הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג הפציעות של הטנק״:

עדכון לוג: 26/08/15 - עדכון קל

עבר בדיוק חודש מאז שהפסקתי לעדכן את הלוג, ב26 ליולי.
כמו שזכור לכם, בעדכון הקודם שלי לפני חודש הצבתי לעצמי מטרה שרציתי להשיג עד התאריך הזה. המטרה שלי הייתה לעשות כל מה שביכולתי כדי להפתר מהפציעות שלי בכתף ובגב והנה התוצאות :

פציעה בגב - מרגישה הרבה הרבה יותר טוב מאז שהתחלתי ליישם את צורת האימונים והפעילות היומיומית שקבעתי לעצמי על פי מה שלמדתי עליה בארבעת החודשים שלפני. מחר אני סוף סוף חוזר לסקוואט תלת ספרתי והחלטתי שהגוף שלי מוכן לתיסוף של דד ליפט. אתחיל אימון הבא עם דד ליפט של 60 קילו ל3 חמישיות ואתקדם 7.5 קילו כל אימון (בגלל שאני בFBW זה יהיה 22.5 קילו לשבוע). אמשיך לצלם בדיקות טכניקה לשני תרגילי בסיס אלו ולדאוג שאני מבצע הכל כמו שצריך ושהכאבים בפציעה לא מדרדרים.

פציעה בכתף - לצערי אני לא יכול לתת חדשות כל כך טובות בנוגע לפציעה בכתף. בעקבות הביקור אצל האורטופד שהיה בתחילת אוגוסט אם אני לא טועה נשלחתי לשני צילומים, רטנגן וUS. התוצאה של הUS נשלחה אליי לאימייל אתמול בבוקר והתוצאה הייתה שהכל בסדר ושום דבר רע לא נמצא. לגבי התשובה של הרנטגן ומה לעשות הלאה אדע ביום ראשון הקרוב כאשר אבוא לביקור נוסף אצל האורטופד.
מבחינת ההרגשה בכתף, לא מרגיש שום שינוי ושום שיפור. בדיוק אותם הכאבים שהיו לפני חודש שלא מאפשרים לי לעשות לחיצות בעמידה ובשכיבה, שזה מבאס, אבל מצד שני אני לא מבואס לגמרי כי אני יכול להתעסק יותר בפלג הגוף התחתון שלי ולהתקדם בו.
במידה והאורטופד לא ימצא לי פתרון לבעיה אני לא בטוח מה אעשה, כנראה אתייעץ עם יוני או אפנה לאורטופד אחר. אני חושב שמה שיש לי חייב MRI או משהו, זה לא מרגיש כמו פציעה שפיזיוטרפיה יכולה לתקן.

תודה על הקריאה.
לגבי עדכוני המשך, הבטחתי להחזיר את הלוג אם הגב לא יכאב ואצליח להגיע לסקוואט 145 לחמישיה (עוד 3 שבועות בערך).

במידת הצורך אעדכן אחרי הביקור אצל האורטופד ביום ראשון.

ערב טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

הופהה מי מעדכן פההה 🤯
שמח לשמוע שעבר לך פלוס מינוס הפציעה בגב רק בריאות 😃

הופהה מי מעדכן פההה 🤯
שמח לשמוע שעבר לך פלוס מינוס הפציעה בגב רק בריאות 😃
תודה! הגב שלי התחיל להרגיש שאיזה פלוץ התחיל לעקוף אותי בדד ליפט ואמר שהספיק לו 😆

תודה! הגב שלי התחיל להרגיש שאיזה פלוץ התחיל לעקוף אותי בדד ליפט ואמר שהספיק לו 😆
אז אני העקוף אותך בהכל שיהיה לגוף שלך מקסימום של מוטיבציה 😄

גם אצלי הכל יצא טוב בUS וברטנגן. בהצלחה עם האורטופד. תעדכן, מעניין אותי לשמוע(גם לי יש ביום א' אורתופד 😆).

גם אצלי הכל יצא טוב בUS וברטנגן. בהצלחה עם האורטופד. תעדכן, מעניין אותי לשמוע(גם לי יש ביום א' אורתופד 😆).
יש מצב שיש לנו גם אותו אורטופד? האורטופד שלי בגרנד. ואעדכן 😃

יש מצב שיש לנו גם אוטו אורטופד? האורטופד שלי בגרנד. ואעדכן 😃
לא חח.. הלכתי לאורתופד "איכותי" (ככה אמא שלי אמרה) והקטע הוא שבאתי אליו עשיתי 3 תנועות עם הכתף אמרתי לא כואב בשום תנועה והוא שלח אותי לצילומים. חיכיתי חודש לתור, אחרי זה חודשיים לצילומים ולא מצאו כלוםo_O

זה אורתופד נייד?
קשה באותו הזמן גם להקליד וגם להכין חביטונה :(
לא חח.. הלכתי לאורתופד "איכותי" (ככה אמא שלי אמרה) והקטע הוא שבאתי אליו עשיתי 3 תנועות עם הכתף אמרתי לא כואב בשום תנועה והוא שלח אותי לצילומים. חיכיתי חודש לתור, אחרי זה חודשיים לצילומים ולא מצאו כלוםo_O
איזה באסה... נראה לי זה גם מה שיקרה לי

זה נראה לי איזה קטע לא למצוא פתרונות לבעיות כתף.

קשה באותו הזמן גם להקליד וגם להכין חביטונה 😭

איזה באסה... נראה לי זה גם מה שיקרה לי
אם כואב לך תבקש MRI הוא יביא לך אבל זה מלא זמן המתנה(כמה חודשים).. לי זה די עבר אז לא דחוף לי, נראה מה הוא יגיד. אבל אם זה כאב מורגש הוא ישלח אותך לMRI ובטוח ימצאו לך שם את הבעיה.

22.5 ק״ג בשבוע? לא נשמע לך מהיר מדי? אתה לא מעדיף לא להסתכן ולקחת את הזמן לאט לאט ( נגיד 15 ק״ג בשבוע).
בכל מקרה, מה אני מבין, אתה הגאון פה, תרגיש טוב!

22.5 ק״ג בשבוע? לא נשמע לך מהיר מדי? אתה לא מעדיף לא להסתכן ולקחת את הזמן לאט לאט ( נגיד 15 ק״ג בשבוע).
בכל מקרה, מה אני מבין, אתה הגאון פה, תרגיש טוב!
אחי זה משקלי נוצה אז זה לא כזה משנה. תחשוב שתוך שבועיים אני עולה מ60 ל105 ואז אולי אאיט את הקצב.

אחי זה משקלי נוצה אז זה לא כזה משנה. תחשוב שתוך שבועיים אני עולה מ60 ל105 ואז אולי אאיט את הקצב.
ברור שבשבילך זה משקלי נוצה אבל לי זה נשמע מהיר מדי.
אבל שוב, מה אני מבין...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית