הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
לא מקנא באנשים פצועים. 😃
אגב שבוע הבא אני מארגן תור לפיזיוטרפיסט פרטי. הגעתי להחלטה שאני מחלים גם אם זה יגמור לי את כל החסכונות.

אגב שבוע הבא אני מארגן תור לפיזיוטרפיסט פרטי. הגעתי להחלטה שאני מחלים גם אם זה יגמור לי את כל החסכונות.
מחוסר כסף, אבל לפחות בריא ושלם.

@yujinius לפני שאני שוכח אתה יכול לזרוק את הרצועות ברכיים שלי לתיק ולהביא בראשון?

lol @ the title of ur log
wondering if u r actually hoping to get injuried asap just so that u can cut and get dat 6pack

lol @ the title of ur log
wondering if u r actually hoping to get injuried asap just so that u can cut and get dat 6pack
תאמת ממש נחמד לי עכשיו כשאני מצליח להוסיף 7.5 קילו בשבוע לחמישיות במשקל עבודה אז אני לא מתלונן. אבל באמת בא לי לחטב ולא להיות פצוע פשוט הגעתי למסקנה שחיטוב בזמן פציעה זה רעיון רע. אם יקרה נס שבו הפציעה תעבור לפני שסיימתי להתקדם במשקלים לינארית אז אולי אני אעקב עוד קצת את החיטוב.

כל הכבוד, הדדליפט הזה היה נראה קליל מאוד

מה אתה אומר על הג'ק שארגנו לנו? הוא יוצר בהזמנה אישית ועופר אמר שהוא חשב עלי כשהם תכננו אותו 😃

הדדליפט באמת נראה קליל, הייתי מרים את החגורה אם אתה יכול כי היא קצת מפריעה לך.

@yujinius לפני שאני שוכח אתה יכול לזרוק את הרצועות ברכיים שלי לתיק ולהביא בראשון?
תזכיר לי ביום ראשון אם לא תשכח. פשוט אני חוזר לחיפה בראשון והרצועות שם.
מה אתה אומר על הג'ק שארגנו לנו? הוא יוצר בהזמנה אישית ועופר אמר שהוא חשב עלי כשהם תכננו אותו 😃
איזה ג'ק? להרים את המוט כדי לשים פלטות?

כל הכבוד, הדדליפט הזה היה נראה קליל מאוד
תודה הוא באמת היה כזה 😃
מה אתה אומר על הג'ק שארגנו לנו?
ת'אמת לא משהו כי אם המוט לא סימטרי הוא נופל לצדדי, אבל יותר טוב מכלום 😃
תזכיר לי ביום ראשון אם לא תשכח. פשוט אני חוזר לחיפה בראשון והרצועות שם.
סבבה 😃
הדדליפט באמת נראה קליל, הייתי מרים את החגורה אם אתה יכול כי היא קצת מפריעה לך.
יש מצב, אנסה תודה!

אם באמת זה מה שכתבת, זה פחות או יותר הדבר הכי חכם שהומצא אי פעם בעולם.
התכוונתי לזה:
upload_2015-10-23_16-18-0.jpeg

סחטיין מקס, היה לך קל ואתה יכול ליותר!
מרשים.

לצערי הג'אק שהביאו לטכניון הרבה יותר גרוע... אתה תראה ביום ראשון.
סחטיין מקס, היה לך קל ואתה יכול ליותר!
מרשים.
תודה רבה אחי 😃 מבטיח להמשיך להפתיע! אתה בחיים לא תצליח לנחש איפה תהיה הפציעה הבאה 😆
הבעיה היא שאין לי אגו.
מה הקשר בין תחרותיות לאגו? הTRASH TALK שאני עושה הוא לא אגו, הוא הדרך שלי להבעיר את התחרותיות כי זה נותן לי מוטיבציה!

מה הקשר בין תחרותיות לאגו? הTRASH TALK שאני עושה הוא לא אגו, הוא הדרך שלי להבעיר את התחרותיות כי זה נותן לי מוטיבציה!
כי אני יודע שיש לי טכניקה רעה אז אני יורד במשקלים לתיקונים ולא ממשיך עם המשקלים הכבדים כדי לתת לך "פייט".

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית