עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אחי! ואני לא מתכוון לעצור שם! הכוונה היא להגיע ל101 פלטות ל101 חזרות 😄אחלה דדליפט מקס יאללה אתה מתקדם אל ה-11001000 😃
מעניין מה אלו שלא מבינים בינארית חושבים על השאיפות שלך 😆.תודה אחי! ואני לא מתכוון לעצור שם! הכוונה היא להגיע ל101 פלטות ל101 חזרות 😄
101 פלטות של 1.25. 😃מעניין מה אלו שלא מבינים בינארית חושבים על השאיפות שלך 😆.
אני אתקשר אליהם אז לברר 😃כדי שתבדוק את ההודעה שלי שוב
מי שמכיר אותי יודע שהשאיפות שלי גבוהות והם לא יופתעו מהמספרים האלה גם אם הם לא יודעים בינארית 😉מעניין מה אלו שלא מבינים בינארית חושבים על השאיפות שלך 😆.
אז זה לא 50 קילו ל5 חזרות??אני אתקשר אליהם אז לברר 😃
מי שמכיר אותי יודע שהשאיפות שלי גבוהות והם לא יופתעו מהמספרים האלה גם אם הם לא יודעים בינארית 😉
את זה נשאר לי רק לעבור בבייספס עם דאמבלים 😉אז זה לא 50 קילו ל5 חזרות??
בילדר בהכחשהאת זה נשאר לי רק לעבור בבייספס עם דאמבלים 😉
בנץ' 2X5X80 1X3X100 1X5X70
סקוואט 1X5X120
התחלתי את הבנץ' והחלטתי במקום ה65 להתחיל עם הסט של ה80. שני הסטים הרגישו בסדר והרגשתי את הכאב ממש קצת. החלטתי לתת נסיון לכמה חזרות עם 100 קילו, אבל ב100 קילו הכתף כאבה יחסית הרבה והחלטתי שזה עדיין לא משקל שאני מוכן להרים. סיימתי את הבנץ' עם חמישיה של 70 קילו שבה הכתף לא כאבה בכלל.
הבעיה האמיתית התחילה אחרי הבנץ' ובסקוואטים. מה שחשבתי שהיה "כאב קטן" בזרוע בעקבות אחיזה לא נכונה בסקוואט נהיה כאב מפלצתי שפיצץ לי את היד עוד במהלך הסטים של הבנץ', ואחרי כמה כאבים בסקוואט היה לי כואב פשוט להתקיים, כואב להרים פלטות של 5 קילו ולהעביר אותן ואז הבנתי שמה שהולך פה הוא לא בסדר בכלל, זה לא משהו שיעבור לבד מתיקון טכניקת האחיזה וכנראה מדובר בפציעה רצינית. אתייעץ לגביה בפורום פציעות.
בנוסף לכך הכאבים בגב התחתון עדיין יותר מורגשים ממה שהיו קודם, אבל אני מרגיש כאילו ששבוע מנוחה מאימונים יספיק כדי לסדר את המצב ולתת לגב שלי את הזמן להתאושש מהPR ולחזור לעצמו. הקטע הוא שעכשיו לא מדובר בכאבים שנובעים מטכניקה לא נכונה, הסקוואטים שלי מבוצעים בצורה טובה ולכן לא כל כך פשוט לגרום לבעיה לעבור.
אחרי כל הבכי מעל, אסכם בכך שאני מפסיק להתאמן בינתיים. המנוי למכון של הטכניון בכל מקרה נגמר, אז בינתיים ההפסקה תהיה עד יום חמישי הבא, שבו אחזור לאשדוד, ארשם למכון חדש ואתן אימון נסיון שם לראות איך הפציעות שלי ירגישו.
סליחה על החפירה ותודה על הקריאה
לילה טוב לכולם
יש לי עכשיו בעיות יותר גדולות מהטרול השמן... צריך להחלים מהפציעות עוד פעם...איך @Matty ישרוד בלעדייך איך
אתה מתקדם מאימון לאימון?וזה למה אני עדיין מתאמן מתחיל
משבוע לשבוע. SAME SHIT. הייתה גם תקופה של 2-3 חודשים מאוגוסט עד אוקטובר שהתקדמתי מאימון לאימון בתוכנית משלי לפני שעברתי לטקסס והעליתי את הסקוואט מ145 ל162.5 ואת הדדליפט מ160 ל177.5 בתקופה הזאת (כל אימון הוספתי 2.5 לאחד התרגילים)אתה מתקדם מאימון לאימון?
תקרא לזה same shit אין בעיה, עדיין אתה לא תחת ההגדרה של מתאמן מתחיל.משבוע לשבוע. SAME SHIT.
אני מעדכן פה לוג בבכי מפציעה חדשה ומהבנה שנגמרה ההתקדמות שלי ואני צריך להפסיק להתאמן ואתה נטפל עכשיו להגדרה של מתאמן מתחיל? (שגם היא לא חד משמעית ושונה בהתאמן למי את שואל).תקרא לזה same shit אין בעיה, עדיין אתה לא תחת ההגדרה של מתאמן מתחיל.
תפסיק לבכות, כמו שאני מכיר אותך עוד שבוע אתה שובר PR חדש.אני מעדכן פה לוג בבכי מפציעה חדשה ומהבנה שנגמרה ההתקדמות שלי ואני צריך להפסיק להתאמן ואתה נטפל עכשיו להגדרה של מתאמן מתחיל? (שגם היא לא חד משמעית ושונה בהתאמן למי את שואל).
גם ככה אני מרגיש חרא. cut me some slack.
אם חמישי הבא הפציעות לא יציקו אז באמת יהיה 😃תפסיק לבכות, כמו שאני מכיר אותך עוד שבוע אתה שובר PR חדש.
אל תדאג גם אם אני פצוע תמיד יש לי מוטיבציה לחזור כדי לגרום לך עוד פעם לבכות בפינה 😉פאק בנאדם, זה מבאס פיזדץ די כבר להיפצע