עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אינזר שווה זהב לדעתי לא תהיה בעייה בישבילו כמה אימונים וזה יתאים לכל 1 אלא אם אתהמעלה החור האחרון וש לך היקף כרס 150 סמ@THE BEAR מה אתה חושב על זה שמתי יקנה ממני את האינזר שלי? אתה חושב שמבחינת הצורה של החגורה זה לא יהיה בעייתי והיא תקבל את הצורה שלו אחרי כמה אימונים?
מה גילה לך? 😱היקף כרס 150 סמ
התמונת צד שלך 🚬🤪🚬מה גילה לך? 😱
מעולה תודה רבה 😃אינזר שווה זהב לדעתי לא תהיה בעייה בישבילו כמה אימונים וזה יתאים לכל 1 אלא אם אתהמעלה החור האחרון וש לך היקף כרס 150 סמ
חוזר לעקוב אחריך אני שם לב שאתה חוזר לעדכן ותסתכל גם בלוג שלי מידי פעםמעולה תודה רבה 😃
בכל מקרה מתי קח את הזמן אני חושב שיקח לי בערך חודש עד שאני אצטרך עוד חור בחגורה אז זה לא דחוף כל כך.
🙃חוזר לעקוב אחריך אני שם לב שאתה חוזר לעדכן ותסתכל גם בלוג שלי מידי פעם
נשאר רק עוד 10 אחוז שומן אחי 😃יאללה מקס העם דורש ממך קוביות
למה ככה אתה רואה שאני לאט לאט מתקדם אני נותן לך מילה של זקן פצוע שעד לנוביי גוד אני אהיה 15 אחוז שומן+-עחי*.
סנטה מביא פחם לאנשים מתחת ל20 אחוז.למה ככה אתה רואה שאני לאט לאט מתקדם אני נותן לך מילה של זקן פצוע שעד לנוביי גוד אני אהיה 15 אחוז שומן+-
אז נעשה על האש 😃סנטה מביא פחם לאנשים מתחת ל20 אחוז.
כן, עשיתי את זה בשנים שונות בשני אזורים שונים (פעם באגן ו פעם בכתף) וזה עוזר מאד.טוב לשמוע, זה אומר שאם כל טיפול הוא ישים לי אותם ל20 דקות אולי זה באמת יעזור 😃
@incin
help.
מתי חושב על לקנות את האינזר לארג' שלי. השאלה שלו היא אם תוך כמה אימונים החגורה תקבל את הצורה שלו והיא תהיה נוחה לו.מה השאלה? יש כאן יותר מדי הודעות ספאם בשביל שאני אעקוב.
מה השאלה? יש כאן יותר מדי הודעות ספאם בשביל שאני אעקוב.
@THE BEAR מה אתה חושב על זה שמתי יקנה ממני את האינזר שלי? אתה חושב שמבחינת הצורה של החגורה זה לא יהיה בעייתי והיא תקבל את הצורה שלו אחרי כמה אימונים?