עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסרטונים עלו.
סקוואט
פרס
בהחלטזה סקוואט 175 ופרס 80?
פעם הטכניקה הייתה ממש לא סבבה. בגלל זה הפציעה.1.הסקוואט שלך נראה סבבה, איך קרתה לך הפציעה ?
בהחלט. האדיפוואר אשש2.האדיפאוור שומרים עליך יציב בסקוואט? אתה תמיד מרגיש שכל כך הרגל מחוברת לאדמה?
קשה לי בגלל מוביליטי. כשהייתי פחות כבד היה יותר קל, אבל מאז שהבייספס גדל הוא תופס הרבה מקום ועם רוחב האחיזה שלי (אחיזה צרה מאוד) קשה לי להגיע יותר עמוק על החזה.3.לגבי הפרס, אתה לא מצליח להניח את המוט בחזה, או לא יכול ? (כלומר לא בדיוק על החזה, אלא שיגע בכתף/חזה מה שבינהם)
מעולים. עושה פרס רק באדיפוואר4.איך האדיפאוור בפרס?
תודה!בהצלחה
תודה רבה יעקב! נראה איך יהיה בציונים. בינתיים הוצאתי במועד א' במתמטיקה 82 ואני מתכוון לשפר ל90 במועד ב' ואם אצליח יהיה לי סיכוי מעולה להתקבל לטכניון!בהצלחה , אם תרצה לחזור לטכניון ,יהיה צחוקים 😃 .
היה כיף לראות אותך בפעמים הבודדות שנפגשנו בחד"כ ,הצלחת להיפע בכל אימון שהייתי בו חח . תרוויח כסף ,אלוהים יודע שאם אתה סטודנט זה יותר קשה . תחשוב על מה שאמרתי לך על אוניברסיטת חיפה ,מדעי המחשב .
בהחלט
פעם הטכניקה הייתה ממש לא סבבה. בגלל זה הפציעה.
בהחלט. האדיפוואר אשש
קשה לי בגלל מוביליטי. כשהייתי פחות כבד היה יותר קל, אבל מאז שהבייספס גדל הוא תופס הרבה מקום ועם רוחב האחיזה שלי (אחיזה צרה מאוד) קשה לי להגיע יותר עמוק על החזה.
מעולים. עושה פרס רק באדיפוואר
תודה!
תודה רבה יעקב! נראה איך יהיה בציונים. בינתיים הוצאתי במועד א' במתמטיקה 82 ואני מתכוון לשפר ל90 במועד ב' ואם אצליח יהיה לי סיכוי מעולה להתקבל לטכניון!
אם לא אצליח לשפר את הציון אז אולי ניפגש בבן גוריון 😄אני ארשם לאוניברסיטת בן גוריון...
אם לא אצליח לשפר את הציון אז אולי ניפגש בבן גוריון 😄
מוטות ביטחון זה לפחדניםיאללה למה לא,
ניסתי לברר איך החדר כושר שם ואם יש כלוב נורמלי... נראלי שיש אבל אני לא סגור אם יש לו מוטות ביטחון.
מוטות ביטחון זה לפחדנים
פרס 5X5X72.5
סקוואט 5X5X157.5
דדליפט 1X5X190 פיאררררררר
המשקלים היו קצת כבדים היום. היה קצת גריינד גם בסטים האחרונים של הסקוואט וגם בסטים האחרונים של הפרס. הסיבה הייתה כי אין במכון הזה מוט אלייקו ופלטות נוחות ועוד לא התרגלתי לזה.
בסקוואט גם היו בסוף כאבים בגב שמאוד הפריעו לי. כנראה נדפקה קצת הטכניקה גם כי לא התרגלתי למוט. הנפח היה ממש ממש קשה...
לחדשות הטובות! נסיון ראשון של דדליפט עם סליפרס הרגיש מעולה!!! זה עולם אחר לגמרי! ה190 עלה בקלילות והרגשתי שהייתי יכול לתת עוד 3-4 חזרות לפחות! אני מאוד אופטימי לגבי הדדליפט! מרגיש שיש לי את זה אם אמשיך להוסיף 2.5 לשבוע להגיע גם לחמישיות עם 210-220 וסינגל של 240+!
רוצה להודות ל @eyalmazuz שתרם לי שבוע מתנה במכון כושר ACT! יום חמישי אלך לאימון ראשון שם, ואתאמן שם כנראה גם את רוב שבוע הבא.
רוב תודות!
בקיצור, בסופו של דבר היה אימון טוב. יום שלישי עושה התאוששות
סקוואט 2X5X125
בנץ' 3X5X70-80
צ'ין אפס 3X5X12.5
אל תדאג אולי אימון הבא אני אלך על 195 סתם כדי שלא נתקדם באותו הקצב 😆מעתיקן, אני כתבתי 190X5 דדליפט לפניך:161bd:
אני מחפש תירוצים רק כדי להרים יותר מכולם 😃למי אכפת מפלטות?
אתה סתם מחפש תרוצים
לא קראת את ההודעה האחרונה אצלי בלוג אה? אני עושה 195 בכל מקרה 😛אל תדאג אולי אימון הבא אני אלך על 195 סתם כדי שלא נתקדם באותו הקצב 😆
אני רוצה להסכים איתך סתם כדי לעצבן את מקס, אבל אני חייב להסכים איתו. מוט אחר, פלטות אחרות, מקום אחר, כל זה משפיע. אבל ברגע שזה המכון הקבוע שלו מקסימום אחרי כמה אימונים בודדים הוא יתרגל להכל.למי אכפת מפלטות?
אתה סתם מחפש תרוצים
אה סבבה אז אני אעשה 192.5 כמתוכנן 😃לא קראת את ההודעה האחרונה אצלי בלוג אה? אני עושה 195 בכל מקרה 😛
someone is jellyyyyyyyyyyyפלטות alalalal
Indeed I do.someone is jellyyyyyyyyyyy