיס סטודנט, כסף ואישור מהרופא וזהו. רק אל תשכח ללכת לרופא מראש ולקחת אישור רפואי, כי יש לי תחושה שאתה תרצה להתאמן ישר איך שתעבור לכאן 😁
כה ברור ב10 למרץ אני כבר רוצה שתצלם אותי בדד ליפט של ה165 לחמישיה!!!

• פותח/ת השרשור
קיבלתי באם ליומיים בגלל שדיברתי על הזמנות מחול אז לא יצא לי לעדכן את הלוג ביום ראשון. היום בערב אני אעשה דאבל עדכון גם על יום ראשון וגם על היום

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/02/15 - תחילת שבוע זה תמיד כיף!

מצטער שלא עדכנתי בזמן, לצערי החליטו להשעות אותי ליומיים מהפורום אז נאלצתי לעשות עדכון כפול על שני האימונים היום.

היה אימון מעולה וקליל מה שמפתיע אותי לתחילת שבוע שישי בתוכנית. בנץ' פרס עדיין חמישיה קלה בלי ספוטר בכלל עם 97.5. מעניין כמה אני אוכל להמשיך להוסיף משקל בלי ספוטר שאפילו יוציא לי אותו כי בינתיים אני מרגיש מעולה. סקוואט 115 גם הרגיש לא כבד במיוחד למרות שיש לי הרגשה שאני צונח למאטה וצריך לתקן את זה. מקווה לשפר את זה עוד יותר לאימון הבא. המתח היה קצת קשה אולי כי היה לי רק יומיים...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/02/15 - היה לא משהו...

קודם רוצה לעדכן במשקל גוף אחרי אימון - 89 קילו

הגעתי שבור אחרי העבודה היום אני מתחיל להרגיש את הכאבי תופת ברגליים והכאבים המצטברים בגוף משהו שקודם לא הפריע לי כשהתוכנית עוד הייתה קלה אבל כשהתחלתי לעלות משקלים זה התחיל קצת להפריע.
הסקוואטים היו קלים בכל זאת סה"כ 95 קילו אבל כשהגעתי לדד ליפט הייתי עייף פתאום אפילו ה125 היו קשים ואז כשהגעתי לסט עבודה עם 155 בקושי סיימתי אותו ונראה לי עשיתי עם טכניקה מגעילה יותר אפילו משבוע שעבר... אני לוקח למחר יום חופש מהעבודה כדי להתאושש קצת זה לא עושה לי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

דבר ראשון כל הכבוד על האימון !!
דבר שני תגיד איפה העבודה בתור מחסנאי מה אתה עושה בדיוק ומאיזה עד איזה שעה ?
ואיך התזונה ?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה )))
אני עובד במחסן שנקרא בונדד באשדוד. זה מחסן מכס לבגדים ומוצרי חשמל שמגיעים מחו"ל ואנחנו אחראים על ארגון הסחורה, הכנת הזמנות ושליחה הלאה. יש בזה הרבה עבודה בין ליקוטים/סדר/מיונים וזאת עבודה של 9 שעות ביום מ8 בבוקר עד 5 בערב עם חצי שעה הפסקה באמצע שבה אתה כל היום על הרגליים. היום לדוגמה כל היום הכנתי הזמנות לנעלי ובגדי PUMA שנשלחו בסוף היום לכל הארץ.

לגבי תזונה בעקרון היה לי תפריט מסודר אבל אני לא אוכל לפיו כי קשה לי לבשל עם העבודה הזאת וכל שאר הסידורים שלי. אני בכל זאת אוכל בשרי פעמיים ביום + בבוקר אני אוכל 3 ביצים, גבינה צהובה + צפתית וטונה וגם שייק דיימטייז אז אני חופשי עובר את ה100-120 גרם חלבון ומכל השאר מכניס כמה שאני יכול ביום.

עוד פחות משבועיים עובר כבר לטכניון אולי שם יהיה לי יותר קל להסתדר עם הזמן ולהכין אוכל.

תודה רבה )))
אני עובד במחסן שנקרא בונדד באשדוד. זה מחסן מכס לבגדים ומוצרי חשמל שמגיעים מחו"ל ואנחנו אחראים על ארגון הסחורה, הכנת הזמנות ושליחה הלאה. יש בזה הרבה עבודה בין ליקוטים/סדר/מיונים וזאת עבודה של 9 שעות ביום מ8 בבוקר עד 5 בערב עם חצי שעה הפסקה באמצע שבה אתה כל היום על הרגליים. היום לדוגמה כל היום הכנתי הזמנות לנעלי ובגדי PUMA שנשלחו בסוף היום לכל הארץ.

לגבי תזונה בעקרון היה לי תפריט מסודר אבל אני לא אוכל לפיו כי קשה לי לבשל עם העבודה הזאת וכל שאר הסידורים שלי. אני בכל זאת אוכל בשרי פעמיים ביום + בבוקר אני אוכל 3 ביצים, גבינה צהובה + צפתית וטונה וגם שייק דיימטייז אז אני חופשי עובר את ה100-120 גרם חלבון ומכל השאר מכניס כמה שאני יכול ביום.

עוד פחות משבועיים עובר כבר לטכניון אולי שם יהיה לי יותר קל להסתדר עם הזמן ולהכין אוכל.
קודם כל תודה על התשובה המפורטת
ואתה מתכוון 100-120 חלבון רק לארוחה 1 ? וכמה קלוריות אתה מכניס בערך ביום?
ואתה יכול לעשות שייקים של סביב ה 1000 קלוריות לפי דעתי זה הפתרון הכי טוב..

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובה המפורטת
ואתה מתכוון 100-120 חלבון רק לארוחה 1 ? וכמה קלוריות אתה מכניס בערך ביום?
ואתה יכול לעשות שייקים של סביב ה 1000 קלוריות לפי דעתי זה הפתרון הכי טוב..
אני מתכוון סה"כ לא לארוחה חח. ליום אני מאמין שאני מכניס באזור ה2200-2500. הייתי רוצה להכניס יותר אבל בתור אנדומורף אני עולה גם מזה, עליתי 6 קילו מאז שהתחלתי את התקופה ואני רק באמצע השבוע השישי, שזה אומר קילו לשבוע שזה מעולה!
בכל שייק אני שם בערך 300 מ"ל חלב ואני מערבב אותו גם עם הקריאטין והבטא אלנין. ניסיתי יותר חלב אבל מתחילות לי בחילות אם אני שותה יותר מדי חלב אז אם יש לך טיפים אחרים להגיע ל1000 קלוריות לשייק אני שמח לשמוע!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית