הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
תגיד, חשבת אולי לקחת תכנית אימונים עם התקדמות יותר איטית? אולי זה שאתה מתקדם מהר פוצע אותך כי במפרקים/גידים/ווטאבר שהוא לא שרירים לא מספיקים להסתגל לעומסים?
סתם מחשבה שעלתה לי כרגע.
לדעתי הסיבה שנפצעתי בזרוע זה לא בגלל התקדמות מהירה אלה בגלל אחיזה לא נכונה בסקוואט תוך ביצוע הרבה מאוד סטים של סקוואט 3 פעמים בשבוע (היה יוצא לי בסביבות ה10 סטים כל אימון בראשון וחמישי ועוד 6-7 ביום שלישי) וכתוצאה מכל הסקוואטים האלה באחיזה לא נכונה זה קרה. גם אם הייתי מתקדם לאט הייתי נפצע ככל הנראה, אז הפציעה הספציפית הזאת לא קשורה להתקדמות, ושאר הפציעות שלי גם כן היו בגלל פאקים בטכניקה, שנבעו מחוסר ידיעת הטכניקה ולא מהתקדמות מהירה מדי.
בקיצור, אני לא חושב שזה נכון להתקדם לאט יותר במקרה הספציפי שלי

ובסופו של דבר אני אהיה פווארליפטר חזק גם אם זה יהרוג אותי.
הזכרת לי את זה
cf3d649359740a7994cff51ae3328e6a9f86f46ec69c24df3013cf1189994dbd.jpg

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 31/12/15 - בסוף הגעתי לאימון לחגוג שנת פציעות ושנת פיארים חדשה!

פרס 1X5X77.5 פיארררררררררררררררררררררררררר
סקוואט 1X5X172.5 פיארררררררררררררררררררררררררר

אומנם אני פצוע בהרבה מקומות שונים החלטתי בכל זאת לסיים את שנת 2015 כמו שצריך עם אימון אחרון של פיארים.

בגלל הכאבים בזרוע התחלתי את האימון מפרס, ולמזלי בפרס הפציעה הזאת לא כאבה בכלל, והפציעה בכתף ובגב גם לא. המשקל היה קצת כבד אבל עלה כמו שצריך! (תוכנן בעקרון לעשות 75 כי עשיתי 72.5 פעם קודמת, אבל לא יכולתי לצאת מהטכניון ומשנת 2015 ללא פיאר בפרס!).

ה172.5 סקוואט הרגיש כבד מאוד. אומנם עלה ללא גריינד אבל מרגיש כבר כמו משקל גבולי ולדעתי הייתה קריסת ברכיים ועוד כמה פאקים קטנים בטכניקה. למרות זאת כמעט ולא היו כאבים בגב כי עבדתי כל היום עם מוט מטאטא בין תרגילים במתמטיקה והצלחתי לסגור כמה פינות.

הפציעה בזרוע אומנם כאבה אחרי הסקוואט אבל הרבה פחות ממה שהיה ביום שלישי ועוד עם משקל הרבה יותר כבד.

עכשיו אין ברירה, אתן שבוע מנוחה עד חמישי הבא, שבו אחזור לאשדוד ואעשה מנוי חדש למכון בעיר, ובאותו האימון אחזור על הפיארים שעשיתי היום.

שבת שלום לכולם, חג שמח ושנה חדשה טובה לכולם!
C новым 2016 годом!

B4F7pb-CMAAm5-L.jpg

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני מאמין שיש לו 185*5
אין לי. לא חושב שיש לי יותר מזוג עם 185. ה172.5 היה ממש כבד. אני אופתע אם הייתי סוגר חמישיה עם 5 קילו יותר. אולי ממש ממש בלחץ

אין לי. לא חושב שיש לי יותר מזוג עם 185. ה172.5 היה ממש כבד. אני אופתע אם הייתי סוגר חמישיה עם 5 קילו יותר. אולי ממש ממש בלחץ
חח בטוח? אולי נשרפת בקטנה זה למה ה172 היה קשה?

חח בטוח? אולי נשרפת בקטנה זה למה ה172 היה קשה?
לא אחי. אני מכיר את הגוף שלי. זה לא עניין של "נשרפת". העניין הוא שאני באמת טוב בסינגלים לאומת חזרות. לצערי אין איזה קסם שיסגור לי פתאום את הפער ויתן לי 185 לחמישיה.

בא לי להרוג אותך מקס,

עדכון לוג: "אני פצוע ומספיק להתאמן 😭 "

עדכון לוג אחרי: "PR !!!"

🤬🤬🤬🤬🤬

בא לי להרוג אותך מקס,

עדכון לוג: "אני פצוע ומספיק להתאמן 😭 "

עדכון לוג אחרי: "PR !!!"

🤬🤬🤬🤬🤬
שום דבר לא יכול לשבור את הרצון להתקדם 😉
זה כי הוא תמיד מתאבד על המשקלים ובגלל זה הוא תמיד או נותן בראש או פצוע..☝️
לפחות זה טוב לקידום המוניטין באלביאס 😄

מצב