הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אני מתכוון סה"כ לא לארוחה חח. ליום אני מאמין שאני מכניס באזור ה2200-2500. הייתי רוצה להכניס יותר אבל בתור אנדומורף אני עולה גם מזה, עליתי 6 קילו מאז שהתחלתי את התקופה ואני רק באמצע השבוע השישי, שזה אומר קילו לשבוע שזה מעולה!
בכל שייק אני שם בערך 300 מ"ל חלב ואני מערבב אותו גם עם הקריאטין והבטא אלנין. ניסיתי יותר חלב אבל מתחילות לי בחילות אם אני שותה יותר מדי חלב אז אם יש לך טיפים אחרים להגיע ל1000 קלוריות לשייק אני שמח לשמוע!
חחחחח אני מכניס פי 2 ממך ושוקל 95-96
ןשייק אני עושה ככה לאחרונה הורדתי קצת חמאת בוטנים בכמות אבל הייתי עושה ככה 100-150 גרם חמאת בוטנים 3-4 סקופים גיינר ו 400 מל חלב זה אחלה שייק לפי דעתי ..

• פותח/ת השרשור
חחחחח אני מכניס פי 2 ממך ושוקל 95-96
ןשייק אני עושה ככה לאחרונה הורדתי קצת חמאת בוטנים בכמות אבל הייתי עושה ככה 100-150 גרם חמאת בוטנים 3-4 סקופים גיינר ו 400 מל חלב זה אחלה שייק לפי דעתי ..
מה אתה אומר עדיף לי להוסיף עוד או להשאר עם מה שיש כל עוד אני מצליח לעלות קילו בשבוע? ואגב לא קניתי חמאת בוטנים בחיים איך היא מבחינת ערכים ועד כמה טוב השומן בה?

מה אתה אומר עדיף לי להוסיף עוד או להשאר עם מה שיש כל עוד אני מצליח לעלות קילו בשבוע? ואגב לא קניתי חמאת בוטנים בחיים איך היא מבחינת ערכים ועד כמה טוב השומן בה?
חמאת בוטנים מפוצצת קלוריות בגלל זה אני משתמש בה ..
ואם אתה עדיין עולה קילו בשבוע תשאר ככה אבל שלא תצליח עוד לעלות במשקל גוף תוסיף קלוריות את יכול משייק בסגנון שרשמתי
זה אחלה מבחינת ערכיים ..

• פותח/ת השרשור
חמאת בוטנים מפוצצת קלוריות בגלל זה אני משתמש בה ..
ואם אתה עדיין עולה קילו בשבוע תשאר ככה אבל שלא תצליח עוד לעלות במשקל גוף תוסיף קלוריות את יכול משייק בסגנון שרשמתי
זה אחלה מבחינת ערכיים ..
שמע אני גם צריך למצוא דרך להכניס קלוריות בזול כי אני לא יוכל לעבוד 9 חודשים בזמן המכינה ואצטרך לשרוד אותם על החסכונות שלי... 3 מתוכם יהיו חודשי חיטוב ולפי החישוב שלי יום חיטוב עולה לי כ20 ש"ח שזה לא בעיה אבל ימי מסה עולים לי כמעט פי 2 יותר שזה יקר רצח. יש לך עצות להביא לי?

אם יש אריזות חיסכון יכול לעזור במחינת מחיר אתה יכול לקנות גם שיבולת שועל שזה יחסית דיי זול ...
ושמע אחי כל הקטע של התזונה במסה זה לא עסק זול כדי להתאושש ולגדול צריך לאכול הרבה ומקסימום אתה יכול לקנות חלב 2 ליטר 10 שקל פלוס מינוס גם בו יש הרבה קלוריות והוא נהדר אני כל יום סביב ה 2 ליטר חלב ..

• פותח/ת השרשור
אם יש אריזות חיסכון יכול לעזור במחינת מחיר אתה יכול לקנות גם שיבולת שועל שזה יחסית דיי זול ...
ושמע אחי כל הקטע של התזונה במסה זה לא עסק זול כדי להתאושש ולגדול צריך לאכול הרבה ומקסימום אתה יכול לקנות חלב 2 ליטר 10 שקל פלוס מינוס גם בו יש הרבה קלוריות והוא נהדר אני כל יום סביב ה 2 ליטר חלב ..
תודה רבה
אגב אם כבר הגענו לחלב, לא היו איזה מחקרים שטענו שחלב בכמויות גדולות יכול להשפיע עליך לרעה? אני לא על איזה כמויות דיברו אבל אני בטוח שראיתי משהו כזה.

תודה רבה
אגב אם כבר הגענו לחלב, לא היו איזה מחקרים שטענו שחלב בכמויות גדולות יכול להשפיע עליך לרעה? אני לא על איזה כמויות דיברו אבל אני בטוח שראיתי משהו כזה.
לא שמעתי.. מה נאמר יש לך לינק למאמר או משהו .?

כל הכבוד על האימונים 😃
אני גם חושב שאם אתה עולה במשקל אין צורך להוסיף קלוריות, במוחד שאתה עולה קילו בשבוע שזה די הרבה. אבל נראה לי ש100-120 גרם חלבון ביום זה מעט בשביל המשקל גוף שלך.
לגבי אוכל במסה זה אכן יוצא יקר, בגלל זה בתור סטודנט עם הכנסה מאוד מוגבלת אני מנסה למצוא מבצעים והנחות. יש כאן רמי לוי לא רחוק מהטכניון, יש להם לפעמים הנחות על חזה עוף, טונה, קוטג' ועוד, ויש גם את רוסמן באיזור שלפעמים יש שם דברים משתלמים.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על האימונים 😃
אני גם חושב שאם אתה עולה במשקל אין צורך להוסיף קלוריות, במוחד שאתה עולה קילו בשבוע שזה די הרבה. אבל נראה לי ש100-120 גרם חלבון ביום זה מעט בשביל המשקל גוף שלך.
לגבי אוכל במסה זה אכן יוצא יקר, בגלל זה בתור סטודנט עם הכנסה מאוד מוגבלת אני מנסה למצוא מבצעים והנחות. יש כאן רמי לוי לא רחוק מהטכניון, יש להם לפעמים הנחות על חזה עוף, טונה, קוטג' ועוד, ויש גם את רוסמן באיזור שלפעמים יש שם דברים משתלמים.
אמרו לי שם שיותר זול ל-2 סטודנטים לעשות משלוחים מרמי לוי מהאשר להגיע לשם.
100-120 גרם חלבון בשבילי זה אולי מעט אבל אני מאוד משקיע כדי להגיע אפילו לזה. לא יודע מה לעשות עם עצמי אני לא אחד שיש לו הרבה תאבון בד"כ

אמרו לי שם שיותר זול ל-2 סטודנטים לעשות משלוחים מרמי לוי מהאשר להגיע לשם.
בהחלט יכול להיות, אף פעם לא הזמנתי משלוח משם. כשהיה ל אוטו אז זה בכלל לא הייתה בעיה להגיע, עכשיו בתחבורה ציבורית זה קצת יותר זמן (בינתיים פעם אחת רק הייתי שם)

• פותח/ת השרשור
בהחלט יכול להיות, אף פעם לא הזמנתי משלוח משם. כשהיה ל אוטו אז זה בכלל לא הייתה בעיה להגיע, עכשיו בתחבורה ציבורית זה קצת יותר זמן (בינתיים פעם אחת רק הייתי שם)
מה קרה לאוטו?

100-120 גרם חלבון בשבילי זה אולי מעט אבל אני מאוד משקיע כדי להגיע אפילו לזה. לא יודע מה לעשות עם עצמי אני לא אחד שיש לו הרבה תאבון בד"כ
אם ממש קשה לך תשתה אולי עוד שייק חלבון אחד ביום..
אגב אתה בטוח שאלה הכמויות חלבון שלך ליום? פשוט פעמיים בשר ביום, 3 ביצים, גבינות, ושייק חלבון נשמע לי יותר (תלוי בכמויות)
מה קרה לאוטו?
מכרתי אותו לפני איזה 3 שבועות. הוא היה כמה שבועת לפני טסט והיו לו הרבה בעיות אז העדפתי להעיף במקום להשקיע בו מלא כסף 😃

• פותח/ת השרשור
אם ממש קשה לך תשתה אולי עוד שייק חלבון אחד ביום..
אגב אתה בטוח שאלה הכמויות חלבון שלך ליום? פשוט פעמיים בשר ביום, 3 ביצים, גבינות, ושייק חלבון נשמע לי יותר (תלוי בכמויות)

מכרתי אותו לפני איזה 3 שבועות. הוא היה כמה שבועת לפני טסט והיו לו הרבה בעיות אז העדפתי להעיף במקום להשקיע בו מלא כסף 😃

200 גרם בשר זה משהו כמו 50 גרם חלבון
שייק חלבון עם 300 גרם חלב זה עוד 40 גרם חלבון
עוד 150 גרם בשר ביום זה עוד 35-40 גרם חלבון
הגבינות עם הטונה אולי עוד 20-30 גרם חלבון
כה כנראה טעיתי בחישוב עכשיו זה יותר באזור ה150.

מתכנן לקנות אוטו חדש בזמן הקרוב או שאתה בסדר עם תחבורה ציבורית?

בהצלחה! 😃
תודה 😃
200 גרם בשר זה משהו כמו 50 גרם חלבון
שייק חלבון עם 300 גרם חלב זה עוד 40 גרם חלבון
עוד 150 גרם בשר ביום זה עוד 35-40 גרם חלבון
הגבינות עם הטונה אולי עוד 20-30 גרם חלבון
כה כנראה טעיתי בחישוב עכשיו זה יותר באזור ה150.
אגב בקשר לחלבון, ה150 האלה זה חלבון מלא. יש עוד חלבון לא מלא באורז, לחם ודברים כאלה, שזה גם בסדר כל עוד רוב החלבון שלך הוא מלא

בהצלחה מקס!
תגיד לא עושים לך בעיות בקיי עם הדדליפט?

• פותח/ת השרשור
בהצלחה מקס!
תגיד לא עושים לך בעיות בקיי עם הדדליפט?
זה מכון שבו מכבדים ליפטינג אם אתה מכיר אתה אלונה היא הייתה שם מאמנת והיא הייתה הליפטרית החזקה ביותר בישראל אם אני לא טועה. המאמנים לא כאלה טובים בטכניקות אבל כשהם רואים מישהו חזק הם נותנים לו לעשות את שלו 😃

אגב מי אתה?

איציק מעוזיאל אם אתה זוכר
אני מתכנן בזמן הקרוב לעבור לשם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית