עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי די מדוכא בגלל הפציעה אז התחלתי לאכול חרא בתקופה של החודש שלא התאמנתי והחזרתי בערך חצי מהחיטוב... יום שני התחלתי קטוגינית שוב ונראה לי שחזרתי למצב של ה90 קילו פלוס מינוס צריך להשקל ביום ראשון, יש עוד הרבה עבודה!מה עם החיטוב
הייתי אצל פיזיוטרפיסט בעניין הגב וזה למה היום אני עושה סקוואטים ודד ליפטים ומרגיש כמעט פיקס. לגבי הכתף, יש לי כבר נסיון פציעות מספיק מכובד כדי להבין שמה שהולך אצלי כנראה לא יפתר בפיזיוטרפיה. יש לי תור למחר בערב לאורטופד וכבר עשיתי 2 צילומים, אני בטוח שהדרך היחידה לטפל בפציעה הזאת היא לא בעזרת פיזיוטרפיה, למרות שאני אתייעץ עם האורטופד מחר בכל מקרה ונראה מה יהיה.ניסית ללכת לאיש מקצוע עם הפציעות ? לווא דווקא רופא, אלא פיזיוטרפיסת\מסאג'יסת וכו'
האורטופד בדק את התוצאות של הUS והרנגן והתוצאה היא שאין לי בעיה בכתף אבל קיימת בעיה בעמוד השדרה הצווארי. קיבלתי הפניה לפיזיוטרפיית צוואר שאתחיל ללכת אליה כשאקבע תור, מקווה כבר לשבוע הבא או עוד שבועיים.
זה הכל לבינתיים, יום טוב לכולם!
איי דונט איבן :(דו יו איבן?
אוקיי ביקרתי היום בפיזיוטרפיה בהדר והגעתי לפיזיוטרפיסט ערבי ממש נחמד בשם מוסה.
הוא בדק אותי ואיתר את הבעיה, הוא אמר שהוא לא בדיוק בטוח מה יפתור אותה לגמרי ואמר שננסה כמה דברים. בהתחלה, לאחר שהוא גרם לי לבצע תנועות שונות עם היד הוא החליט להדביק עליי סלוטייפ מיוחד על האזור שאמור להוריד חלק מהעומס השרירי או משהו, לאחר מכן הרגשתי שינוי והיו פחות כאבים באזור בתרגילי ההתנגדות שהוא נתן לי לבצע.
לאחר מכן, להפתעתי הרבה, הוא אמר לי בדיוק את מה ש @NonCivilized אמר לי, שאני צריך להוסיף תרגיל לכתף האחורית ושזה יכול לפתור לי בעיות עתידיות, והראה לי ביצוע של הרחקה אופקית (אותו התרגיל שידין אמר לי לעשות אתמול במכון) אז אם 2 אנשים אמרו לי את אותו הדבר סביר להניח שזה נכון.
כרגע הוא אמר לי לא לבצע בכלל את התרגילים שמפעילים את הפציעה וקבע לי תור ל9 וחצי בבוקר ליום חמישי הבא. לאחר מכן נבדוק איך ההתקדמות ואולי נתחיל לבצע תרגילי התנגדות ולהתקדם עם זה.
מקווה לעתיד בהיר יותר ונראה איך ההתקדמות
תודה על הקריאה והמשך יום טוב 😃
לא הייתי אומר מתאושש, זאת רק ההתחלה ואני לא יודע כמה זמן יקח התהליך שבו אגיע ממצב של פציעה למצב של לחיצה של 120 קילו, אבל אני אופטימי והתקווה שלי היא שמהיום תוך חודשיים הפציעה תעבור לגמרי 😃פשיי ידין איזה מחמאות אתה מקבל 😉
ושמח לשמוע מקס שאתה מתאושש. 😄
התחלתי לעקוב עכשיו, איכפת לך לחזור על איפה בדיוק כואב לך באיזה תרגילים ומה התרגילים שהוא נתן לך לעשות?
בהתחלה חשבתי שכואב לי בחלק העליון של הכתף אבל לאחר הבדיקה אצל הפיזיוטרפיסט האזור של הכאב הוא יותר באזור הכתף הקדמית. היא התחילה אחרי שהייתה תקופה שבה בגלל הגב לא התאמנתי 3 שבועות, ומשום מה, מרוב טיפשותי, על האימון השני אחרי החזרה החלטתי לתת את הPR שלי בבנץ' וסגרתי רביעיה עם 120 קילו, ואחרי זה פתאום קמתי בבוקר והכאב הופיע ועם הזמן רק נהיה גרוע יותר עד שבנקודה מסוימת הבנתי שאני לא יכול לעשות שום לחיצות, ואז הלכתי לאורטופד שהביא אותי לפיזיוטרפיסט. כואב לי בכל תרגילי הלחיצה, וגם מרגיש קצת את הפציעה בתרגילי כפיפת מרפק עם מוטות או דאמבלים. חוץ מזה ביום יום אין שום כאבים והכל בסדרהתחלתי לעקוב עכשיו, איכפת לך לחזור על איפה בדיוק כואב לך באיזה תרגילים ומה התרגילים שהוא נתן לך לעשות?
כה אה 😍הבן זונה מקבל כסף, ואני? רק את חברתו שלו מקס
וזה הספיק לי ביותר!
😍
איזה כיף זה שליפטר מוציא לך את המוט מהבנץ'.
שלח את השם המלא אני אראה היום את הפרק הראשון ואעדכן אותך אם אהבתי 😃תראה מדוקה
אני אחפור לך עד שתראה
הייתה לי פציעה דומה בכתף. בסוף זה הסתכם בפיזוטרפיה והרבה כדורים נגד דלקת.בהתחלה חשבתי שכואב לי בחלק העליון של הכתף אבל לאחר הבדיקה אצל הפיזיוטרפיסט האזור של הכאב הוא יותר באזור הכתף הקדמית. היא התחילה אחרי שהייתה תקופה שבה בגלל הגב לא התאמנתי 3 שבועות, ומשום מה, מרוב טיפשותי, על האימון השני אחרי החזרה החלטתי לתת את הPR שלי בבנץ' וסגרתי רביעיה עם 120 קילו, ואחרי זה פתאום קמתי בבוקר והכאב הופיע ועם הזמן רק נהיה גרוע יותר עד שבנקודה מסוימת הבנתי שאני לא יכול לעשות שום לחיצות, ואז הלכתי לאורטופד שהביא אותי לפיזיוטרפיסט. כואב לי בכל תרגילי הלחיצה, וגם מרגיש קצת את הפציעה בתרגילי כפיפת מרפק עם מוטות או דאמבלים. חוץ מזה ביום יום אין שום כאבים והכל בסדר
גם אני חשבתי על זה, וגם הפיזיוטרפיסט כנראה כי הוא שאל אותי על ההתחלה כשהוא איתר את הבעיה אם האורטופד הביא לי עוד משהו בנוסף לפיזיוטרפיה ואמרתי לו שלא. נראה בשבועות הקרובים מה יהיה אולי כדאי לי גם ללכת על כדורים נגד דלקות. תודה על ההמלצה 😃הייתה לי פציעה דומה בכתף. בסוף זה הסתכם בפיזוטרפיה והרבה כדורים נגד דלקת.
אחרי כמה חודשים בלי פרסים זה עבר
שלח את השם המלא אני אראה היום את הפרק הראשון ואעדכן אותך אם אהבתי 😃
במקרה הזה אשמור אותה לסופ"ש כי יום שישי יש לי מבחן גמר טריימסטר במתמטיקה אז מעדיף לראות את זה אחרי 😃הבעיה שהפרק הראשון זה לא אינדיקציה
גם לא פרק 2 3 4
רק מפרק 5 אפשר להגיד שהסדרה מתחילה
בפרקים 1-4 הסדרה תראה לך כמו סדרת בנות הומואים מגעילה רצח
אבל תאמין לי זה לא ככה
זה או שאתה רואה הכל עד פרק 12 כולל או שאתה לא תראה בכלל
אז אם אתה מתחיל לראות אתה מתחייב לראות את כל הסדרה
הנה קישור
http://kissanime.com/Anime/Mahou-Shoujo-Madoka-Magica
במקרה הזה אשמור אותה לסופ"ש כי יום שישי יש לי מבחן גמר טריימסטר במתמטיקה אז מעדיף לראות את זה אחרי 😃