זה לא 90% מהאנימות? 🙄חור מיוחד שמנסה להגן על כולם וכל הבנות מתאהבות בו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא 90% מהאנימות? 🙄חור מיוחד שמנסה להגן על כולם וכל הבנות מתאהבות בו.
למזלי לא. בהרבה מהאנימות הסיפור הרבה יותר מורכב מזהזה לא 90% מהאנימות? 🙄
שים לב מה ציטטתי 😉למזלי לא. בהרבה מהאנימות הסיפור הרבה יותר מורכב מזה
טוב חייב לציין שאני דיי מאוכז מABSOLUTE DUO. זה פשוט העתק לא מוצלח של SWORD ART ONLINE. בחור מיוחד שמנסה להגן על כולם וכל הבנות מתאהבות בו. זה לא שהאנימה גרועה, פשוט דיי מיציתי את הקונספט הזה כבר ב2 עונות של SAO אז זה קצת מבאס... אני חושב שאני אביא לזה 5 בניקוד.
אני קורא את המנגה כל שבוע 😃ושתעבור למנגה של וואן פיס כי היא פי 1000 עדיפה ואני אומר את זה בתור אחד שהיה מעריץ של האנימה
ראיתי את BROTHERHOOD אני חושב ששם זה לא הכל פילרים, חוץ מזה ממש אהבתי אותה 😃וראיתי גם שראית fullmetal alchamist איזה טעות 😭 כל הסדרה הזו פילרים
הרשימה שאני "מתכנן לראות" זה מאיזה סרטון ביוטוב של TOP 50 ANIME שהמליץ עליהם, זה לא שבחרתי אותם בעצמי בקפידה. אז אין לי מושג בכלל מה יש שם חחאם הכיוון שלך זה סדרות שונן למרות שראיתי שאתה מתכנן לראות גם לא שוננים אבל עדיין אצל הרוב ההעדפה היא לשוננים
אני קורא את המנגה כל שבוע 😃
המנגות שאני קורא כרגע זה BLEACH, FT וOP 😃
ראיתי את BROTHERHOOD אני חושב ששם זה לא הכל פילרים, חוץ מזה ממש אהבתי אותה 😃
הרשימה שאני "מתכנן לראות" זה מאיזה סרטון ביוטוב של TOP 50 ANIME שהמליץ עליהם, זה לא שבחרתי אותם בעצמי בקפידה. אז אין לי מושג בכלל מה יש שם חח
כי אני לא בטוח שערכתי אותו חחהאא לא הסתכלתי על הMANGA LIST שלך
כשהתחלתי לראות את FMA חשבתי שזה 2 סדרות שונות. כשהגעתי לאזור הפרק 20 והבנתי שהכל פילרים עברתי לFMAB וזה היה הרבה יותר טוב. אני מתגעגע לGLUTTONY :(ולגבי FMA עשית בשכל לפי דעתי למרות שיש כאלה שיגידו שFMA יותר טוב מFMAB
נראה לי שזה גם היה בתכנון. אצפה 😃עכשיו תצפה בTOKYO GHOUL אבל אני ממליץ על המנגה פי 10000000000000 יותר אבל אם אין לך כוח לעוד מנגה אז האנימה גם מעולה כמו שאמרתי
כי אני לא בטוח שערכתי אותו חח
כשהתחלתי לראות את FMA חשבתי שזה 2 סדרות שונות. כשהגעתי לאזור הפרק 20 והבנתי שהכל פילרים עברתי לFMAB וזה היה הרבה יותר טוב. אני מתגעגע לGLUTTONY 😭
נראה לי שזה גם היה בתכנון. אצפה 😃
אני לא ידעתי כל כך לגבי איזה ג'אנר זה מה כי לא ראיתי מספיק אנימות כדי לקבוע איזה ג'אנר אני אוהב יותר, אבל כל אלה שנמצאים בANIME LIST שלי ממש אהבתי ונראה לי שרובם זה SHONEN.
נראה לי שאני לא כל כך אוהב את הקטע הזה של HAREM מעדיף לא לראות אנימות בסגנון הזה
שבוע 1 יום 5
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 89.0
ירידה משקילה קודמת - 0.8-
ירידה סה"כ - 8.4
משקל מטרה - 75
סקוואט 1X5X110 1X3X120
דד ליפט 5X5X120
בידודים למיניהם
התכנון היה לשקול היום 87.5, ובשמחה רבה ללכת ולדפוק צ'יט מיל בזסטי אבל לארוחת החג היו תוכניות אחרות. יום ראשון אכלתי המון בארוחת החג ולצערי זה עדיין לא עבר. אומנם אני עוקב בכבידה אחרי ההוראות של לייל מקדונלד לדיאטה הקטוגנית אבל חלק מהעצות שלו פשוט לא עובדות עליי. הוא אומר "אם תעשו יום העמסה/חצי יום העמסה זה הכל נוזלים וירד תוך יומיים". יודע מה לייל? לך תזדיין. עברו 4 ימים, אני כבר 3 וחצי ימים חזרה על תפריט של 1700 ואני שוקל 800 גרם יותר ממה שהייתי בחמישי שעבר. בקיצור, לא יהיה צ'יט מיל, אני עצבני ואתן העמסה רק כשהמשקל סוף סוף יהיה 87.5 כמתוכנן.
לא התאמנתי שבוע אז החלטתי לחזור על אימון C של יום חמישי שעבר ולהתחיל שבוע הבא את המשקלים החדשים.
הסקוואט היה בסדר, אבל בסט של ה110 לגמרי איבדתי ריכוז ושכחתי מכל ההוראות שאני צריך לשים עליהם דגש כדי שלא יהיה באט ווינק, והיה אחד ממש מטורף. ב120 הייתי יותר מרוכז ונתתי סט טוב (סרטון בהמשך). כבר ויתרתי על הרצון להמנע מבאט ווינק לגמרי אז אני עובד עם באט ווינק מינימלי שכנראה לא יגרום לפציעה. הסט של ה120 היה דיי כבד. בנוסף לזה התחילו לי השבוע כאבי ברכיים כנראה מהעליה שעשיתי עם תיק מאוד כבד מנשר עד למעונות שלי בטכניון. מאז יש לי הרגשה מוזרה בברך והרגל מרגישה כבדה מהרגיל. מקווה שעד הסופש יעבור.
דד ליפט 120 לא היה כבד מדי אבל הרגשתי היום עייף במיוחד אז אפילו זה היה מעייף, במתח שאחרי בכלל, הצלחתי רק סט אחד של 10 חזרות, וכל שאר האימון היה זוועתי ואפילו קיצרתי בתרגיל אחד ועכשיו אני עייף רעב ועצבני (גם כי הפיזיוטרפיסט שלי חולה והתבטל לי התור להיום).
החדשות הטובות היחידות מהאימון של היום הן שהמתאמן שלי הצליח לתת 3X5 בבנץ' עם 57.5 ודד ליפט של 3X5 עם 70, וממשיך להתקדם 😃
אימון הבא:
אימון הבא:
סקוואט 5X5X100
דד ליפט 1X5X130 1X3X140
בידודים למיניהם
הסקוואט של היום:
יום טוב לכולם ושבת שלום!
זאת המטרה 😁בסוף עוד תיהיה שחיף 😁
מה בסוף לגביי דצמבר?זאת המטרה 😁
אני לא במצב של להתחרות. אני חושב שאני רק אבוא לצפות. אולי אהיה במצב יותר טוב במרץ.מה בסוף לגביי דצמבר?
אתה מתחרה רק בבנץ? או ש push pull ?
זה כנראה לטובה. נשבר לי כל החיים להיות על 25 אחוז שומן. It's time for a change!!פאק אחרי החיטוב אתה הולך לשקול בערך כמוני או פחות
אני לא במצב של להתחרות. אני חושב שאני רק אבוא לצפות. אולי אהיה במצב יותר טוב במרץ.
זה כנראה לטובה. נשבר לי כל החיים להיות על 25 אחוז שומן. It's time for a change!!
🤣🤣🤣🤣 חי בלהלהלנדזה כנראה לטובה. נשבר לי כל החיים להיות על 25 אחוז שומן. It's time for a change!!
חח למה ככה?🤣🤣🤣🤣 חי בלהלהלנד
ואני עוד 3 בשלו 😆חח למה ככה?
שמע עוד 10 קג הוא במשקל שלי 🤩
יש לי הרגשה שעוד 10 קילו אני אהיה באזור ה17-18 אחוז שומן 😃שמע עוד 10 קג הוא במשקל שלי 🤩
שמנצ'יק.ואני עוד 3 בשלו 😆