- פותח/ת השרשור
- #2,961
למזלי יש לי יומיים לעשות את הבחירה 🙄באימון הבא, יום חמישי, אתם מתנשקים או שאני נותן לכם באן.
תבחרו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למזלי יש לי יומיים לעשות את הבחירה 🙄באימון הבא, יום חמישי, אתם מתנשקים או שאני נותן לכם באן.
תבחרו.
🤣אין קריטריונים, אתם צריכים לעשות את הכי טוב שלכם ולקוות שזה לא היה לשווא 🤣
בנץ' - נסיונות לבנץ' ללא כאבים שלא הלכו. פורש מבנץ'. הולך להתחיל לעבוד על טכניקה של פרס בתקווה למצוא פרס שלא כואב
סקוואט 1X5X150 1X5X170 PRRRRR
בנט אובר 1X75 2X90
היה לי תכנון שאם ה150 יעלה בלי בעיה אנסה מקסימום חזרות עם 170, והלך מעולה! (סרטון בפורום PL).
מרגיש שהתחזקתי מאוד מאז שהתחלתי לשתות יותר חלב ולהוסיף עוד סקופ חלבון ביום. כנראה החלבון עזרה לי לבנות קצת יותר שריר ממה שהייתי בונה לפני 😃
מתכנן עכשיו להתקדם עם הטקסס ולבדוק RM1 ב31 לדצמבר. נחמד שאומנם אני פצוע בלחיצות אני יכול עדיין לתת בראש בסקוואט ובדד, באמת מעלה לי את המצברוח ואני מרגיש את עצמי מתחזק בהם משבוע לשבוע.
חוץ מזה אין עוד הרבה מה לכתוב, היה אחלה שבוע ושבוע הבא נמשיך להתקדם!
יום ראשון:
סקוואט 5X5X135
אימון תרגול טכניקה של פרס ועבודה עד משקל של 40 קילו
דד ליפט 1X5X170
שיהיה ערב טוב לכולם!
🤢עם לשון? בלי לשון? כן מתועד? לא מתועד? תן קריטריונים,איזה מין יועץ זוגי אתה?
דיי עם המשחקים.
תודה 😃כל הכבוד על ה PR!!
לא ניסיתי, אנסה 😃תגיד ניסית פוש פרס במקרה?
לא שמעתי על התרגיל הזה אפילואו BTN פרס?
Behind the neck press?לא שמעתי על התרגיל הזה אפילו
יש לי מחסור בנפח כי אני עושה טקסס בלי לחיצות. היה לי רעב חד פעמי השבוע לנסות כמה חזרות אני יכול לסגור עם 170, משהו שאני לא אחזור עליו, ואחרי שהרגשתי טוב אחרי ה150 נתתי נסיון בתקווה לסגור 3 חזרות והלך הרבה יותר טוב ממה שציפיתי. עבר מספיק זמן מאז הפציעה בגב הראשונה והשניה לא כואבת מאז ששיפרתי טכניקה בסקוואט. היום בכלל לא אימללו אותי כמעט שום כאבי גב תחתון למרות הPR אז אני שמח 😃השאלה היא למה ניסית 170 אחרי שהעצימות היא 150?, ריספקט והכל על הpr אבל תיזהר קצת כי אתה רעב לpr's אחרי פציעה בגב.
behind the neck press
יו טיוב איט
סבבהBehind the neck press?
מלא בילדרים עושים את זה אצלנו, איך לא שמת לב?
יום ראשון אתן נסיון לכל הוריאציות האלה של הפרס ונראה מה עובד עליי 😃בילדרים עושים אותו בחצי טווח תנועה כמו דבילים.
התרגיל הזה עזר לי לשפר את הפרס משמעותית.. הוא מעולה.
בהנחה ולא יכאב לך.
סקוואט 5X5X135
פרס 1X20 1X30 1X40 1X50 1X60
דדליפט 1X5X170
משקל גוף - פאקינג 95.2 קילו
קודם כל, הסקוואט היה ממש קליל. בכנות לא הרגשתי כמעט את המשקל וזה היה מאוד קליל עבורי. גם ביקשתי מכל חבריי לבדוק לי את הטכניקה בכל 5 הסטים ואמרו שהבאט ווינק השתפר מאוד. נקווה שנוכל לגרום לו להמשיך להשתפר גם במשקלים כבדים. הגב לא כאב כמעט בכלל בסטים ואני מאוד מרוצה.
לאחר מכן ניסיתי לעשות פרס בתקווה שהפציעה לא תכאב והייתי מאוד מרוצה! אפילו ב60 קילו כמעט ולא כאבה לי הפציעה! החלטתי מהשבוע הקרוב להתחיל התקדמות בפרס ולעבוד רק בו, להתחיל מ60 קילו ולראות עד כמה רחוק אני יכול להגיע, במטרה לתת אולי 75-80 בסוף הסבב אם הפציעה לא תפריע. ה60 הרגיש קליל ביותר וגם בלי חגורה, מאמין שבכמה שבועות אצליח בקלות לשחזר את השיא שלי. אמשיך להתקדם ב2.5 בשבוע ואעשה מתכונת טקסס שבה אני מבצע רק פרס ללא רוטציה לבנץ'.
הדדליפט 170 היה קליל. לאומת הדדליפטים שלפני הטקסס ה170 הזה עלה בלי בעיות ובלי שום גריינד. עוד שבועיים נותן פיאר עם 180 ואני מאמין שגם זה יעלה ללא יותר מדי בעיות.
הבעיה האמיתית היא מזה שאני עולה במשקל במהירות מטורפת! אני לא רציתי לשקול 95 תכננתי לעלות נקיא אבל כנראה אני אוכל יותר מדי גם בלי לשים לב. החלטתי להוסיף פעילות אירובי של ריצה בסוף כל אימון. בנוסף אני מתכוון לקצץ את התפריט שלי בכ500 קלוריות, ולדעתי סה"כ זה יעזור לי לצמצם את העליה המטורפת במשקל ואולי אפילו להוריד אותי קצת. האידיאל שלי הוא לעמוד על כ90 קילו משקל גוף בסופו של דבר ועכשיו אני מרגיש שדי השמנתי.
בכל מקרה, אימון הבא יום שלישי אימון התאוששות
סקוואט 2X5X107.5
צ'ין אפס 3XMAX
פשיטות גו 5X10
כתבתי מהר כדי להספיק לצאת לריצה. עכשיו הולך לרוץ 😃יפה מאוד!
אם תקיא אז אולי תעלה יותר נקי 😉
😆דרך אגב עוד לא התנשקתם. יום חמישי מועד אחרון ;)