הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
הגעגועים כבר הורגים, בהצלחה בהמשך.
אגב:
@Failte
@בועז_האפס
@מקס_הל1זר

הסרטונים עלו.
סקוואט

פרס

כל הכבוד,
זה סקוואט 175 ופרס 80?

1.הסקוואט שלך נראה סבבה, איך קרתה לך הפציעה ?
2.האדיפאוור שומרים עליך יציב בסקוואט? אתה תמיד מרגיש שכל כך הרגל מחוברת לאדמה?
3.לגבי הפרס, אתה לא מצליח להניח את המוט בחזה, או לא יכול ? (כלומר לא בדיוק על החזה, אלא שיגע בכתף/חזה מה שבינהם)
4.איך האדיפאוור בפרס?
5.בהצלחה.

זה סקוואט 175 ופרס 80?
בהחלט
1.הסקוואט שלך נראה סבבה, איך קרתה לך הפציעה ?
פעם הטכניקה הייתה ממש לא סבבה. בגלל זה הפציעה.
2.האדיפאוור שומרים עליך יציב בסקוואט? אתה תמיד מרגיש שכל כך הרגל מחוברת לאדמה?
בהחלט. האדיפוואר אשש
3.לגבי הפרס, אתה לא מצליח להניח את המוט בחזה, או לא יכול ? (כלומר לא בדיוק על החזה, אלא שיגע בכתף/חזה מה שבינהם)
קשה לי בגלל מוביליטי. כשהייתי פחות כבד היה יותר קל, אבל מאז שהבייספס גדל הוא תופס הרבה מקום ועם רוחב האחיזה שלי (אחיזה צרה מאוד) קשה לי להגיע יותר עמוק על החזה.
4.איך האדיפאוור בפרס?
מעולים. עושה פרס רק באדיפוואר
תודה!

בהצלחה , אם תרצה לחזור לטכניון ,יהיה צחוקים 😃 .
היה כיף לראות אותך בפעמים הבודדות שנפגשנו בחד"כ ,הצלחת להיפע בכל אימון שהייתי בו חח . תרוויח כסף ,אלוהים יודע שאם אתה סטודנט זה יותר קשה . תחשוב על מה שאמרתי לך על אוניברסיטת חיפה ,מדעי המחשב .

בהצלחה , אם תרצה לחזור לטכניון ,יהיה צחוקים 😃 .
היה כיף לראות אותך בפעמים הבודדות שנפגשנו בחד"כ ,הצלחת להיפע בכל אימון שהייתי בו חח . תרוויח כסף ,אלוהים יודע שאם אתה סטודנט זה יותר קשה . תחשוב על מה שאמרתי לך על אוניברסיטת חיפה ,מדעי המחשב .
תודה רבה יעקב! נראה איך יהיה בציונים. בינתיים הוצאתי במועד א' במתמטיקה 82 ואני מתכוון לשפר ל90 במועד ב' ואם אצליח יהיה לי סיכוי מעולה להתקבל לטכניון!

בהחלט

פעם הטכניקה הייתה ממש לא סבבה. בגלל זה הפציעה.

בהחלט. האדיפוואר אשש

קשה לי בגלל מוביליטי. כשהייתי פחות כבד היה יותר קל, אבל מאז שהבייספס גדל הוא תופס הרבה מקום ועם רוחב האחיזה שלי (אחיזה צרה מאוד) קשה לי להגיע יותר עמוק על החזה.

מעולים. עושה פרס רק באדיפוואר

תודה!

תודה רבה 😃

תודה רבה יעקב! נראה איך יהיה בציונים. בינתיים הוצאתי במועד א' במתמטיקה 82 ואני מתכוון לשפר ל90 במועד ב' ואם אצליח יהיה לי סיכוי מעולה להתקבל לטכניון!

גם אני מחכה לציון פסיכומטרי ונראה מה יהיה.
אני ארשם לאוניברסיטת בן גוריון...

אם לא אצליח לשפר את הציון אז אולי ניפגש בבן גוריון 😄

יאללה למה לא,
ניסתי לברר איך החדר כושר שם ואם יש כלוב נורמלי... נראלי שיש אבל אני לא סגור אם יש לו מוטות ביטחון.

יאללה למה לא,
ניסתי לברר איך החדר כושר שם ואם יש כלוב נורמלי... נראלי שיש אבל אני לא סגור אם יש לו מוטות ביטחון.
מוטות ביטחון זה לפחדנים

בהצלחה בהמשך תותח 😭😭

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 10/01/16 - אימון ראשון בPOWER GYM

פרס 5X5X72.5
סקוואט 5X5X157.5
דדליפט 1X5X190 פיאררררררר

המשקלים היו קצת כבדים היום. היה קצת גריינד גם בסטים האחרונים של הסקוואט וגם בסטים האחרונים של הפרס. הסיבה הייתה כי אין במכון הזה מוט אלייקו ופלטות נוחות ועוד לא התרגלתי לזה.
בסקוואט גם היו בסוף כאבים בגב שמאוד הפריעו לי. כנראה נדפקה קצת הטכניקה גם כי לא התרגלתי למוט. הנפח היה ממש ממש קשה...

לחדשות הטובות! נסיון ראשון של דדליפט עם סליפרס הרגיש מעולה!!! זה עולם אחר לגמרי! ה190 עלה בקלילות והרגשתי שהייתי יכול לתת עוד 3-4 חזרות לפחות! אני מאוד אופטימי לגבי הדדליפט! מרגיש שיש לי את זה אם אמשיך להוסיף 2.5 לשבוע להגיע גם לחמישיות עם 210-220 וסינגל של 240+!

רוצה להודות ל @eyalmazuz שתרם לי שבוע מתנה במכון כושר ACT! יום חמישי אלך לאימון ראשון שם, ואתאמן שם כנראה גם את רוב שבוע הבא.
רוב תודות!

בקיצור, בסופו של דבר היה אימון טוב. יום שלישי עושה התאוששות
סקוואט 2X5X125
בנץ' 3X5X70-80
צ'ין אפס 3X5X12.5

קרא את שאר עדכון הלוג...

מעתיקן, אני כתבתי 190X5 דדליפט לפניך:161bd:

למי אכפת מפלטות?
אתה סתם מחפש תרוצים

אל תדאג אולי אימון הבא אני אלך על 195 סתם כדי שלא נתקדם באותו הקצב 😆
לא קראת את ההודעה האחרונה אצלי בלוג אה? אני עושה 195 בכל מקרה 😛
למי אכפת מפלטות?
אתה סתם מחפש תרוצים
אני רוצה להסכים איתך סתם כדי לעצבן את מקס, אבל אני חייב להסכים איתו. מוט אחר, פלטות אחרות, מקום אחר, כל זה משפיע. אבל ברגע שזה המכון הקבוע שלו מקסימום אחרי כמה אימונים בודדים הוא יתרגל להכל.

לא קראת את ההודעה האחרונה אצלי בלוג אה? אני עושה 195 בכל מקרה 😛
אה סבבה אז אני אעשה 192.5 כמתוכנן 😃
גם ככה אני יודע שזה רק עניין של זמן עד שאני אעקוף אותך בזה. עוד חודש יהיה 200 ל5, עוד חודשיים 210 ל5, עוד 3 חודשים 220 וכן הלאה 😃
פלטות alalalal
someone is jellyyyyyyyyyyy

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית