הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אני מחכה ליום שבו תעבוד על שכר מינימום ותחשב מחיר אוכל בשעות ואז כשאתה בא לקנות שווארמה ב30 שקל ואומר "פאק השווארמה הזאת עלתה לי 77 דקות עבודה"
78.260
חושב על פי שכר עבודה לגיל 17 שאני עדיין לא מקבל (22 בראבק!🤩)

לסטודנטים רוסים בלבד
2eeIhKCvBY0.jpg

Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג ההשמנה - מתחזק עד שלא אהיה פצוע ואז חוזר לחיטוב״:

עדכון לוג: 15/10/15 - יום שחור להיות טנק

בנץ' פרס 1X20X20 3X15X45
דד ליפט 1X5X165
צ'ין אפס 2X10 1X7
סקוואט 4X5X80 (נסיון לשיפור טכניקה)
בייספס, כתף אחורית ובטן

האימון היום ממש לא היה משהו.
קודם כל, התחלתי שוב להרגיש כאבים בבנץ' פרס כמו שהיו בהתחלה כאילו שכל השיפור במצב הפסיק וחזר אחורה. החלטתי כתוצאה מכך להפסיק לגמרי לבצע תרגילים שמאמצים את האזור של הפציעה בכתף עד שאני לא אסיים לקחת את כל הכדורים (יש לעוד 8 ימים). התקווה היא ש8 הימים האלו יספיקו כדי לגרום לאזור לעבור ואוכל לחזור להתאמן, אולי מנוחה מוחלטת למקום הדלקת תזרז את ההחלמה. כרגע לא יודע למה לצפות ואין לי מושג מה יהיו התוצאות אז אני פשוט מחזיק אצבעות ומקווה שבנסיון הבא ביום ראשון הבא (עוד 10 יום) אני אצליח להגיד בלב שלם שאני כבר לא פצוע או כמעט ולא פצוע...

הדד ליפט לדעתי היה מאוד מסריח מבחינת הטכניקה. יש לי כמה בעיות בדד ליפט כבד שצריך לפתור:
1) ריפלקס במשקל כבד מאוד להרים את הסנטר ממש למעלה בעליה ולהרוס את המצב הנייטראלי בהרמה
2) בגלל שאין לי גרביים לדד ליפט יש לי פחד בתת מודע לשפשף את המוט ברגל ובגלל זה חלק מהחזרות יוצאות לא טובות כי אני לא מעלה כמו שצריך.
באימון הבא ביום שלישי אצלם את הסט הכבד ואשתדל לתקן את שניהם + להשיג זוג גרביים לדד ליפט או להשתמש בשרוולי הברכיים של הסקוואט להרמה. הסט היום היה די כבד אבל אני חושב שאצליח להרים 167.5 ל5. אומנם כבר קצת פחות מאמין בזה שאצליח למשוך את העליה הלינארית יותר מדי רחוק ולהגיע ככה ל180X5 מתי שתכננתי.
לאחר הסט של היום שכנראה לא עשיתי הכי כמו שצריך היו לי קצת כאבי "מתיחה" בגב התחתון, אבל לאומת כאבים שגרמו ל2 הפציעות בגב התחתון שהיו לי קודם, הכאבים פה נמשכו רק כ10 דקות ולאחר מכן נרגעו והפסיקו, לאומת זאת בפעמיים שהייתי פצוע הכאבים היו נגררים וממשיכים לכאוב גם בזמן מנוחה לאחר האימון וכמה שעות קדימה, אז אני רגוע למרות שלא יותר מדי

מאז שחזרתי לסקוואט מאוד כבד יש לי 2 בעיות שמפריעות לי במקביל.
1) קריסה של הברכיים פנימה בעליה
2) הבאט ווינק הרגיל שלי
עם הבאט ווינק למדתי לחיות למרות שעדיין יש לי אותו הוא יחסית קטן ולא משמעותי. אני לא המבין הגדול ביותר בסקוואט אבל אני מאוד מקווה שהבאט ווינק המינימאלי הזה לא יגרום לי לפציעה עוד פעם. בכל מקרה, ליתר בטחון אמשיך להעלות בדיקת טכניקה כל שבוע ובכל PR כדי לקבל ביקורת. מאמין שבאחד מהשבועות הבאים כבר יגידו לי פה להפסיק להוסיף משקלים כי זה כבר יפגע לי בטכניקה.
קריסת הברכיים קשה מאוד לתיקון. אני חושב שהצלחתי היום למצוא רוחב עמידה שימזער אותה לפחות. ביום ראשון אצלם 152.5X5 ונראה.

כל השאר היה סטנדרטי. הרגשתי קצת עייף יותר מהרגיל היום ומשום מה נכשלתי בגלל זה בצ'ין אפס. חוץ מזה לא היה שום דבר מיוחד.

מצטער מאוד על החפירה. לא מצפה מאף אחד לקרוא אפילו חצי, פשוט היה הרבה מה להגיד, וגם אם אתם לא תקראו, הנכדים שלי יום אחד יקראו את זה ויאהבו לשמוע איך סבא שלהם היה בתקופות צעירותו לפני שהוא הסקוויט 300 וסיים בכסא גלגלים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה גילית את הסיבה לבאט ווינק? או שזו שאלה שאין לה תשובה?

אתה גילית את הסיבה לבאט ווינק? או שזו שאלה שאין לה תשובה?
ת'אמת שלא. אין לי מושג. גם במשקל גוף יש לי עכשיו את אותו הבאט ווינק שיש לי במשקל העבודה. אני הולך לתת נסיון בינואר/פברואר כשאחזור לגור בדרום לסוע לאושר לאימון אישי ולראות אם הוא יוכל לעזור לי. שמעתי שהמחירים שלו לא גבוהים במיוחד ואולי הוא יוכל לנסות לעזור לי איכשהו אם הוא ישב איתי על זה שעה-שעתיים.

ת'אמת שלא. אין לי מושג. גם במשקל גוף יש לי עכשיו את אותו הבאט ווינק שיש לי במשקל העבודה. אני הולך לתת נסיון בינואר/פברואר כשאחזור לגור בדרום לסוע לאושר לאימון אישי ולראות אם הוא יוכל לעזור לי. שמעתי שהמחירים שלו לא גבוהים במיוחד ואולי הוא יוכל לנסות לעזור לי איכשהו אם הוא ישב איתי על זה שעה-שעתיים.
ניסית פעם לחשוב על לקחת את האגן אחורה (ההפך מבאט ווינק, ברח השם של זה) במשך כל התנועה? אני זוכר שזה היה משהו קטן שעזר לי להפסיק את הבאט ווינק המיניאטורי שהיה לי.

ניסית פעם לחשוב על לקחת את האגן אחורה (ההפך מבאט ווינק, ברח השם של זה) במשך כל התנועה?
סמוך עליי כשאני אומר לך שאתה לא תצליח לחשוב על שום דבר שלא ניסיתי... הצלחתי למזער את הבאט ווינק אבל התנועה עדיין לא מושלמת. השיפור שעשיתי מאז שהתחלתי להסקוויט רציני במרץ הוא שדרוג מ"סקוואט גרוע" ל"סקוואט סביר ולא נורא כל כך מלבד בעיות קטנות". אני רוצה סקוואט מושלם, תאכלס מהביקורת שקיבלתי פה ובפורום של ריפ הסקוואט שלי בסדר ואני כנראה לא אפצע בגללו.

סמוך עליי כשאני אומר לך שאתה לא תצליח לחשוב על שום דבר שלא ניסיתי... הצלחתי למזער את הבאט ווינק אבל התנועה עדיין לא מושלמת. השיפור שעשיתי מאז שהתחלתי להסקוויט רציני במרץ הוא שדרוג מ"סקוואט גרוע" ל"סקוואט סביר ולא נורא כל כך מלבד בעיות קטנות". אני רוצה סקוואט מושלם, תאכלס מהביקורת שקיבלתי פה ובפורום של ריפ הסקוואט שלי בסדר ואני כנראה לא אפצע בגללו.
אפילו בפורום של ריפ לא הצליחו לעזור לך?

אפילו בפורום של ריפ לא הצליחו לעזור לך?
בפורום של ריפ אמרו שהסקוואט שלי בסדר וצריך רק להוציא ברכיים יותר החוצה, העזרה שלהם גרמה לכאבים בברך שהיו לי עד לפני שבוע-שבועיים והם לא ידעו כל כך למה וביקשו שאעלה סרטון חדש שאני כנראה אעלה ביום ראשון לשם.

עדכון -
סוף סוף הצלחתי לסיים את קופסת הגלידה שקניתי כי אני צריך קופסה חדשה למגנזיום (הקודמת נשברה בתיק)
בהחלט הישג 😃

בפורום של ריפ אמרו שהסקוואט שלי בסדר וצריך רק להוציא ברכיים יותר החוצה, העזרה שלהם גרמה לכאבים בברך שהיו לי עד לפני שבוע-שבועיים והם לא ידעו כל כך למה וביקשו שאעלה סרטון חדש שאני כנראה אעלה ביום ראשון לשם.
אז אני מבין שעד שלא תדפוק למארק בדלת ותצרח עליו "FIX ME! FIX ME!״ זה לא ישתפר יותר מדי.
נו טוב, שיהיה בהצלחה ומי יתן וכל פציעותיך יחלימו

אז אני מבין שעד שלא תדפוק למארק בדלת ותצרח עליו "FIX ME! FIX ME!״ זה לא ישתפר יותר מדי.
נו טוב, שיהיה בהצלחה ומי יתן וכל פציעותיך יחלימו
למי שמעוניין, הנה אשכול הביקורת שהעלתי לפורום של ריפ
LB Squat 147.5kgX5
מקווה שזה לא נחשב פרסום פורום מתחרה

Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג ההשמנה - מתחזק עד שלא אהיה פצוע ואז חוזר לחיטוב״:

עדכון לוג: 21/10/15 - כשעצוב ומצחיק נפגשים מקבלים טנק

סקוואט 1X5X152.5
צ'ין אפס 3X10
כתף אחורית 3X15
בייספס קרלז עם טאמבלים 3X8X14
חדירה עם מוט 3X8X70
נסיון לבנץ' פרס 1X8X40

בעקרון תכננתי לעשות מנוחה עד שבוע הבא אבל אחרי כמעט שבוע של מנוחה הגעתי למסקנה שכדורי האטופן פשוט לא עובדים עליי. השיפור שלי הוא מינימאלי והיום ה40 קילו התחילו לכאוב כבר בחזרה החמישית. פתחתי אתמול פוסט בפורום עם שאלה ליוני לגבי מה לעשות. אני חושב שאתחיל לחפש פיזיוטרפיסט ספורט מקצועי ויקר ולזרוק על זה את כל החסכונות שלי במקום ללמוד נהיגה כי פשוט אין לי עוד אופציות.

עכשיו נעבור לסיפור המעניין. סט חימום אחרון בסקוואט, 145 קילו ל2 חזרות, פתאום בתחתית החזרה הראשונה אני מרגיש שמשהו קורה, משהו מוזר ולא נעים במכנסיים שלי. משהו שגרם לי להיות מובך ולהרגיש ממש לא בנוח.
ניחשתם לא נכון, מה שקרה זה שנקרע לי המכנס...
אבל הטנק לא מוותר! הטנק לא הולך להפסיק אימון בגלל חור במכנס וממש לא לפני סט כבד בסקוואט!
הסט של ה5 עם ה152.5 התחיל טוב. 3 חזרות ראשונות עלו יפה ובלי הרבה בעיות, חזרה רביעית הייתה כבדה יותר וחמישית עלתה ממש ממש מכוער בגריינד. מתחרט שלא צילמתי אבל לא היה לצערי ממי לבקש. אני חושב שאני יכול להמשיך להתקדם, תאכלס לא הכי נכנסתי טוב לסט כי היו הרבה אנשים, לא שמתי מוזיקה והרייג' לא היה מההכי טובים שלי. אחרי הסט התחלתי להרגיש כאבים בגב שעברו לקראת סוף האימון. זה קצת מדאיג אותי. יום ראשון בטוח אצלם את הסט של ה155 וכנראה אחרי ה155 אפסיק להתקדם בקצב שאני מתקדם עכשיו וכנראה אפסיק לנסות לעשות חזרות שיסכנו את הבריאות שלי.

אימון הבא יום שישי ניתן נסיון לחמישיה בדד ליפט עם 167.5 מקווה שיהיה מישהו לצלם טכניקה. יום ראשון נצלם 155 ל5 סקוואט ונראה מה יהיה אני מאוד דואג לגבי הכאבים שהיו לי בגב אבל אני חושב שזה לא היה רציני מדי כי זה כאבים שהפסיקו אחרי כמה זמן ולא נמשכו יותר מדי.

יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...
אה שכחתי לספר, היה לי עוד סיפור מרתק היום. פגשתי בחור אחד עם נעלי אדיפוואר מנסה ללמד מישהו לעשות סקוואט, לא כל כך התלהבתי כי הוא לא לימד אותו טוב והיו הרבה פאקים שהיה שווה לתקן, אבל ממש התלהבתי אחרי זה כשבאמצע הלימוד פתאום מצלצל לו הפלאפון, ובשיחה הוא מתחיל להסביר לבחור שהוא מדבר איתו איך לפתור שאלות באינדוקציה! מורה אמיתי הוא מורה שיכול ללמד 2 דברים שונים בו זמנית, וזה בהחלט הרשים אותי איך הוא הסביר כיצד יש להוכיח את הטענה לn=1 ואז להוכיח אותה לn=k+1 בזמן שהוא מתקן לבחור השני את הסקוואט ומראה לו בשפת הסימנים לאן להסתכל ואיך לרדת!

מה שקרה זה שנקרא לי המכנס
אפילו בדיחה טובה אתה צריך להרוס עם ה"עברית שלך". לך לפינה ותבכה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית